Psikolog Mehmet Sait Turşak, psikoloji lisans eğitimini Beykent Üniversitesi Psikoloji Bölümü’nde onur derecesiyle tamamlamıştır. Lisans eğitimi süresince Özel Fransız Lape Hastanesi ve Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde klinik stajlarını tamamlayarak hastane ve özel klinik ortamlarında uygulamalı deneyim kazanmıştır.

Mezuniyetinin ardından ergen ve yetişkinlerle çalışarak farklı danışmanlık merkezlerinde kurumsal ve bireysel düzeyde deneyim edinmiştir. Bu süreçte özellikle kaygı, ilişki sorunları, duygusal zorlanmalar ve stresle başa çıkma alanlarında klinik çalışmalarını sürdürmüştür.

Çalışmalarında ağırlıklı olarak bilimsel ve yapılandırılmış yaklaşımları benimsemekte; danışanların düşünce, duygu ve davranış örüntülerini fark etmelerine ve günlük yaşamda daha işlevsel değişimler oluşturmalarına odaklanmaktadır. Danışmanlık sürecini, danışanın kendini yargılanmadan ifade edebileceği güvenli bir alan olarak ele alır ve süreci danışanla birlikte şekillendirir.

Güncel olarak yetişkin ve ergen danışanlarla bireysel çalışmalarını sürdürmekte; İzmir’de yüz yüze ve online danışmanlık hizmeti sunmaktadır.

Yetişkin

Bostanlı 6345 sokak no 3 daire 2, Karşıyaka, İzmir 35590

Psk. Mehmet Sait Turşak Alsancak

Vali Kazım Dirik Cd. Akdeniz Mah. No:3, Konak, İzmir 35260

• N

Yaklaşık birkaç aydır kaygı problemi yaşıyordum özellikle düşüncelerimi durduramıyordum. Bir arkadaşımın önerisiyle Sait Bey’e ulaştım. İlk görüşmeden itibaren rahat hissettim. Seanslar ilerledikçe kaygımın nereden geldiğini daha iyi fark etmeye başladım. Şu an daha sakinim ve kendimi daha iyi yönetebiliyorum. Memnun kaldım ve devam ediyorum.

Değerli görüşleriniz için teşekkür ederim.

Uzun zamandır kendimi dağılmış ve yorgun hissediyordum. Bir arkadaşımın önerisi ile Sait Bey’e başvurdum. Görüşmeler ilerledikçe düşüncelerimin algılayış biçimimin, duygularımı ve davranışlarımı nasıl değiştirebildiğini daha net anlayabildiğimi fark ettim. En önemlisi kendime karşı daha anlayışlı olmayı öğreniyorum. Sürecin doğal ve güvenli bir şekilde ilerlemesi benim için belirleyici oldu. Kendisiyle tanıştığım için çok memnunum.

• M

Sait Bey’e bir arkadaşım aracılığı ile ulaştım. Başlangıçta sadece biraz rahatlamak için başvurmuştum ama süreç beklediğimden çok daha derin ilerledi. Seanslarda sorulan bazı sorular, hiç fark etmediğim düşünce kalıplarımı görmemi sağladı. Geçmişe takılı kalmak yerine şu ana ve kendime odaklanmayı öğreniyorum. Bu farkındalık benim için çok kıymetli.

• T

Bir süredir hayatımda her şey üst üste gelmiş gibiydi ve nereden başlayacağımı bilmiyordum. Görüşmeler sayesinde hem yaşadıklarımı anlamlandırabildim hem de kendime dair unuttuğum güçlü yönleri hatırladım. Sait Bey’in yaklaşımı sakin, net ve güven verici. Kendimi toparlamamda önemli bir katkısı oldu. Kendisini tanıdığım için çok mutluyum.

• Online Danışmanlık Bireysel Terapi  •

• B

Zor ve depresif bir dönemin içindeyken Sait Bey ile yollarımız kesişti. İlk seanslardan itibaren kendimi yargılanmadan, acele edilmeden dinleniyor hissettim. Süreç ilerledikçe düşüncelerimi daha net fark etmeye ve kendime karşı daha adil olmaya başladım. Hâlâ devam eden bu yolculukta en büyük kazanımım, artık neye ihtiyacım olduğunu daha iyi biliyor olmam. İyi ki bu sürece başlamışım.

Değerli görüşleriniz için teşekkür ederim.

Sait Bey ile gerçekleştirdiğim terapi süreci oldukça verimliydi. Seanslar boyunca kendimi güvenli ve anlaşılmış hissettim. Yargılayıcı olmayan yaklaşımı ve profesyonel tutumu sayesinde farkındalığım arttı, yaşadığım konulara daha sağlıklı açılardan bakabilmeyi öğrendim. Psikolojik destek almayı düşünen kişiler için uygun bir uzman olduğunu düşünüyorum.

Değerli görüşleriniz için teşekkür ederim.

kendisi çok nazik ve bilgili bir psikolog.sait beyle yaptığımız seanslar sayesinde bir çok sorunumu aştım ve duygusal açıdan rahatladım.profesyonel bir biçimde sorunlarımın ana kaynağına beraber indik ve yaşadığım buhranları beraber çözümledik.kendisi sadece seanslar içinde değil dışında da bir sorunum olduğunda çok yardımcı oldu. özellikle kendimi anlamama ve yaşadığım meselelere ışık tuttu ve yaşadığım her şeyi açık bir şekilde görmemi sağladı.

• I

Olaylara ve tepkilere üçüncü bir göz olarak görebilmeyi Sait Bey sağladı. Kendimi bulmamı sağladı. Her şeyin başının doğru iletişim olduğunu öğretti. Öfke kontrolünü sağlamayı öğretti.

• I

kendimi çok bunalmış ve kendimden uzaklaşmış hissettiğim bir dönemde mehmet sait beyle karşılaştım. iyi ki de karşılaşmışım özellikle yaşadıklarımda neyin ne kadarını yüklenmeli sırtlanmalıydım ve hangi noktada kendime haksızlık ediyordum ya da yeterli sorumluluğu almıyordum, bu konularında bana çok yardımcı oldu. çok memnunum.

Psk. Mehmet Sait Turşak

Değerli görüşleriniz için teşekkür ederim

• Z

Sait bey kendimi tanımayı kendimle yüzleşmeyi öğretti bana. Son derece ilgili ve samimi biri. İyi ki yollarımız kesişti.

İyi ki yollarımız kesişti.