İstanbul, Ortopedi Ve Travmatoloji
North Clinics
Ortopedi ve travmatoloji, İç hastalıkları, Nöroloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Diş hastalıkları ve tedavisi, Metabolik cerrahi · Daha fazlaOrtaçeşme Mahallesi Çayır Caddesi No: 178, Beykoz • Harita
North Clinics
Kartal Yavuz Selim Devlet Hastanesi Poliklinikleri
Ortopedi ve travmatoloji, Göğüs hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kadın hastalıkları ve doğum, Aile hekimliği, Diş hekimi · Daha fazlaTaşocakları Mevkii Kısmet Sok., Kartal • Harita
Kartal Yavuz Selim Devlet Hastanesi Poliklinikleri
Şemsidenizer Cad.E-5 Karayolu Kartal, İstanbul • Harita
Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi
Özel Safa Hastanesi Bağcılar
Ortopedi ve travmatoloji, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Diyetisyen, Fizyoterapi ve rehabilitasyon · Daha fazlaYıldıztepe Mahallesi Bağcılar Caddesi No:108, Bağcılar • Harita
Özel Safa Hastanesi Bağcılar
Halaskargazi Cad., Etfal Sk. Şişli İstanbul, Şişli • Harita
İstanbul Hamidiye Şişli Etfal Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Topkapı, Turgut Özal Millet Cd,, İstanbul • Harita
İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi
Büyükdere Cad.No:40 Maslak, Sarıyer • Harita
Acıbadem Maslak Hastanesi
Rumeli Hisarı Caddesi No: 62 Baltalimanı, Sarıyer • Harita
İstanbul Metin Sabancı Baltalimanı Kemik Hastalıkları Eğitim Araştırma Hastanesi
Merkez, Burcu Sk. Çobançeşme Caddesi No:9, 34406 Kağıthane/İstanbul, İstanbul • Harita
Op.Dr. Ahmet Şükrü Mercan
Rumeli Hisarı Caddesi No: 62 Baltalimanı, Sarıyer • Harita
Cemil Topuzlu Caddesi No:46/1 Çiftehavuzlar, Kadıköy • Harita
İntermed Çiftehavuzlar Polikliniği
Bahçelievler Mahallesi Atatürk Bulvarı No:151, Ayvalık • Harita
Celal Aytan Muayenehanesi
Ondokuz Mayıs Mahaleesi Begonya Sokak No:12 Kadıköy / İstanbul, Kadıköy • Harita
Acıbadem Kozyatağı Hastanesi
Aşık Veysel Mahallesi Süleyman Demirel Caddesi No:1, Esenyurt • Harita
İstinye Üniversitesi Liv Hospital - Bahçeşehir
- İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- İstanbul bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları