Psk. Nurcan Gonca Okur, Orta Doğu Teknik Üniversitesi Psikoloji bölümünü 1990 yılında başarıyla tamamlayarak Psikolog unvanının sahibi olmuştur.

Psk. Nurcan Gonca okur, mesleki çalışmalarına şu an Ankara'da bulunan özel kliniğinde devam etmektedir.

1397 Sok. 11-1 Oğuzlar Mahallesi Balgat, Çankaya, Ankara 06530

ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi

Makaleler
Röportaj

• Z

Nurcan hocamız ile Hollanda-Türkiye arası online terapi yaptık, ve çok hızlı bir şekilde yaşadığım sorunların kaynağını bulmamda yardımcı oldu. Tedavi içinse bol bol yazarak, ve yazılanlar üzerine çalışarak devam ettik. Bu da seanslarımızın çoğunun dağınıklaşmadan, üzerine önden düşünülmüş konular üzerine olmasını sağladı. Ben genel olarak dağınık düşüncelerden şikayetçi olduğum için bu yöntem seanslarımızı gerçekten çok verimli kıldı. Nurcan hoca ayrıca çok güler yüzlü ve içten biri, konuşurken değer gördüğünüzü ve gerçekten ilgilendiğini hissediyorsunuz. Bu sebeplerden ötürü tavsiye ediyorum :)

• Online Görüşme Online Terapi  •

• F

Henüz bir aydır tanışıyoruz ama Nurcan Hanım'ın bendeki etkisi çok büyük oldu. İlk seansıma anksiyetem olduğunu bilmeyerek ara ara geçirdiğim panik ataklarım yüzünden gitmiştim. Biraz korkarak biraz da çekinerek gitmiştim ama hiç de düşündüğüm gibi olmadı. Çok sıcak bir karşılama, kendimi rahat hissettiğim bir ortam ve sıcacık bir gülümseme eşliğinde kendimi anlattım da anlattım.Kendisinin bilgi birikimine, tecrübelerine ve güven verici davranışlarına bayıldım. Her görüşmemiz, farkındalıklarımı arttırıp kendime daha merhametli yaklaşmamı sağladı. Kendinizle bir yolculuğa çıkıyorsunuz ve bunu keyifli olması gerekir diye düşünüyorum. Nurcan Hanım bana bu konforu sağladı.

• Y

İlk seansımdan itibaren kendimi güvende ve anlaşılmış hissettim. Gerek mesleki bilgisi gerekse insani yaklaşımıyla bana çok iyi geldi.Empatiniz ve profesyonelliğiniz için minettarım.

• Travma Terapisi  •

• D

Nurcan Hoca ile yollarımızın kesişmesi, hayatımda dönüm noktası oldu diyebilirim. Kendimi en kırılgan hissettiğim bir dönemde, anlayışlı, yargılamayan ve tamamen profesyonel yaklaşımıyla bana güvenli bir alan sundu.
    Her seans, hem farkındalığımı artıran hem de kendimi daha sağlıklı şekilde ifade etmeme yardımcı olan bir süreç oldu.
    Zorlayıcı duygularla başa çıkmayı öğrenmemde ve iç dünyama daha şefkatle yaklaşabilmemde katkısı çok büyük.
    İlgisi, dikkati ve mesleki donanımıyla gerçekten fark yaratan bir uzman.
    İçtenlikle tavsiye ederim.

• Bireysel Terapi  •

Nurcan hoca alanında uzman bir kişi yılların verdiği tecrübeyi önünüze koyduğunda zaten anlıyorsunuz

• Bireysel Terapi  •

Nurcan hocamla birkaç seans geçirdik. Kendisi güleryüzlü olduğu gibi aynı zamanda empati yeteneği de gelişmiş bir insan. Anlatılan şeyleri özenle dinliyor ve özenle cevap veriyor. Bir o kadar da yol göstererek yolunuza ışık tutuyor. İyiki tanışma fırsatı yakalamışız

• Aile Terapisi  •

• Z

Nurcan hocama ilk başvurduğumda yüksek derecede anksiyete ve depresyonum mevcuttu. Nurcan hocanın yaklaşımı ve önerileri sayesinde Kısa sürede anksiyete ve depresyonum minimal düzeye düştü. Kendisinden çok memnumum yoluma nurcan hocamla devam etmeyi düşünüyorum

• Randevu  •

• Z

Nurcan hocamla tanışalı 3-4 ay anca oldu ama bu kadar kısa sürede o kadar fazla yol kat ettik ki. Kendisine ağır depresyon ve anksiyete sebebiyle gitmiştim ve şimdi bu kötü duyguların hızla yok olmasını keyifle izliyoruz. Canı gönülden tavsiyedir, iyi ki varsınız canım hocam

• Z

Nurcan hocayla 3 seans gerçekleştirdik ve ilk seanstan itibaren etkisi çok büyük oldu. Kendimi daha iyi hissetmemi sağladı ve görüşmelerimiz de çok güzel geçiyor.

• P

Uzun zaman boyunca iyi bir psikolog arayışındaydım. Sonrasında Nurcan Hoca'ya kendisinden destek alan bir tanıdığım vasıtasıyla ulaştım. Kendisi ile çalışmak ertelemeyi nasıl ele alabileceğim konusunda gerçekten göz açıcı oldu. Daha önce işlerimi sürekli erteleyip adım atamazken, şimdi bu davranışımın altında yatan sebepleri fark edebiliyor ve adım adım çözüm yolları bulabiliyorum. Seanslarda öğrendiklerim sadece iş hayatımda değil, kişisel yaşamımda da beni ileri taşıyor.Artık daha bilinçli ve motiveli hissediyorum.Kendisi etik kurallara dikkat eden, gizliliği ön planda tutan bir uzman olduğu için herkese tavsiye ediyorum.

• Psikoloji Randevusu  •