İstanbul, Ortopedi Ve Travmatoloji
İstanbul • Harita
Doktor muayenehanesi
Rumeli Hisarı Caddesi No: 62 Baltalimanı, Sarıyer • Harita
İstanbul Metin Sabancı Baltalimanı Kemik Hastalıkları Eğitim Araştırma Hastanesi
Adnan Menderes Bulvarı (Vatan Caddesi), Fatih • Harita
Bezmialem International Clinic
Atakent MahallesiTurgut Özal Bulvarı No : 46 / 1, Küçükçekmece • Harita
Sağlık Bilimleri Üniversitesi Hamidiye Tıp Fakültesi İstanbul Kanuni Sultan Süleyman Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi
Hakkı Yeten Caddesi Unimed Center K:3, İstanbul • Harita
Cerrahpaşa Mahallesi Koca Mustafapaşa Caddesi No:34/E, Fatih • Harita
İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi
Sadi Konuk Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Bahçelievler Semt Polikliniği
Ortopedi ve travmatoloji, İç hastalıkları, Göğüs hastalıkları
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Aile hekimliği · Daha fazlaAdnan Kahveci Bulvarı No:137 Siyavuşpaşa Mah., İstanbul • Harita
Sadi Konuk Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Bahçelievler Semt Polikliniği
Pendik Devlet Hastanesi Kaynarca Semt Polikliniği
Ortopedi ve travmatoloji, İç hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları
, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Beyin ve sinir cerrahisi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları · Daha fazlaKaynarca Mah. Setür Sok.No:5 Aydınlıyolu Cad., İstanbul • Harita
Pendik Devlet Hastanesi Kaynarca Semt Polikliniği
Özel Ethica İncirli Hastanesi
Ortopedi ve travmatoloji, İç hastalıkları, Tıbbi onkoloji
, Kardiyoloji, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Tıbbi genetik, Diyetisyen, Psikoloji · Daha fazlaİncirli Cad.Pelinli Sok.No:14 Bakırköy, İstanbul • Harita
Özel Ethica İncirli Hastanesi
Özel Fsm Tıp Merkezi Kavacık
Ortopedi ve travmatoloji, İç hastalıkları, Nöroloji
, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri · Daha fazlaKavacık Mahallesi Misafir Sokak No:1 34810 – Beykoz / İSTANBUL, İstanbul • Harita
Özel Fsm Tıp Merkezi Kavacık
Özel Hizmet Hastanesi
Ortopedi ve travmatoloji, İç hastalıkları, Nefroloji
, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk hematolojisi, Dermatoloji, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Nükleer tıp, Diyetisyen, Diş hekimi · Daha fazlaOsmaniye Mevkii E5 Karayolu, Bahçelievler • Harita
Özel Hizmet Hastanesi
Özel Okmeydanı Hastanesi
Ortopedi ve travmatoloji, İç hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Genel cerrahi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Pratisyen, Diş hekimi · Daha fazlaFatih Sultan Cad. Osmanoğlu Sok. No: 12, İstanbul • Harita
Özel Okmeydanı Hastanesi
- İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- İstanbul bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları