Kısa özet: Terapim, kişinin kendisini daha iyi anlamasına ve ihtiyaçlarını fark etmesine yardımcı olarak sahici bir ilişki kurmayı hedefler. Bu süreçte birlikte yol alarak, yürüdüğünüz yolda size rehberlik ederim.
Psikoloji lisans eğitimimin ardından nörobilim alanında yüksek lisans yaptım. Psikoterapi çalışmalarımda psikodinamik ve varoluşçu yaklaşımları temel alıyor, kişinin yaşantısını yaşam öyküsü, ilişkileri, iç dünyası ve bedensel deneyimleriyle birlikte bütüncül olarak ele alıyorum.
Özellikle kaygı, stres, ilişkiler, özdeğer, sınır koyma, duygusal düzenleme, yalnızlık, tükenmişlik ve yaşam krizleri üzerine çalışıyorum.
Nörobilim ve sinir sistemi üzerine eğitimlerimi terapi yaklaşımıma dahil ediyor; mindfulness ve beden farkındalığından da yararlanıyorum. Terapiyi hızlı çözümler sunmaktan ziyade, kişinin kendisini daha iyi anlamasına, ihtiyaçlarını fark etmesine ve kendisiyle daha sahici bir ilişki kurmasına eşlik eden bir süreç olarak görüyorum.
- Stres
Çocuk Gelişim Testi
Ödeme yöntemleri
- Nakit
- Banka Havalesi
Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.
Görüşler
b....m
Aslı Hanım’la yaklaşık 6 aydır devam ediyoruz. Kendimi rahatça ifade edebildiğim, yargılanmadığımı hissettiğim bir terapi süreci oldu. Özellikle kendimi ve ilişkilerimi daha farklı değerlendirmeye başladım. İyi ki başlamışım.
• Psk. Aslı Özbek • Randevu •
C
c....k
Aslı Hanım’la yaklaşık bir yıl anksiyete sorunlarım üzerine çalıştık. Başladığım zamana göre kendimi ve yaşadıklarımı çok daha iyi anlayabildiğimi düşünüyorum. Kaygılarımla baş etme biçimim ve hayata bakışım zamanla oldukça değişti. Süreç boyunca kendimi rahat ve anlaşılmış hissettim. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
• Psk. Aslı Özbek • Online Hizmet •
Aslı Özbek isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Aslı Özbek, Psikoloji. Size Aslı Özbek tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Hizmet, Aile Danışmanlığı, Beck Depresyon Ölçeği, Çocuk Gelişim Testi, Beck Anksiyete Ölçeği Değerlendirme, Çocuk ve Ergen Psikolojisi, Ağlama ve Öfke Nöbetleri, Aile Terapisi, Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı.
Aslı Özbek adresi nerede?Aslı Özbek şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Abide-i Hürriyet Caddesi İstanbul
- İzzettinbey Sokağı İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Aslı Özbek isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Aslı Özbek uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Aslı Özbek isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Aslı Özbek, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Aslı Özbek isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Aslı Özbek tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Aslı Özbek hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Aslı Özbek hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.