Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi
Sularyolu Cevat Yurdakul Cad. Akdoğan Medikal Plaza No: 52 Kat: 4, Adana • Harita
Doktor Muayenehanesi
Fener Kalamış Yolu Barış Apt. No:15 Kat:1 Daire:3 Kızıltoprak, İstanbul • Harita
Fatih Peker Muayenehanesi
İstanbul Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, İç hastalıkları, Alerji hastalıkları
, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji, Nefroloji, İmmünoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi genetik, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Aile hekimliği, Pratisyen, Psikiyatri, Fizyoterapi ve rehabilitasyon · Daha fazlaTıbbiye Cad. No: 40, Üsküdar • Harita
İstanbul Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Harbiye Mahallesi Teşvikiye Caddesi İkbal İş Merkezi No:17 Kat:2 D:8-11, İstanbul • Harita
Prago Klinik
Barbaros Mahallesi Ak Zambak Sokak Uphill Court Towers, İstanbul • Harita
Kemal Aytuğlu Muayenehanesi
Yalova • Harita
Yalova Çiftlikköy Toplum Sağlığı Merkezi
Kaptan Paşa, Kaptan Paşa Mah. Piyale Paşa Bulv, Okmeydanı Cd. No: 4, 34384 Şişli/İstanbul, Şişli • Harita
Memorial Şişli Hastanesi
Altunizade Mh., Kısıklı Caddesi No:7, Üsküdar • Harita
Esteworld Estetik Altunizade Polikliniği
Ercüment Batanay Cad Dumankaya İkon A.2 Blok Kat: 17 Daire: 155 Ataşehir, İstanbul • Harita
Deniz Küçükkaya Muayenehanesi
Hakkı Yeten Caddesi K:5 D:12, Şişli • Harita