- Depresyon
- Sigortası olan hastalar
Şema Terapi
Z
z....k
Pınar Hanım’dan yaklaşık bir yıldır seans alıyorum. Bu süreçte hem kendimi daha iyi tanıdım hem de zorlandığım birçok konuda birlikte önemli adımlar attık. Destekleyici, anlayışlı ve profesyonel yaklaşımı sayesinde her seans sonrası kendimi daha güçlü hissediyorum. Birlikte bir şeyleri aşabiliyor olmak gerçekten çok kıymetli. İyi ki yollarımız kesişmiş
• Reaksiyon Psikoloji • Bireysel Terapi •
ba...ş
Yaklaşık 5 aydır Pınar hanımla beraber ilerliyoruz. Neredeyse 8 yıldır aralıklarla, düzenli terapi gören birisi olarak Pınar hanımın büyük bir farkı olduğunu söyleyebilirim. Anlaşılmak, doğru terapisti bulmak bence çok önemli ve ben böyle hissetmenin huzurunu yaşıyorum. Anlayışlı ve samimi olurken bir yandan da gereken mesafeye korumak ve bu dengeyi bozmamak çok ince bir çizgi bence ama Pınar hanım bu konuda da gerekeni sağlıyorSeanslarda hemen her konuya mutlaka değiniyoruz. Benim çekingen olduğum konularda bile gerek yaklaşımı gerek ürettiği çözümlerle hiç bir şeyin havada kalmasına izin vermiyorÖzellikle stres ve kaygıyla sorunu olan birisi olarak söylüyorum sürekli farklı alternatifler üretmesi ve ‘ ne yapabiliriz ‘ lerle yaklaşması bana güven ve cesaret veriyorBu yolda Pınar hanımla olduğum için mutluyum yolu hep açık olsun
• Reaksiyon Psikoloji • Bireysel Terapi •
b...
Sosyal medyada reklamını gördüm, iletişime geçtim. Ben Pınar Hanıma kaygı bozukluğu ve panik atak sebebiyle başvurdum. Şu an süreç güzel ilerliyor. İyi bir dinleyici kendisi. Yaşadığım durumu anlatırken yaptığım yanlışları hemen fark ediyor, bunun yerine alternatif neler yapabiliriz bunu konuşuyoruz. Tabii ki uzun bir süreç, ama bu yolda Pınar Hanımla olduğum için mutluyum, herkese de tavsiye ederim.
Pınar Bektaş Olkun isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Pınar Bektaş Olkun, Psikoloji. Size Pınar Bektaş Olkun tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Bireysel Terapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Online Terapi, Şema Terapi.
Pınar Bektaş Olkun adresi nerede?Pınar Bektaş Olkun şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Zuhuratbaba mah. hür sok. İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Pınar Bektaş Olkun isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Pınar Bektaş Olkun online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Pınar Bektaş Olkun isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Pınar Bektaş Olkun, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Pınar Bektaş Olkun isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Pınar Bektaş Olkun bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Pınar Bektaş Olkun ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Pınar Bektaş Olkun hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Pınar Bektaş Olkun hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Pınar Bektaş Olkun hangi sigortaları kabul ediyor?Pınar Bektaş Olkun tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.