- Depresyon ,
- Baş Dönmeleri ,
- Gelişim Bozuklukları ,
- Unutkanlık ,
- Yaygın Anksiyete Bozukluğu ,
Remzi Oğuz Arık, Atatürk Blv Bulvar Apt. No:13 Kat:5 No:219, Remzi Oğuz Arık, Çankaya, Ankara 06680
Anne Baba Ayrılığı
Ön Görüşme
Şema Terapi
R
ro...k
Öznur Hanım ile tanışmak hayatımda gerçek bir dönüm noktası oldu. Çok yoğun bir travma sonrası stres bozukluğu ile kendisiyle tanıştım ve şu an geldiğim noktaya inanamaz bir durumdayım. Daha önce birçok uzmana gitmiş ama bir türlü kendimi tam olarak açamamış ya da yargılandığımı hissetmiştim. Ancak Öznur Hanımın yaklaşımı o kadar samimi ve güven verici ki, ilk seanslardan itibaren anlaşılmış hissettim. Yargılanmadan dinlenmek, gerçekten ne hissettiğimi paylaşabilmek özel bir deneyimdi. Seanslarımız boyunca fark ettim ki; sadece dinleyen biri değil, yönlendirmeleriyle düşünme biçimimi dönüştüren bir terapist. Her seansa özenle hazırlanıyor, söylediklerimi dikkatle dinliyor ve küçük ayrıntıları unutmuyor. Seans sonrası üzerinde düşündürecek noktalar bırakıyor. Artık hayata daha güçlü ve umutla bakabiliyorum. İşini sadece meslek olarak değil, bir tutku olarak yapan, değerli hissettiren, güvenilir ve alanında çok yetkin bir psikolog. Onunla tanışmak, kendime yaptığım en iyi yatırım oldu.
• Sahi Psikoloji • Randevu •
Öznur Hanımla, kendi sürecinin çok olumlu geçtiğini söyleyen bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine tanıştım. Kapsamlı testlerden sonra Öznur Hanımla terapi sürecimiz başladı. Uzun zamandır kaygı bozukluğu, olumsuz düşünceler, kararsızlık, vesvese ve deprem korkusu yaşıyordum. Bunlar artık hayatımı sarmıştı, yaşamım çekilmez hale gelmişti. Bu durum eşimi, ailemi ve çevremi etkiliyordu. Kendileri seanslarda bilişsel davranışçı terapi yöntemini kullanmaktadır. 6 seanstır devam ettiğimiz terapilerden çok memnunum. Öznur Hanım'ın profesyonel, sabırlı ve içten tutumu sayesinde düşüncelerimi kendileriyle açıkça paylaşabiliyorum. Vermiş olduğu ödevler, kitap önerileri ve sorduğu sorular sayesinde kendi iç dünyamı daha iyi anlıyorum. Günlük hayatım ve aile ilişkilerim bu sayede daha sağlıklı şekilleniyor. İyi ki yollarımız kesişmiş, sizlere de Öznur Hanım'ı gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
• Online Danışmanlık • Randevu •
s...
Öznur Hanım ile bir arkadaşımın önerisiyle tanıştım. Terapiye başvurma sebebim, bebeğimi kaybetmenin verdiği yoğun acıydı. Hayatın getirdikleriyle birlikte daha önce de zor dönemler yaşadım ve bunların üstesinden gelmeye çalıştım; fakat bu acıyı tek başıma aşamayacağımı düşündüğüm için terapiye başladım. Öznur Hanım, profesyonel ve içten yaklaşımıyla beni dinledi. Yönelttiği sorular, yaşadığım kaygı, pişmanlık ve üzüntülere tercüman oldu. Kendimi ona, hiç kimseye olamayacağım kadar rahat ve net ifade edebildim. Haftalar ilerledikçe kendimi daha iyi hissetmeye başladım. Bana göre psikolojik destek çok değerli ve Öznur Hanım bu desteği en iyi şekilde sunuyor. Terapim hala devam ediyor; artık daha farklı konular üzerine konuşuyoruz. Çünkü bebeğimin kaybını kabullendim ve yas sürecimi tamamladım bunda terapinin katkısı çok büyük. Bu süreci Öznur Hanım'la yürüttüğüm için çok memnunum.
Sayesinde kendimi daha iyi hissediyor ve hayata yeniden umutla bakıyorum.• • •
ec...e
Yaklaşık 2 senedir hayatımı ele geçiren panik atak ve anksiyete sebebiyle Öznur hocamla terapiye başladım. İki ay gibi bir sürede kat ettiğim yol inanılmaz fazla ve bu yüzden kendisine minnettarım. Terapiye başlama konusunda çok endişeliydim, başlayıp devam ettiremem diye de çok korkuyordum ama Öznur hocamla her terapi sonrasında ne kadar bana iyi geldiğini ben de dahil çevremde gözle görülür bir şekilde fark edilince bir an olsun tereddüt etmeden Öznur hocamla bu yola devam etmek istediğimi anladım. En önemli etken terapistiniz ile olan anlaşmanız, uyumunuz. Ben çok şanslı hissediyorum ki Öznur hocamla yolumuz kesişti ve süreç hala devam ediyor, daha da iyi olacağıma inanıyorum. Her seansımızda kendimi çok güvende ve rahat hissettim, Öznur hocamın yakaladığı detaylar, sorduğu sorular, verdiği ödevler, her bir detay kesinlikle benim bakış açımı ve kötü düşüncelerimi daha iyi yönetmeme sebep oldu. Keşke daha önce Öznur hocamla bu yola başlasaydım, kendisine gerçekten minnettarım.
• Online Danışmanlık • Randevu •
Ben Uzm. Kl. Psk. Öznur Ünsal ile çalışmaktayım ve çok memnunum. Dönem dönem artan kaygı bozukluğu şikayetiyle başvurmuştum. Öznur Hoca her hafta, görüşmediğimiz süreçte yapmam/düşünmem için ödevler verdi, ödevlerin konusu o hafta görüşmede konuştuğumuz konu ile ilgiliydi. Başlangıçta seanslarımız her hafta oldu, 7-8 seansın sonunda 2 haftada bir şeklinde devam etmeye karar verdik. Aklında psikoterapiye gitme fikri olan ama nereden başlayacağını bilemeyen herkese gönül rahatlığıyla öneririm.
• Yılmaz Yol Arkadaşları Danışmanlık • Bilişsel Davranışçı Terapi •
e....k
Benim hikâyem, OKB'nin beni dibe çekip batağına sürüklediği ve hayattan kopmama ramak kala durumumu fark etmemle başladı. OKB bataklığından kurtulmak ve hayata yeniden tutunmak isteme arzusu ile kararımı verdikten sonra, Öznur Hanım ile yollarımızın kesişmesiyle yeni bir sürece adım attım. İlk olarak birtakım testler uygulandıktan sonra ilk seansımıza başladık. Şu an bu yorumu, ilk seanstan bugüne kadarki üç aylık terapi sürecim sonucunda yazmış bulunmaktayım. Öznur Hanım ile belli bir seviye çerçevesinde samimi ve olabilecek en iyi performansta geçen bu ilk üç ayı, bana olan sonsuz desteği sayesinde düşündüğümden çok daha kaliteli ve başarılı bir şekilde geçirdik. Şu an için tedavi sürecim, ilaç desteği ve Öznur Hanım ile birlikte yürüttüğümüz seanslarla hâlâ devam etmektedir. Her seansta yeni bilgiler, yeni bakış açıları ve yeni umutlar kazanmaktayım. OKB’li bir birey olarak, OKB’ye açtığım savaş hâlâ devam ediyor ve bu zorlu mücadelede yanımda olan Öznur Hanım’a minnettarım.
• Yılmaz Yol Arkadaşları Danışmanlık • Bilişsel Davranışçı Terapi •
h....b
Kaygı bozukluğu konusunda henüz birkaç seans gerçekleştirmemize rağmen Öznur Hanım'ın hem seanslar sırasında hem tavsiye ettiği kaynaklar aracılığıyla bana kazandırdığı farkındalık sayesinde yaşam kalitemde artış gözlemledim. Bu artışla beraber, Öznur Hanım'ın terapi sürecinde olan önyargısız, analiz ve çözüm odaklı tavrı, iyi dinleyiciliği sürecin büyük kazanımlar sağlatacağına inancımı arttırdı. Öznur Hanım ile psikoterapiye başlamak konusunda çok doğru bir karar aldığımı düşünmekle beraber, psikoterapi sürecinin bir yerde bitecek olmasına rağmen yaşamım boyunca bu konuda karşıma çıkabilecek sorunlara karşı kendi kendime terapi ve çözüm için bana kazandırdığı farkındalık, inanç ve öğrenimler bir nevi yaşamım boyunca anahtar vazifesi görecek ve bu anahtar yaşamda büyük bir özgüven ile varolabilmemi sağlayacak.
• Online Danışmanlık • Diğer •
I
i.....
Öznur Hanımla 9 seans gerçekleştirdik. Panik bozukluk sorunuyla başvurmuştum kendisine. Sıkıntı yaşadığım durumlarla tek tek yüzleşmemi ve sonucunda gerçekçi düşüncelerle bu durumların üstesinden gelmemi sağladı. Öznur Hanımla konuşurken kendimi çok rahat ve güvende hissediyorum. Sadece panik bozukluk konusunda değil hayatımla ilgili yaşadığım bazı sorunlarda da beni çok güzel bir şekilde dinledi. Her zaman bana bu durumların nasıl hissettirdiğini ve bunun için ne yapabileceğimiz üzerinde durdu. 1 aydan uzun süredir panik atak geçirmiyorum ve kendimi rahatsız hissettiğim anlar eskiye oranla çok daha az oluyor. Öznur Hanımın verdiği ödevleri bir sonraki görüşmemize kadar yaptım ve zorlandığım noktalar olsa bile yapabildiğimi görmek beni daha iyi bir noktaya taşıdı. Öznur Hanımla yollarımız kesiştiği için kendimi çok şanslı hissediyorum.
• Yılmaz Yol Arkadaşları Danışmanlık • Diğer •
Z
z....k
Yaklaşık 9-10 seanstır Öznur Hocam ile çalışıyoruz ve bu süreçte kendimi tanıma yolculuğumda çok kıymetli adımlar attım. Her seans, içimde daha önce fark etmediğim duyguları görmemi, bastırdığım düşüncelerle yüzleşmemi sağladı. Bazen sadece bir cümlesiyle aydınlandığım, bazen sessiz kaldığım ama her zaman anlaşıldığımı hissettiğim güvenli bir alan oldu benim için. İç sesimi duymayı, sınırlarımı fark etmeyi, geçmişime merhametle bakabilmeyi öğreniyorum. Bu yolculuk kolay değil ama Öznur Hocam sayesinde artık kendimle tanışıyor, kendime yaklaşmaktan korkmuyorum.
İyi ki yollarımız kesişmiş.
• Yılmaz Yol Arkadaşları Danışmanlık • Randevu •
Yol Arkadaşları ile arkadaş tavsiyesi ile tanıştım. İyi ki tanıştım. Herkes güleryüzlü, her konuda yardım ve desteğe hazırlar. Kesinlikle güvende hissettiriyorlar. Hayatımda kriz veya kilit olduğum zamanları yönetemiyor, ne düşünüp nasıl davranacağımı bilmiyor, çaresiz hissediyordum. Öznur hocam her bir görüşmede çok yol kat etmemi sağladı. O kadar nokta atış çözümler üretti ki bana hayat boyu kılavuz olacaklar. İlgi alakasını sadece terapi esnasında değil tüm terapi sürecinde esirgemedi. Bahsettiğim çaresiz hissettiğim zamanlarda durup sakince düşünebilmemi sağlayıp, durumun içinden aklı selim bir şekilde sağlıkla çıkabilmemi sağlayacak bir takım formüllerle hayatımı kolaylaştırdı. Öyle ki, bir gün terapi sürecim bittiği zaman benzer durumlarla hayat boyu bahşedebilmeyi istediğimden sonraki terapime derse gider gibi kalem kağıt ile gidip özet notlar alacağım :) Öznur hocama minnettarım.
Anksiyete, kaygı ve öfke krizi gibi sorunlarımın en aza inmesini ve üstesinden gelebilmemi sağladı.• Yılmaz Yol Arkadaşları Danışmanlık • Randevu •
Öznur Ünsal isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Öznur Ünsal, Psikoloji, Aile Danışmanlığı. Size Öznur Ünsal tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Psikoterapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Aile Danışmanlığı, Durumluk Anksiyete Ölçeği, Süreklilik Anksiyete Ölçeği.
Öznur Ünsal adresi nerede?Öznur Ünsal şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Remzi Oğuz Arık, Atatürk Blv Bulvar Apt. No:13 Kat:5 No:219 Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Öznur Ünsal isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Öznur Ünsal uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Öznur Ünsal isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Öznur Ünsal, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi, Nakit.
Öznur Ünsal isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Öznur Ünsal tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Öznur Ünsal hakkında ne düşünüyor?Toplam 27 hasta / danışan, Öznur Ünsal hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.