Herkese merhaba, ben Psikolog Nurdan Toprak. 2014 yılında mezun oldum. 2017 yılından itibaren çalışmalarımı göç, yas ve travma psikolojisi üzerine sürdürüyorum. Yaklaşık 5 senedir online danışmanlık sağlamaktayım. EMDR Terapisi, Aile Danışmanlığı, Travma ve Yas Psikolojisi, Evlilik-Çift ve Cinsel Terapi konularında eğitim aldım. Şu anda Bilgi Üniversitesi Travma Psikolojisi ve Afet Çalışmaları Uygulamalı Ruh Sağlığı Programı'nda yüksek lisans öğrencisiyim.

Kendinizi keşfedeceğiniz terapi yolculuğuna eşlik etmek üzere bu profili açtım. Online danışmanlık almak için uygun saatlerde randevu oluşturabilirsiniz veya direkt mesaj atabilirsiniz.

• Sigortası olan hastalar

Şişli, Şişli, İstanbul 34360

• Sigortası olan hastalar

• L

Uçuş fobisi için destek almıştım kendisinden. Online EMDR terapisi boyunca ilgiliyle takip ettiğini belirtmek istiyorum. Artık daha özgürüm uçuşlarımda. Kesinlikle tavsiye ederim.

• I

Böcek korkum için arkadaş tavsiyesi ile kendisine başvurdum. İhtiyaç halinde ara ara görüşüyoruz. Seanslar sayesinde korkularım geçti. Artık daha ılımlıyım. Sesi insana huzur veriyor. Kendisiyle sohbet etmekten keyif alıyorum. Nurdan Hanım çok sakin bir uzman. Beni çok rahatlatıyor ve mutluluk veriyor. Konusunda profesyonel ve uzman. Randevu konusunda herhangi bir sıkıntı yaşanmıyor. Eğer çalışıyorsanız akşam saatinde ulaşılabiliyor. Kısacası ulaşılabilirliği yüksek. Ben kendisinden memnunum.

•  •

Nurdan Hanım'ı bir arkadaşımın tavsiyesi ile bulmuştum. Kaygı bozuklukları, yas ve travma konularında terapi işledik.
    Nurdan Hanım ile tanışmam iş ve özel hayatımda yaşadığım kayıplardan sonra tesadüfen gerçekleşti. Bu yas sürecinde tamamen toplumdan ve hayatın akışından kopmuştum. Evden dışarı adım atmak bile benim için büyük bir olay olmaya başladı.
    Tüm hikayemi sabırlı ve gerçekten bana yardım etmek isteyerek dinledi. En önemli kısmı da buydu bence. Karşımdaki insanın bana yardım etmek istediğine ve benim için mesai harcadığına inanıyordum.
    Şu an geldiğim duruma bakınca iyi ki kendisini tanımışım ve psikoloğum olarak yollarımız kesişmiş diyorum. Bana hayatın hala yaşamaya değer bir yer olduğunu; aslında benim hiç fark etmediğim, olağan sandığım üzüntülerimi ve onlardan doğan travmaları keşfetmemi sağladı. Bunların üstüne terapiler yaptık ve şu hayatıma çok daha sağlıklı devam edebiliyorum.