0850 333 0388 Ücret öğren

Merhaba ben Pınar Topçu Özçağlayan; Psikoloji alanında hizmet vermekteyim.
Ege Üniversite Psikoloji alanında lisans eğitimimi tamamladıktan sonra Yıldız Teknik Üniversitesi PDR alanında yüksek lisansımı gerçekleştirdim. Ağırlıklı olarak yetişkinler ile yüz yüze ve online olarak bireysel terapi yürütmekteyim. Travma sonrası stres bozukluğu, yas, depresyon, ilişki problemleri, kaygı bozukluğu, öfke kontrol problemi, obsesif kompulsif bozukluk, yeme bozukluğu en sık çalıştığım konulardan.
Bunlarla birlikte aldığım aile danışmanlığı eğitimi kapsamında ve şimdiye kadarki meslek hayatım boyunca çalıştığım projeler ve anaokullarındaki deneyimlerim ışığında çocuklarla ve aileleri ile davranış problemleri, gelişim takibi gibi konularla çalışmaktayım.
Ergenlerle ve aileleri ile de sınav kaygısı, benlik saygısı, iletişim problemleri gibi konu başlıklarını çalışarak bireysel terapilerimi bilişsel davranışçı terapi ekolü ışığında eklektik bir yöntem kullanarak yürütmekteyim.

Yetişkin

• Bu adreste kabul edilen sigortalar
  • Banka Havalesi
Pınar Topçu Özçağlayan
Psk. Pınar Topçu Özçağlayan

Atakent Mah. 222. Cad. No:9/2 Kaya Kardeşler İş Merkezi Kat:2 D:25, Küçükçekmece, İstanbul 34307

Ödeme yöntemleri

• Bu adreste kabul edilen sigortalar
  • Nakit
  • Banka Havalesi

Kabul edilen sigortalar

• Diğer (İade)

Görüşler

Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen

• Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
  • Detaylı açıklamalar
  • Y

yı...n

İşinde çok başarılı bir psikolog bana çok şey kattı

• Online adres Online Hizmet  •

• B

b....n

Çok memnunum, çok etkili, iyi bir dinleyici ve etki edici sorularla veya tespitlerle güzel yön bulduran.

s...

Pınar Hanım’a ablamın tavsiyesi üzerine ulaştım. İnsan ilişkilerinde ve romantik yaşantımda karşılaştığım problemler, yoğun gerginlik ve zihinsel yorgunluk sebebiyle kendisine başvurdum. Yaklaşık bir buçuk sene süren aralıklı seanslarla bana yardımcı oldu.

Bu süreçteki en büyük kazanımım, olaylara daha objektif ve gerçekçi bakmayı öğrenmek oldu. Eskiden kendime karşı acımasız değerlendirmeler yaparken, terapiyle birlikte kendime çok daha anlayışlı yaklaşmaya başladım. Sorunlar karşısında nasıl davranmam gerektiğini ve ne istediğimi artık daha rahat ifade edebiliyorum. Bana iyi gelmeyen olumsuz yönlerimi yendiğimi düşünüyorum ve şu an kendimi oldukça iyi hissediyorum.

Pınar Hanım son derece anlayışlı, yardımsever ve çok iyi bir psikolog. Herkese kendisini gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

• G

g...

Psk. Pınar Topçu Özçağlayan Hanım’la yüz yüze görüşmelerde engin tecrübesiyle beni hayata tekrardan kazandırdı. Depresyon, duygu karmaşası yaşadığım için başvurdum. Güler yüzü, tecrübesiyle her an yanımda olarak kendime güvenim arttı. Kendisine mesleki hayatında başarılar dilerim.

• I

i̇...m

İyi bir psikolog bulmanın ne kadar önemli olduğunu terapi sürecinde daha iyi anladım. Kendisi; bilgisi, yaklaşımı ve empati becerisiyle her seansta kendimi güvende ve anlaşılmış hissetmemi sağladı. Sadece dinleyen değil, doğru zamanda doğru soruları sorarak farkındalık kazandıran çok değerli bir uzman. İyi ki yollarımız kesişmiş. Gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ederim.

• Ş

ş.....

Terapi sürecimde kendimi yargılanmadan dinlenmiş ve anlaşılmış hissettim. Seanslarda kurduğu güven veren iletişim sayesinde duygularımı rahatça ifade edebildim. Sorularıyla farklı bakış açıları kazanmama yardımcı oldu ve kendimi daha iyi tanımamı sağlayan farkındalıklar edindim. Profesyonel, empatik ve destekleyici yaklaşımı benim için önemliydi. Terapi desteği almayı düşünen herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

• K

k....s

Pınar Hanım’dan yaklaşık 1 yıldır profesyonel destek alıyorum. Bu süreçte özellikle ilişkiler konusunda olaylara ve durumlara çok daha farklı, sağlıklı bir bakış açısı kazanmamı sağladı.Kendimi keşfetme yolculuğumda kattığı farkındalıklar, yaklaşımı ve uzmanlığı kesinlikle çok faydalı.İyi ki yollarımız kesişmiş.

• C

c.....

Her şey çok profesyonel ve rahat hissettiren bir ortam

• Online adres Online Hizmet  •

• H

h...

Hayattan hiçbir keyif alamadığım, hatta “İnsanlar nasıl gülebiliyor?” diye düşündüğüm çok zor bir dönemde Pınar Hanım’la yollarımız kesişti. İyi ki de kesişmiş.
    Seanslarımız boyunca kendimi yeniden keşfettim. Kaygılarımla nasıl baş edeceğimi, olaylara farklı açılardan bakmayı öğrendim. Meğer zihnimde sürekli senaryolar kuruyor, insanların ne düşündüğünü tahmin etmeye çalışıyormuşum. Pınar Hanım’ın dediği gibi, “İnsanların zihnini okumayı” bırakınca üzerimden kocaman bir yük kalktı.
    Şu an terapi sürecimizin üzerinden yaklaşık iki yıl geçti ve hâlâ kendimi huzurlu, mutlu ve çok daha güçlü hissediyorum. Zaman zaman hayatın içinde zorlandığım dönemler elbette oluyor ama artık o çıkmazlardan nasıl çıkacağımı biliyorum. İhtiyaç duyduğumda bir-iki görüşmeyle bile yeniden dengemi bulabiliyorum.
    Pınar Hanım’ı birçok arkadaşıma gönül rahatlığıyla tavsiye ettim.
    İhtiyacı olan herkesin yolunun Pınar Hanım’la kesişmesini gönülden dilerim.

• M

m...

Pınar Hanım ile yaklaşık bir yıldır devam eden terapi sürecim benim için çok kıymetli oldu. Kendisi, danışanını gerçekten dinleyen, anlayan, dikkatli, zeki ve mesleki sınırlarını büyük bir özenle koruyan çok değerli bir uzman.

Süreç boyunca beni gerçekten duyan, tanıyan ve söylediklerimin arkasındaki anlamı da yakalayabilen bir uzman. Kendimi daha iyi tanımamda, farkındalık kazanmamda, kendimin daha iyi bir versiyonunu inşa etmemde ve bazı konulara daha sağlıklı bakabilmemde bana çok iyi eşlik ediyor.

Bana göre Pınar Hanım, iyi bir psikoloğun nasıl olması gerektiğini çok güzel temsil ediyor. Kendisinden son derece memnunum ve gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.