0850… Ücret öğren

Merhaba,ben Klinik Psikolog Merve İnanır,

Lisans eğitimimi Işık Üniversitesi’nde tamamladım. Bu süreçte, Erasmus+ programı kapsamında Letonya’da Latvijas Universitāte bünyesinde eğitim alarak farklı kültürel perspektifleri ve uluslararası psikoloji yaklaşımlarını gözlemleme fırsatı buldum. Akademik yolculuğuma İstanbul Arel Üniversitesi Klinik Psikoloji Tezli Yüksek Lisans programı ile devam ederek bu süreci onur derecesiyle bitirdim. Uzmanlık tezimi; "Kadınlarda Anneden Algılanan Narsisizm ile Eş Seçimi Arasındaki İlişkide Ayrılma-Bireyleşme Süreçlerinin Aracılık Rolü" üzerine hazırlayarak, nesne ilişkileri ve kuşaklararası aktarımın yetişkinlikteki ilişkisel izdüşümleri üzerine derinlemesine çalışma yürüttüm. Mesleki pratiğimin gelişim aşamasında; Bakırköy Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Hastanesi, Fransız Lape Hastanesi ve Balıklı Rum Hastanesi gibi Türkiye’nin köklü kurumlarında klinik stajlarımı tamamladım. Bu kurumlarda yataklı servis ve poliklinik süreçlerine katılarak ağır psikopatolojilerin multidisipliner takibini ve klinik değerlendirme süreçlerini deneyimledim. Profesyonel çalışma hayatıma özel gereksinimli çocuklarla özel eğitim alanında sosyal beceri ve davranış gelişimi üzerine çalışarak başladım. Yetkinliğimi, Dr. Görkem Gökçelioğlu’ndan aldığım Kişilik Kuramları, Kişilik Bozuklukları ve Dinamik Psikoterapi eğitimi ile kuramsal bir zemine oturttum. Halen aynı klinikte, yaklaşık dört yıldır yetişkin bireylerle psikodinamik yönelimli psikoterapi çalışmalarımı sürdürmekteyim. Terapi süreçlerimi, Dr. Öğr. Üyesi Elif Leman Aybay. Uzm. Dr. Gözde Gündoğdu Meydaneri ve Dr. Görkem Gökçelioğlu gibi alanında uzman isimlerden aldığım uzun süreli bireysel ve grup süpervizyonları ile destekledim. Klinik pratiğimde, danışanın ruhsal dünyasını daha kapsamlı bir zeminde anlamlandırabilmek adına projektif ve objektif değerlendirme araçlarından faydalanıyorum. Bu doğrultuda, Türk Psikologlar Derneği'nden aldığım MMPI ve Rorschach ve Projektif Testler Derneği bünyesinde tamamladığım Rorschach ve TAT eğitimlerimi, analiz süreçlerinde etkin bir biçimde kullanmaktayım. Ayrıca yaratıcı bir dışavurum yöntemi olan Masal ve Sanat Terapisi yaklaşımlarını, bireysel süreçlerin yanı sıra düzenlediğim tematik atölyelerle farklı yaş gruplarına aktarmaktayım Terapiyi, yalnızca semptomların giderildiği bir iyileşme süreci değil; bireyin kendi iç dünyasındaki çatışmaları, savunma düzeneklerini ve geçmişten bugüne taşıdığı ilişkisel döngüleri anlamlandırarak özgürleştiği bir dönüşüm alanı olarak görüyorum. Amacım, danışanlarımın kendileriyle ve yaşamla daha derinlikli, farkındalığı yüksek ve sağlıklı bir bağ kurmalarına eşlik etmektir.

Yetişkin

Online danışmanlık

Taksim, Gümüşsuyu, Beyoğlu, İstanbul 34437

Merve hanım 2 yıldır bana terapi sağlıyor, hayatıma yön vermemi çok kolaylaştırdı ve hayat kalitemi artırmama çok destek oldu.

• Online Danışmanlık Diğer  •

• N

merve hanımdan memnunum, bana gercekten iyi geliyor. yalnizca bazi anlarda tepkisizliginin devam etmek veya susmak konusunda tereddutw dusmeme sebep oldugunu dusunuyorum.

• Klinik Psikolog Merve İnanır Randevu  •

Stresli iş hayatımın getirdiği kaygılarla geldiğim bu süreçte, anksiyetenin aslında ne olduğunu fark etmemi; stres ile anksiyete arasındaki bağ ve farkı kendimde anlamlandırmamı ve onunla baş etmeyi öğrenmemi sağladınız. İyi ki varsınız

• Online Danışmanlık Online Terapi  •

Kendimi anlamakta çok zorlanıyordum, işimi ve ilişkilerimi anlatmak için başladım terapiye memnunum şu an için terapi önyargım vardı ama zamanla sevdim

• Online Danışmanlık Online Terapi  •

Yıllarca kendimi yanlış tanılarla anlamaya çalıştım, hep depresyon olduğu söylendi ve birçok farklı terapi sürecinden geçtim. Sizinle birlikte DEHB’yi fark etmek benim için bir dönüm noktası oldu. Bu süreçte iyi ki yolculuğuma eşlik ettiniz.

• Klinik Psikolog Merve İnanır Bireysel Danışmanlık  •

• D

Hayatımın en zor dönemlerinden geçerken yolum Merve Hanım ile kesişti. İyiki de öyle olmuş. Bu zorlu sürecin içerisindeyken asla iyi hissedeceğime dair umudum yoktu. Daha önceki terapi süreçlerimin hepsi hüsranla, anlaşılmamakla geçmişti…
    Umutsuz bir şekilde sürece başladım ama Merve Hanım ile olan seanslar sayesinde başka ihtimaller de olabilir ve bu ihtimaller imkansız değildi bunu fark ettim. Duygusal boşluklarım, hayatımın belli dönemlerini hatırlayamamak gibi anlamlandıramadığım durumlarda kendisi bana ışık tuttu. Kendi içimde filizlenmemi sağlayan Merve Hanım sayesinde daha umut dolu ve mutlu bir şekilde hayatıma devam ediyorum.

• Klinik Psikolog Merve İnanır Dinamik Psikoterapiler  •

• B

Uzun süredir kaygı nedeniyle günlük hayatımda zorlanıyordum. İçimde geçmek bilmeyen bir sıkıntı ve kalp sıkışması hissi vardı. Her şey yolundayken bile kendimi huzursuz hissedecek bir şey buluyordum. Merve Hanım ile tanıştıktan sonra bu durumun değişmeye başladığını fark ettim. Seanslar ilerledikçe kendimi daha iyi tanımaya ve kaygımla baş etmeye başladım. Her görüşmeden sonra biraz daha güçlenmiş ve farkındalığım artmış şekilde ayrılmak benim için çok kıymetli. Sonuna kadar tavsiye edebileceğim bir terapist

• Klinik Psikolog Merve İnanır Randevu  •

Geçmeyen kas ağrılarım vardı en son fibromiyalji tanısı almıştım, terapiye başlamam önerildi.. bir süredir gidiyorum ve terapi içindeki süreçte ağrılarım hafifledi meğer psikolojik bi hastalıkmış bir süredir rahat uyuyabiliyorum. Mükemmel bir süreçti. bundan sonra hep beraberiz.

• I

Merve hanımla geçirdiğim terapi süreci benim için çok değerliydi. Yaklaşımı ve profesyonelliği sayesinde kendimi daha iyi tanıma ve duygularımı anlamlandırma konusunda güzel bir ilerleme kaydettim ve benim için en önemlisi anlaşıldığımı hissettiğim bir süreç oldu. Kendinizi rahat ve güvende hissedeceğiniz bir psikolog. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim

• Online Danışmanlık Online Terapi  •

Yaklaşık 6 aydır kaygı bozukluğum üzerinde birlikte çalışıyoruz. Çok faydasını gördüm.