Psk. Nurcan Gonca okur, mesleki çalışmalarına şu an Ankara'da bulunan özel kliniğinde devam etmektedir.
- Depresyon
Özgül Öğrenme Güçlüğü Bataryası
Öğrenme Güçlüğü Olan Çocuklar İçin Özel Eğitim
İlişki Terapisi
ze...ç
Nurcan hocamız ile Hollanda-Türkiye arası online terapi yaptık, ve çok hızlı bir şekilde yaşadığım sorunların kaynağını bulmamda yardımcı oldu. Tedavi içinse bol bol yazarak, ve yazılanlar üzerine çalışarak devam ettik. Bu da seanslarımızın çoğunun dağınıklaşmadan, üzerine önden düşünülmüş konular üzerine olmasını sağladı. Ben genel olarak dağınık düşüncelerden şikayetçi olduğum için bu yöntem seanslarımızı gerçekten çok verimli kıldı. Nurcan hoca ayrıca çok güler yüzlü ve içten biri, konuşurken değer gördüğünüzü ve gerçekten ilgilendiğini hissediyorsunuz. Bu sebeplerden ötürü tavsiye ediyorum :)
• Online Görüşme • Online Terapi •
fü...a
Henüz bir aydır tanışıyoruz ama Nurcan Hanım'ın bendeki etkisi çok büyük oldu. İlk seansıma anksiyetem olduğunu bilmeyerek ara ara geçirdiğim panik ataklarım yüzünden gitmiştim. Biraz korkarak biraz da çekinerek gitmiştim ama hiç de düşündüğüm gibi olmadı. Çok sıcak bir karşılama, kendimi rahat hissettiğim bir ortam ve sıcacık bir gülümseme eşliğinde kendimi anlattım da anlattım.Kendisinin bilgi birikimine, tecrübelerine ve güven verici davranışlarına bayıldım. Her görüşmemiz, farkındalıklarımı arttırıp kendime daha merhametli yaklaşmamı sağladı. Kendinizle bir yolculuğa çıkıyorsunuz ve bunu keyifli olması gerekir diye düşünüyorum. Nurcan Hanım bana bu konforu sağladı.
Y
y ...ç
İlk seansımdan itibaren kendimi güvende ve anlaşılmış hissettim. Gerek mesleki bilgisi gerekse insani yaklaşımıyla bana çok iyi geldi.Empatiniz ve profesyonelliğiniz için minettarım.
• • Travma Terapisi •
d....g
Nurcan Hoca ile yollarımızın kesişmesi, hayatımda dönüm noktası oldu diyebilirim. Kendimi en kırılgan hissettiğim bir dönemde, anlayışlı, yargılamayan ve tamamen profesyonel yaklaşımıyla bana güvenli bir alan sundu.
Her seans, hem farkındalığımı artıran hem de kendimi daha sağlıklı şekilde ifade etmeme yardımcı olan bir süreç oldu.
Zorlayıcı duygularla başa çıkmayı öğrenmemde ve iç dünyama daha şefkatle yaklaşabilmemde katkısı çok büyük.
İlgisi, dikkati ve mesleki donanımıyla gerçekten fark yaratan bir uzman.
İçtenlikle tavsiye ederim.• • Bireysel Terapi •
Nurcan hoca alanında uzman bir kişi yılların verdiği tecrübeyi önünüze koyduğunda zaten anlıyorsunuz
e....s
Nurcan hocamla birkaç seans geçirdik. Kendisi güleryüzlü olduğu gibi aynı zamanda empati yeteneği de gelişmiş bir insan. Anlatılan şeyleri özenle dinliyor ve özenle cevap veriyor. Bir o kadar da yol göstererek yolunuza ışık tutuyor. İyiki tanışma fırsatı yakalamışız
• • Aile Terapisi •
z....k
Nurcan hocama ilk başvurduğumda yüksek derecede anksiyete ve depresyonum mevcuttu. Nurcan hocanın yaklaşımı ve önerileri sayesinde Kısa sürede anksiyete ve depresyonum minimal düzeye düştü. Kendisinden çok memnumum yoluma nurcan hocamla devam etmeyi düşünüyorum
• • Randevu •
ze....
Nurcan hocamla tanışalı 3-4 ay anca oldu ama bu kadar kısa sürede o kadar fazla yol kat ettik ki. Kendisine ağır depresyon ve anksiyete sebebiyle gitmiştim ve şimdi bu kötü duyguların hızla yok olmasını keyifle izliyoruz. Canı gönülden tavsiyedir, iyi ki varsınız canım hocam
z....g
Nurcan hocayla 3 seans gerçekleştirdik ve ilk seanstan itibaren etkisi çok büyük oldu. Kendimi daha iyi hissetmemi sağladı ve görüşmelerimiz de çok güzel geçiyor.
P
pı...m
Uzun zaman boyunca iyi bir psikolog arayışındaydım. Sonrasında Nurcan Hoca'ya kendisinden destek alan bir tanıdığım vasıtasıyla ulaştım. Kendisi ile çalışmak ertelemeyi nasıl ele alabileceğim konusunda gerçekten göz açıcı oldu. Daha önce işlerimi sürekli erteleyip adım atamazken, şimdi bu davranışımın altında yatan sebepleri fark edebiliyor ve adım adım çözüm yolları bulabiliyorum. Seanslarda öğrendiklerim sadece iş hayatımda değil, kişisel yaşamımda da beni ileri taşıyor.Artık daha bilinçli ve motiveli hissediyorum.Kendisi etik kurallara dikkat eden, gizliliği ön planda tutan bir uzman olduğu için herkese tavsiye ediyorum.
• • Psikoloji Randevusu •
Nurcan Gonca Okur isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nurcan Gonca Okur, Psikoloji. Size Nurcan Gonca Okur tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Aile Terapisi, Psikoterapi, Aile Danışmanlığı, Online Terapi, Normal Randevu, Psikoloji Randevusu, Aile İçi İletişim Sorunları, Çift Terapisi, Çocuk ve Ergen Psikolojisi.
Nurcan Gonca Okur adresi nerede?Nurcan Gonca Okur şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- 1397 Sok. 11-1 Oğuzlar Mahallesi Balgat Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nurcan Gonca Okur isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Nurcan Gonca Okur uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Nurcan Gonca Okur isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Nurcan Gonca Okur, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Nurcan Gonca Okur hangi dilleri konuşuyor?Nurcan Gonca Okur ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Nurcan Gonca Okur isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nurcan Gonca Okur tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Nurcan Gonca Okur hakkında ne düşünüyor?Toplam 92 hasta / danışan, Nurcan Gonca Okur hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.