Lisans eğitimim sırasında İstanbul’da çeşitli özel kliniklerde ve kurumlarda gönüllü stajlar yaparak klinik deneyim kazandım. Klinik psikoloji yüksek lisans stajımı ise Milano’da bulunan Istituto di Psicosomatica Integrata’da gerçekleştirdim.
Psikoterapi Okulu 4 programından mezun oldum. Bu kapsamda aldığım Bütüncül Psikoterapi eğitimi, 18 ay süren teorik dersler ile 6 ay süren süpervizyon sürecini içermektedir. Eğitim programı, çeşitli psikoterapi ekollerinin entegrasyonunu temel almakta ve bireyin bütüncül bir anlayışla ele alınmasını amaçlamaktadır.
Buna ek olarak, TÜRBAD tarafından düzenlenen Kabul ve Kararlılık Terapisi (ACT) Temel Eğitimi’ni tamamladım ve 15 hafta süren süpervizyon sürecine katıldım.
Klinik pratiğimde yetişkin bireylerin yanı sıra çiftler ve ailelerle de çalışmaktayım. Bu doğrultuda, Türkiye’de çift ve aile terapisi alanının öncülerinden Dr. Murat Dokur tarafından verilen ve EFTA-TIC (Avrupa Aile Terapisi Derneği Eğitim Birimi) tarafından onaylı Aile ve Çift Terapisi Eğitimi’nin üçüncü yılına devam etmekteyim.
Ayrıca Marmara Üniversitesi Aile Danışmanlığı programını tamamladım. Travma tedavisine yönelik Somatik Deneyimleme (Somatic Experiencing) giriş eğitimini aldım ve bu alandaki çalışmalarımı sürdürmekteyim.
Halihazırda, edindiğim akademik ve klinik birikim doğrultusunda, İstanbul Kadıköy'de hem yüz yüze hem de çevrim içi (online) ortamda danışanlarıma psikoterapi hizmeti sunmaktayım.
- Depresyon
- Stres
- Aile İçi İletişim Sorunları
- Yaygın Anksiyete Bozukluğu
- Sosyal Fobi
- Sigortası olan hastalar
Bostancı Mah. Yazmacı Tahir Sokak Yakamoz 55 kat:1 daire:1 Kadıköy/İstanbul, Kadıköy, İstanbul 34744
Bostancı Mah. Yazmacı Tahir Sokak Yakamoz 55 kat:1 daire:1 Kadıköy/İstanbul, İstanbul
Aile İçi İletişim Sorunları
Meryem Zeynep Uğurlu
Akılcı Duygusal Davranışçı Terapi (REBT)
Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı
Ağlama ve Öfke Nöbetleri
Boşanma Danışmanlığı
Boşanma Terapisi
Bütüncül Psikoterapi
Destekleyici Psikoterapi
Dil Terapisi
Meryem Zeynep Uğurlu
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
Meryem Zeynep Uğurlu
Duyu Bütünleme Terapisi (Duyusal Bütünleme)
EMDR Terapi
Çözüm Odaklı Terapi
İlişki Terapisi
İmago Çift Terapisi
fa....
Meryem Hanım’dan 2 yılı aşkın süredir bireysel terapi alıyorum. Bu süreçte, hayatımı olumsuz etkileyen birçok konuyu fark etmemi ve çözmemi sağladı. İlk seanstan itibaren yaklaşımı, mesleki yetkinliği ve samimiyetiyle kendimi rahat hissettim. İç dünyamdaki sorunların kökenine inerek bana doğru yolları bulmamda yardımcı oldu. Kaçındığım konuları rahatsızlık vermeden, profesyonel bir şekilde ele aldı ve çözmemi sağladı. Seanslarda duygularımı anlamaya verdiği önem ve mesleğine olan hakimiyeti her an hissediliyor. Etik değerlere bağlı, güvenilir ve işinde uzman bir psikolog olarak kendisini çevremdekilere gönül rahatlığıyla tavsiye ettim ve etmeye devam ediyorum. Hayır diyebilmeyi, sınır çizmeyi ve kendime değer vermeyi Meryem Hanım sayesinde öğrendim. İç dünyasında destek arayan herkese kendisini tavsiye ederim. Terapi sürecimin sonuna kadar memnuniyet ile seans almaya devam edeceğime inanıyorum.
• Online Danışmanlık • Bireysel Terapi •
a....
Uzun süredir yaşadığım kaygılar nedeniyle bir uzman desteğine ihtiyaç duyuyordum. Bu süreçte güvenebileceğim bir psikolog arayışındayken Meryem Hanım'la tanıştım ve yaklaşık 7 aydır birlikte çalışıyoruz. İlk seanstan itibaren samimi ve güven veren yaklaşımıyla kendimi rahatça ifade edebildim. Kendisinin profesyonelliği ve içtenliği sayesinde kaygılarımı daha iyi anlamaya ve yönetmeye başladım. Bu yolculukta bana rehberlik ettiği için kendisine minnettarım. Eğer siz de zorlandığınız bir konuda güvenilir bir destek arıyorsanız, Meryem Hanım'ı gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim.
• Online Danışmanlık • Psikoterapi •
h...
Meryem Hanım'a bir arkadaşımın yönlendirmesiyle başvurdum. Öncelikle çok mutsuz hissetmemden dolayı ve çok sık pozitif ile negatif duygular arasında geçiş yaşamamdan dolayı başvurmuştum. Fakat sorunların kökenine inerek aslında nereden kaynaklandığını beraber fark ettik. Yaşadığım duyguları anlamama ve duygunun içinde kalmama çok yardımcı oldu ve hala da yardımını almaya devam ediyorum. Seansta kaçmak istediğim konuların aslında üzerinde durulması gereken konular olması ile birlikte kendisi bu durumu oldukça profesyonel yönetiyor. Danışanının anlattıklarını bakış açısını duygularını anlamak için emek veren başarılı bir psikolog olduğunu düşünüyorum. Etik kurallara da uygun çalıştığını söylemem gerekli. Kendisiyle neredeyse 2 yıldır devam ettirdiğimiz seanslardan ben kendi şahsıma oldukça faydasını gördüm ve hayatımda çok şey değişti. Kendisini daha önce de çevremdeki insanlara tavsiye etmiştim.
Meryem Zeynep Uğurlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Meryem Zeynep Uğurlu, Psikoloji, Aile Danışmanlığı. Size Meryem Zeynep Uğurlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Evlilik Terapisi, Psikoloji Randevusu, Aile İçi İletişim Sorunları, Ağlama ve Öfke Nöbetleri, Çocuk ve Ergen Terapisi.
Meryem Zeynep Uğurlu adresi nerede?Meryem Zeynep Uğurlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bostancı Mah. Yazmacı Tahir Sokak Yakamoz 55 kat:1 daire:1 Kadıköy/İstanbul İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Meryem Zeynep Uğurlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Meryem Zeynep Uğurlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Meryem Zeynep Uğurlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Meryem Zeynep Uğurlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi, Nakit.
Meryem Zeynep Uğurlu hangi dilleri konuşuyor?Meryem Zeynep Uğurlu ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Meryem Zeynep Uğurlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Meryem Zeynep Uğurlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Meryem Zeynep Uğurlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Meryem Zeynep Uğurlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Meryem Zeynep Uğurlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Meryem Zeynep Uğurlu hangi sigortaları kabul ediyor?Meryem Zeynep Uğurlu tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.