Uzm. Kl. Psk. Nida Altun

Psikoloji daha fazla

İstanbul 1 adres

Lisan eğitimimi İstanbul Aydın üniversitesi PDR den yaptıktan sonra iki yıl sağlık meslek lisesinde psikolojik danışman ve rehberlik öğretmeni olarak çalıştım daha sonra İstanbul gelişim Üniversitesinde Tezli Klinik Psikoloji yüksek lisansımı yaptım ve bitirdikten sonra da aktif bir şekilde psikoterapiye başladım sonrasında İstanbul Aydın üniversitesinde aynı alandan doktoralı yaptım. Alanda makaleler ve çeşitli kitap bölümleri yazdım/yazmaktayım aktif olarak online ve yüz yüze terapilere devam etmekteyim.

Uzm.Kl.Psk. Nida Altun

İstanbul

• Sigortası olan hastalar

• Sigortası olan hastalar

Röportaj

• O

Çok iyi geldi bana ilk seansta bile kendimi çok rahat ve güvende hissetim

• F

Görüşmeler sayesinde farkındalığım arttı,sorunlarıma daha sağlıklı yaklaşabiliyorum.

• Uzm.Kl.Psk. Nida Altun Bireysel Terapi  •

Uzun zamandır hayatımı etkileyen başedelimesi imkansız gibi görünen problemleri bana yaşama sevinci olarak geri hediye ettiniz

• Uzm.Kl.Psk. Nida Altun Online Terapi  •

Gayet etkili ve başarılı. Yapmış olduğumuz seanslar oldukça güzel geçti ve üzerimdeki etkisini günden güne hissediyorum.

• Online Danışmanlık Online Terapi  •

• Ş

Bazen yorulursun bazen işler içinden çıkılmaz hale gelir nefes alamayıp kalp krizi geçirdiğini sanırsın işte böyle bir süreçte kendisi ile tanışıp geride bıraktığım kız çocuğu ile geçmişim ile barışıp hayata daha olumlu daha enerjik devam etmemi sağladınız minnetarım.

• başka bir yer Diğer  •

• N

Nida hocam samimiyeti ve uzmanlığını ilk seanstan itibaren hissettirip harika güven verdi kısa sürede birçok konuya farklı ve doğru açılardan bakmamı sağladı. Kendimi çok daha iyi hissediyorum.

• Uzm.Kl.Psk. Nida Altun Evlilik Terapisi  •

• C

Nida bey şimdiye değin aşılmaz sandığım dağların aslında benim dağ dağ diye diye büyüttügum şeyler olduğunu anlamami sağladı. İnsan insanın gerçekten anahtar imiş.

• B

Danışmanlık sürecimiz boyunca kendimi daha iyi tanımamı sağladı. Dinleyici yaklaşımı, güven veren tutumu ve yönlendirmeleri sayesinde birçok konuda farkındalık kazandım. Hayatımda yeniden denge kurabilmem için bana ışık tuttu.

• Online Danışmanlık Online Terapi  •