1994 yılında İstanbul’da doğdum. İlköğretim eğitimimi İstanbul’da, lise eğitimimi Sakarya Fen Lisesi’nde tamamladım. 2018 yılında İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olduktan sonra meslek hayatıma Sakarya Geyve Devlet Hastanesi’nde pratisyen hekim olarak başladım.

Tıpta Uzmanlık Sınavı sonrasında, Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Kliniği’nde uzmanlık eğitimime başladım; eğitimimi Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Kliniği’nde tamamladım.

Uzmanlık eğitimim boyunca ve sonrasında, estetik cerrahinin farklı alanlarında kendimi geliştirme fırsatı buldum. Mesleki yaklaşımımın temelini; yüz ve vücut anatomisine uygun, doğal ve kişiye özel sonuçlar oluşturur.

Cerrahi pratiğimde önceliğim, hastalarımın ihtiyaçlarını doğru analiz ederek hem estetik hem de fonksiyonel açıdan en uygun sonucu elde etmektir. Bu doğrultuda güncel cerrahi teknikleri ve bilimsel gelişmeleri yakından takip ederek mesleki eğitimime aktif olarak devam etmekteyim.

Hekimsuyu Caddesi, İstanbul

Özel Başarı Hastanesi

Mert Dabak
Özel Başarı Hastanesi

Hekimsuyu Caddesi, İstanbul

Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.

Görüşler yakında geliyor

İlk görüşü yazın

Op. Dr. Mert Dabak adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.

Görüş ekle