Kulak Burun Boğaz
• Harita
Doktor Muayenehanesi
Bahçelievler Mahallesi, E-5 Yanyol, Kültür Sokak, No: 14 Metroport Busidence 11.Kat 1101, İstanbul • Harita
Galip Arda Pelen Muayenehanesi
Teşvikiye Mah. Hakkı Yeten Caddesi, Vital Fulya Plaza 6.Kat No:620, İstanbul • Harita
DR. HALİL BEKLEN MUAYENEHANESİ
İstanbul Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Anabilim Dalı, İstanbul • Harita
• Harita
Özel Yeni Hayat Hastanesi
Kulak burun boğaz, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Acil tıp · Daha fazlaMehmet Akif Ersoy Mahallesi Atatürk Caddesi No:395, Osmaniye • Harita
Özel Yeni Hayat Hastanesi
.Kumrulu Sokak No:30 Küçükbakkalköy, Ataşehir • Harita
Memorial Ataşehir Hastanesi
Özel Akademi Duyum Merkezi
Kulak burun boğaz, Göğüs hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum
, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji · Daha fazlaFevzi Çakmak Mahallesi İbni Sina Caddesi No:3 İlkadım | SAMSUN GAZİ DEVLET HASTANESİ (ESKİ SSK) KARŞISI, Samsun • Harita
Özel Akademi Duyum Merkezi
Özel Ata Sağlık Hastanesi
Kulak burun boğaz, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Akupunktur · Daha fazlaKazım Dirik Mah. 297 Sok. No:1 Bornova (Metro Stadyum Durağı), İzmir • Harita
Özel Ata Sağlık Hastanesi
Maltepe Ersoy Hastanesi
Kulak burun boğaz, İç hastalıkları, Nöroloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Ortodonti, Çocuk diş hekimliği (pedodonti) · Daha fazlaAltayçeşme Mah. Varna Sok.No:16, İstanbul • Harita
Maltepe Ersoy Hastanesi
Özel Ofm Antalya Hastanesi
Kulak burun boğaz, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen, Diş hekimi, Fizyoterapi ve rehabilitasyon · Daha fazlaYükseliş Mah. Mehmet Akif Cad. (Dokuma Cumartesi Pazarı Karşısı) No:96 Kepez / ANTALYA, Antalya • Harita
Özel Ofm Antalya Hastanesi
İstanbul • Harita
Gözde Akademi Hastanesi
Kulak burun boğaz, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Kardiyoloji, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Diyetisyen · Daha fazlaAnkara Asfaltı 6. Km. No:219, Malatya • Harita
Gözde Akademi Hastanesi
Kemal Öz Mahallesi, Atatürk Bulvarı, No:139, Uşak • Harita
Özel Öztan Hastanesi
Esentepe, Mudanya Yolu Cad. No:169, Nilüfer • Harita
Nev Esentepe Hastanesi
Yenişehir Mahallesi, Demokrasi Bulvarı, No:65, Daire:7 Eski Kosgeb Binası, Kocaeli • Harita
Turgut Yüce Burun Sağlığı ve Estetiği Kliniği