Herkese merhaba, ben Psikolog Nurdan Toprak. 2014 yılında mezun oldum. 2017 yılından itibaren çalışmalarımı göç, yas ve travma psikolojisi üzerine sürdürüyorum. Yaklaşık 5 senedir online danışmanlık sağlamaktayım. EMDR Terapisi, Aile Danışmanlığı, Travma ve Yas Psikolojisi, Evlilik-Çift ve Cinsel Terapi konularında eğitim aldım. Şu anda Bilgi Üniversitesi Travma Psikolojisi ve Afet Çalışmaları Uygulamalı Ruh Sağlığı Programı'nda yüksek lisans öğrencisiyim.
Kendinizi keşfedeceğiniz terapi yolculuğuna eşlik etmek üzere bu profili açtım. Online danışmanlık almak için uygun saatlerde randevu oluşturabilirsiniz veya direkt mesaj atabilirsiniz.
- Yaygın Anksiyete Bozukluğu
Çocuk ve Ergenler İçin Psikolojik Sağlamlık Programı
İlişki Terapisi
L
l...
Uçuş fobisi için destek almıştım kendisinden. Online EMDR terapisi boyunca ilgiliyle takip ettiğini belirtmek istiyorum. Artık daha özgürüm uçuşlarımda. Kesinlikle tavsiye ederim.
i̇...e
Böcek korkum için arkadaş tavsiyesi ile kendisine başvurdum. İhtiyaç halinde ara ara görüşüyoruz. Seanslar sayesinde korkularım geçti. Artık daha ılımlıyım. Sesi insana huzur veriyor. Kendisiyle sohbet etmekten keyif alıyorum. Nurdan Hanım çok sakin bir uzman. Beni çok rahatlatıyor ve mutluluk veriyor. Konusunda profesyonel ve uzman. Randevu konusunda herhangi bir sıkıntı yaşanmıyor. Eğer çalışıyorsanız akşam saatinde ulaşılabiliyor. Kısacası ulaşılabilirliği yüksek. Ben kendisinden memnunum.
a...
Nurdan Hanım'ı bir arkadaşımın tavsiyesi ile bulmuştum. Kaygı bozuklukları, yas ve travma konularında terapi işledik.
Nurdan Hanım ile tanışmam iş ve özel hayatımda yaşadığım kayıplardan sonra tesadüfen gerçekleşti. Bu yas sürecinde tamamen toplumdan ve hayatın akışından kopmuştum. Evden dışarı adım atmak bile benim için büyük bir olay olmaya başladı.
Tüm hikayemi sabırlı ve gerçekten bana yardım etmek isteyerek dinledi. En önemli kısmı da buydu bence. Karşımdaki insanın bana yardım etmek istediğine ve benim için mesai harcadığına inanıyordum.
Şu an geldiğim duruma bakınca iyi ki kendisini tanımışım ve psikoloğum olarak yollarımız kesişmiş diyorum. Bana hayatın hala yaşamaya değer bir yer olduğunu; aslında benim hiç fark etmediğim, olağan sandığım üzüntülerimi ve onlardan doğan travmaları keşfetmemi sağladı. Bunların üstüne terapiler yaptık ve şu hayatıma çok daha sağlıklı devam edebiliyorum.• • •
Nurdan Toprak isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nurdan Toprak, Psikoloji. Size Nurdan Toprak tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Standardize Mini Mental Test, Psikoterapi, Çift Terapisi, Bireysel Terapi, Aile Danışmanlığı, Yetişkin Terapisi, Grup Terapisi, Cinsel Terapi, EMDR Terapi.
Nurdan Toprak adresi nerede?Nurdan Toprak şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Şişli İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nurdan Toprak isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Nurdan Toprak uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Nurdan Toprak isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Nurdan Toprak, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Nurdan Toprak hangi dilleri konuşuyor?Nurdan Toprak ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Nurdan Toprak isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nurdan Toprak tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Nurdan Toprak hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Nurdan Toprak hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Nurdan Toprak hangi sigortaları kabul ediyor?Nurdan Toprak tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.