Diyetisyen Meltem Nazlı, İstanbul Ümraniye merkezli olarak mesleki çalışmalarını sürdüren deneyimli bir beslenme uzmanı ve dijital içerik üreticisidir. Beslenme bilimini psikolojik süreçlerle harmanlayan "PsikoDiyet" alanında uzmanlaşan Nazlı, danışanlarına sadece diyet listeleri sunmakla kalmayıp, beslenme davranışlarının kökenine inen bütüncül bir yaklaşım sergilemektedir.
Kariyeri boyunca 14.000'den fazla danışan tecrübesine sahip olan Meltem Nazlı, bu geniş deneyim havuzuyla kişiye özel sürdürülebilir beslenme çözümleri üretmektedir. Yerel hizmetlerinin yanı sıra, "Online Diyet" hizmetiyle coğrafi sınırları ortadan kaldırarak dünyanın farklı noktalarındaki danışanlarına profesyonel destek sağlamaktadır. Sosyal medyada 100 binin üzerindeki takipçi kitlesine yönelik ürettiği dijital içeriklerle de sağlıklı yaşam bilincinin yaygınlaşmasına katkıda bulunmaktadır.
İstanbul, Ümraniye 34764
Çocuk ve Ergenlerde Kilo Kontrolü
Çölyak Hastalığında Beslenme
İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
e....ş
Meltem hanımın ekibinden diyetisyen ve psikolog Merve Demir ile 4ay psikodiyet ile insülin değerim 8.67den 3.71e düştü.insülin direncimi yendik. asla doymuyordum,açlık krizlerim oluyordu.. Hem 14 kilo verip aç da kalmadım. Hayat boyu sürdürülebilir listeler ile kendi listenizi kendiniz bile oluşturabilir hale geliyorsunuz..Psikodiyet diyince aklınıza size terapi yapıp her gün nazlanıp ikna edileceğiniz bir süreç düşünmeyin.. Zaten insan kendi iradesi ile bir yola çıkar, öğrendiklerinizle nefsinizi terbiye eder azmederseniz hedefe ulaşırsınız. İlk başvurduğumda yorum okumamıştım.. İlk görüşme sonrası henüz ödeme yapmadan okuduğum olumsuz yorumlar beni bir an şüpheye düşürdü ama olsun en fazla 1 ay denemiş Olurum diyip vazgeçmedim iyiki de vazgeçmedim 4 ayda her gün çok güzel takip etti beni Merve hanım. Akşam öğün paylaşmayı unutsam onu bile sordu akşam öğünde ne tükettiniz diye.Egzersiz konusunda yetersiz olduğum için devamlı yaptığı hatırlatmalar ile beni motive etti
• Dyt. Meltem Nazlı • Diğer •
I
i̇...r
Kontrollü bir şekilde ilerlettiğimiz bir süreç oldu.MS hastasıyım.2 ay devam ettim bu sürede 6 kilo verdim.Daha sonra verilen bilgiler ışığında devam etmek istedim ki öyle yapmaya çalışıyorum.Verilen bilgiler benim için önemliydi
• Dyt. Meltem Nazlı • Diğer •
Meltem Nazlı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Meltem Nazlı, Diyetisyen. Size Meltem Nazlı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kişiye Özel Diyetler, Diyabet Diyeti, Hastalıklarda Beslenme, Sporcu Beslenmesi, Parenteral Beslenme, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Alkali Diyet, Kanserde Beslenme, Bölgesel Zayıflama.
Meltem Nazlı adresi nerede?Meltem Nazlı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul Ümraniye
Adresine gitmek zorunda kalmadan Meltem Nazlı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Meltem Nazlı uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Meltem Nazlı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Meltem Nazlı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Meltem Nazlı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Meltem Nazlı tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Meltem Nazlı hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Meltem Nazlı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Meltem Nazlı hangi sigortaları kabul ediyor?Meltem Nazlı tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- Ümraniye bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diyetisyenler
- Ümraniye bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Diyetisyenler