Op. Dr.
Daha fazla
İstanbul 1 adres
İstanbul, İstanbul
ba...
Özgür hocaya burnumdaki nefes alamama ve kemik problemi ile gittim gerçekten çok ilgili çok sıcakkanlı yaklaşarak tüm muayenelerimi yaptı ve ameliyat tarihi oluşturduk 11 şubat ameliyat tarihime kadar üst seviyede ilgi gösterdi ameliyatım çok başarılı geçti ameliyattan sonra da muazzam ilgisi devam ediyor şuanda hem nefes alışverişim düzeldi hem de burun görüntüm. Son olarak Özgür hoca işini ve hastalarını çok seven mükemmel bir profesyonel.
T
tu....
2024 yılında Özgür Beyde et beni operasyonu geçirdim. Kendisi operasyon öncesi ve sonrasında oldukça ilgiliydi. Sıcak yaklaşımından ve tedavinin sonucundan çok memnunum.
ne....
Özgür Bey e göz kapağı ameliyatı için başvurdum, süreç başından sonuna kadar son derece profesyonel ve güven vericiydi. Ameliyatım başarılı geçti hem estetik hem de sağlık açısından beklentimin çok üzerinde bir sonuç aldım.
ec...z
Yakın zamanda annem Özgür hocada göz kapağı ameliyatı oldu. Ameliyat sürecini ağrısız, sorunsuz atlattık. Biz çok memnun kaldık tavsiye ediyoruz.
• Op. Dr. Özgür Agdoğan Muayenehanesi • Diğer •
Şubat ayında Özgür Bey ile bir estetik ameliyat sürecim oldu. Detaylı ilgilenmesi ve sürekli iletişim halinde olması ile harika bir doktor.
al....
17.06.2025 günü Özgür hocama bileğimdeki sinir sıkışması ile ilgili ameliyat oldum. Çok memnun kaldım. Kesinlikle herkese tavsiye edebileceğim bir hekim. Bilgili, güleryüzlü ve güvenli.
K
ka...ü
2024 yılında burun ameliyatı oldum.Özgür hocam çok kibar, güler yüzlü ,içten ve samimi çok cana yakın bir insan.Burnumdaki eğrilik nedeniyle rahat nefes almamıyordum .Kıymetli Özgür hocam detaylı bir şekilde süreci anlattı.Ameliyattan çıktığımda hiç bir şekilde ağrı hissetmedim bu durum kesinlikle profesyonel bir elin dokunuşu.Özgür hocamın sayesinde rahat nefes alıyorum.Rahat bir süreç geçirmek istiyorsanız kendinizi Özgür hocama emanet edebilirsiniz.
az...a
2018 meme kanserinden ameliyat oldum Özgür bey brotezimi taktı gerçekten çok iii doktor Allah razı olsun çok memnun kaldım.
pa...9
10 Temmuz’da meme küçültme ameliyatı oldum gerçekten işinde ehil dakik çok rahat bir süreç yaşadım hocama çok teşekkür ederim
na...t
Meme küçültme ameliyatı oldum , çok memnunum . Çok ilgili dakik ve işinde profosyonellerden . Teşekkür ederim kendisine
• Namık Kemal Üniversitesi Tıp Fakültesi • •
Özgür Agdoğan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Özgür Agdoğan, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi.
Özgür Agdoğan adresi nerede?Özgür Agdoğan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Özgür Agdoğan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Özgür Agdoğan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özgür Agdoğan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Özgür Agdoğan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Özgür Agdoğan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Özgür Agdoğan hakkında ne düşünüyor?Toplam 15 hasta / danışan, Özgür Agdoğan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
- İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
- İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
- İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
- İstanbul bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra