0850 333 0388 Ücret öğren

Psikoloji ve Sosyoloji lisans eğitimlerimin yanı sıra Klinik Psikoloji yüksek lisans eğitimimle birlikte, terapi çalışmalarımı ağırlıklı olarak psikanalitik kuram çerçevesinde sürdürmekteyim. Bununla birlikte varoluşçu yaklaşımın insanın anlam arayışı, ilişkileri ve kendilik deneyimine dair sunduğu perspektiften de beslenmekteyim.

Uzun yıllar özel hastane ve kurumsal iş yaşamında edindiğim profesyonel deneyim; bireyin ilişkisel dinamiklerine, duygusal süreçlerine ve yaşam içerisindeki psikolojik yüklerine dair daha kapsamlı bir bakış geliştirmeme katkı sağladı.

Terapi sürecinde; kişinin kendisiyle ve ilişkileriyle kurduğu bağları, tekrar eden duygusal deneyimleri ve geçmiş yaşantıların bugünkü etkilerini birlikte anlamlandırmayı önemsiyorum.

Eğitimler ve Mesleki Çalışma Alanlarım

Psikoterapi Eğitimleri

• Psikanalitik Terapi

• Bilişsel Davranışçı Terapi (BDT)

• Şema Terapi

Mehtap Gönüllü

Ödeme yöntemleri

• Banka Havalesi

Görüşler

Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen

• Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
  • Detaylı açıklamalar
  • Dakiklik
  • H

Uzun yıllar boyunca kendimi suçlayan, hep eksik ve yetersiz yanlarımı arayan biriyim. Yaklaşık 8 aydır Mehtap Hanım’la yürüttüğümüz süreçte, içimdeki eleştirel sesin aslında ne kadar baskın olduğunu fark ettim. Görüşmelerimiz bana sadece zorlandığım yerleri değil, aynı zamanda güçlü yanlarımı da görmeyi öğretiyor. Bu yolculukta gerçekten çok destekleyici bir eşlikçi oldu benim için. İyi ki yollarımız kesişmiş

• başka bir yer Diğer  •

İlişkilerimde hep biraz mesafeliydim. Biri bana yaklaşınca istemsiz geri çekiliyorum, bu da beni çok yoruyor aslında. Terapiye başlarken de çok umutlu değildim açıkçası, kendimi açabilir miyim ondan bile emin değildim. Ama süreç düşündüğüm gibi gitmedi. Buradan Mehtap Hanımı buldum, terapiye başladık, sayesinde yavaş yavaş duvarlarımın indiğini fark ediyorum. Kendimi anlatırken rahat ve güvenli hissediyorum. Hala öğrenecek çok şeyim var gibi, ama şu an iyi hissediyorum ve merakla devam ediyorum diyebilirim. Başvuru yaptığım Uzmanın yorumlarını okumak benim için hep referans olmuştur, tereddüt edenler için yorumumu bırakmak istedim.

• Psk. Mehtap Gönüllü Randevu  •

• R

Terapiye başlamadsn önce randevu alıp başlamsk konusunda oldukça zorlanıyordum ama başladıktsn sonra süreç ilerledikçe iyi hissediyorum. Her seans bana yeni bir bakış açısı kazandıran bir deneyim oluyor. İyi ki seanslara başlamışım diyorum

• N

Kendimi daha iyi tanımama ve zorlandığım konuları daha sağlıklı bir şekilde ele almamı sağlayan bir süreç oldugunu dusunuyorum, kendimi güvende ve anlaşılmış hissetmek çok destekleyici oldu

• Psk. Mehtap Gönüllü  •

Aile ilişkilerimle ilgili zor bir dönemden geçiyordum ve bu durum hayatımı çok etkiliyordy. Seans sürecinde hem aile dinamiklerimi daha iyi anlamayı hem de sınırlar koymayı öğrendim.Seanslarda kendimi anlaşılmış ve güvende hissettim. Bu alanda destek arayanlara gönül rahatlığıyla tavsiye ederim

• G

Mehtap hoca güven duyulan ve süreci iyi yöneten bir psikolog, kendisi ile seanslarımızdan sonra farklı bir bakış açısı katmaya devam ediyor. Hissettiklerinize tercüman sizi yargılamadan size yön gösteriyor.

• R

İş ve ev hayatımdaki stresi yönetmekte zorlanıyor, sık sık öfke patlamaları yaşıyordum. Ardından gelen pişmanlık ve suçluluk duyguları beni fazlasıyla yıpratıyordu. Seanslara başladıktan sonra, biriktirdiğim duyguların nasıl ve neden taştığını fark etmeye başladım. Kendime ve insani duygularıma yeniden temas ettiğimi söyleyebilirim

• Psk. Mehtap Gönüllü Destekleyici Psikoterapi  •

Mehtap hanımın neşesi ,güleryüzü, samimi ve içten davranması insanın uzun zamandır aradığı o iyi kalpli çocukluk arkadaşını bulması gibi huzur ve güven veren havası var. Her konuştuğumda kaybettiğim neşemi, iç huzurumu tekrar kazanmamı sağlıyor. Sayesinde kendimi buldum. İyi ki varsınız.

• Psk. Mehtap Gönüllü Diğer  •

Stresimi yönetemediğim, ilişkilerimde çıkmazs girdiğim bir dönemde psikolog arayışım vardı, sonrasınds buradan Mehtap Hanımı buldum, öncelikle enerjisini çok sevdim, seanslar da girdiğim çıkmazların sebeplerini güzel gösteriyor, ilişkideki rollerini tanınlaması birçok şeyi anlamama sebep oldu. Gönül rahatlığıtls tavsiye ediyorum kendisini

• Psk. Mehtap Gönüllü  •

Terapiye başlarken ne yaşadığımı tam olarak adlandıramadığım, zorlandığım bir dönemden geçiyordum. Mehtap Hanım’ın sakin ve anlayışlı yaklaşımı sürece tutunmamı kolaylaştırdı. Söylediklerimi dikkatle dinlemesi, yerinde yorumları ve farklı açılardan bakmamı sağlaması, terapiye güvenle devam etmemi sağladı. Kendimde önemli değişimler fark ediyorum ve bu yolculukta doğru yerde olduğumu hissediyorum, terapiye başlama konusunda tereddüt yaşayanlara gönül rahatlığıyla önerebilirim.