İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları

• Özel Ege İnci Tıp Merkezi

Kulak burun boğaz, Kardiyoloji, Nöroloji

, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri · Daha fazla

Ilıca Mahallesi Mithatpaşa Caddesi No:125, Narlıdere • Harita

Özel Ege İnci Tıp Merkezi

• Mithatpaşa Caddesi No:1606 İnciraltı Yerleşkesi, İzmir • Harita

Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi

• Prof. Dr. Arif Şanlı

Kulak burun boğaz, Ağız yüz ve çene cerrahisi

Çamtepe mahallesi koldaş Sokak No:1 D:4 koldaş plaza Narlıdere İzmir, İzmir • Harita

Prof. Dr. Arif Şanlı

• Bazekol Çiğli Hastanesi

Kulak burun boğaz, İç hastalıkları, Gastroenteroloji

, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Diyetisyen, Psikiyatri · Daha fazla

Ataşehir Mahallesi 8019/16. Sokak No:4, Çiğli • Harita

Bazekol Çiğli Hastanesi

• Adalet mahallesi, Manas Bulvarı No:39 Folkart Towers B kule kat:22 daire:2208, İzmir • Harita

• Şair Eşref Bulvarı No:61 Kat:3 Daire:6 Bahar Apt. Alsancak, İzmir • Harita

• Cumhuriyet Blv. No:127/7 Kültür Mahallesi Alsancak, İzmir • Harita

Prof. Dr. Fazıl Apaydın

• Mimar Sinan Mah. Ali Çetinkaya Blv. No:64 Antep Apt.K:2 D:4, İzmir • Harita

Doç.Dr. Abdülkadir İmre Muayenehanesi

• Kültür mahallesi 1383 sok No:3 Ertem apt kat 6 daire 11 Konak İzmir, İzmir • Harita

Dr.Aykut Erdem Dinç Muayenehanesi

• Özel Karataş Hastanesi

Kulak burun boğaz, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları

, Kardiyoloji, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Aile hekimliği, Diyetisyen, Metabolik cerrahi · Daha fazla

Barbaros Mahallesi 336 Sokak No:26 Karataş, Konak • Harita

Özel Karataş Hastanesi

• Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi

Kulak burun boğaz, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları

, Gastroenteroloji, Nefroloji, Romatoloji, İmmünoloji, Hematoloji, Geriatri, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk onkolojisi, Çocuk gastroenterolojisi, Neonatoloji, Çocuk göğüs hastalıkları, Çocuk i̇mmünolojisi, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi genetik, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Tıbbi parazitoloji, Spor hekimliği, Acil tıp, Adli tıp, Halk sağlığı, Fizyoloji, Aile hekimliği, Anatomi, Pratisyen, Psikiyatri, Akupunktur, Çocuk romatolojisi, Çocuk genetik hastalıkları · Daha fazla

Mithatpaşa Caddesi No:1606 İnciraltı Yerleşkesi, İzmir • Harita

Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi

• Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi

Kulak burun boğaz, İç hastalıkları, Alerji hastalıkları

, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji, Nefroloji, Romatoloji, İmmünoloji, Hematoloji, Geriatri, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk gastroenterolojisi, Çocuk enfeksiyon hastalıkları, Neonatoloji, Çocuk göğüs hastalıkları, Çocuk i̇mmünolojisi, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Çocuk ürolojisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Çocuk kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi genetik, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Tıbbi parazitoloji, Tıbbi farmakoloji, Spor hekimliği, Acil tıp, Adli tıp, Halk sağlığı, Embriyoloji ve histoloji, Pratisyen, Psikiyatri, Psikoloji, Çocuk romatolojisi, Çocuk genetik hastalıkları · Daha fazla

Kazımdirik Mah. No 9 Ege Üniversitesi, Bornova • Harita

Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi

• Bakırçay Üniversitesi Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi

Kulak burun boğaz, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları

, Gastroenteroloji, Romatoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk gastroenterolojisi, Dermatoloji, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Çocuk ürolojisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Psikiyatri · Daha fazla

8780/1 Sokak No:18 Yeni Mahalle Ata Sanayi, Çiğli • Harita

Bakırçay Üniversitesi Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi

• Özel Ata Sağlık Hastanesi

Kulak burun boğaz, İç hastalıkları, Kardiyoloji

, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Akupunktur · Daha fazla

Kazım Dirik Mah. 297 Sok. No:1 Bornova (Metro Stadyum Durağı), İzmir • Harita

Özel Ata Sağlık Hastanesi

• Özel Egepol Hastanesi

Kulak burun boğaz, İç hastalıkları, Gastroenteroloji

, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Diyetisyen, Psikiyatri · Daha fazla

Güneşli Mah. 507 Sk. Halide Edip Adıvar Bul. No:3, Konak • Harita

Özel Egepol Hastanesi