Merhaba, ben Psikolog M. Çağrı Çelik.
Psikoloji lisans eğitimimi Üsküdar Üniversitesi’nde tamamladım. Klinik Psikoloji yüksek lisans eğitimim tez aşamasında devam etmektedir. Danışanlarımla yürüttüğüm süreçte güvene dayalı, etik ilkelere önem veren ve yargılamayan bir terapi ilişkisi kurmayı önemsiyorum. Yetişkin, çocuk ve ergen danışanlarla; kaygı, stres, depresif belirtiler, ilişki problemleri, özgüven sorunları ve yaşam olaylarına uyum süreci gibi alanlarda çalışıyorum. Terapi sürecini, kişinin kendisini daha iyi tanımasına, yaşadığı zorlukları anlamlandırmasına ve daha sağlıklı baş etme yolları geliştirmesine alan açan iş birliğine dayalı bir süreç olarak görüyorum.
- İlişki Problemleri
İstanbul
Bahçeşehir Konakları, İstanbul 34538
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Psk. Muhammed Çağrı Çelik adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Muhammed Çağrı Çelik isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Muhammed Çağrı Çelik, Psikoloji. Size Muhammed Çağrı Çelik tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Muhammed Çağrı Çelik adresi nerede?Muhammed Çağrı Çelik şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bahçeşehir Konakları İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Muhammed Çağrı Çelik isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Muhammed Çağrı Çelik online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Muhammed Çağrı Çelik isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Muhammed Çağrı Çelik, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Muhammed Çağrı Çelik hangi dilleri konuşuyor?Muhammed Çağrı Çelik ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Muhammed Çağrı Çelik isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Muhammed Çağrı Çelik bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Muhammed Çağrı Çelik ile iletişime geçmenizi öneririz.