Psk. | Bilim Uzmanı Aslı Özbek

Psikoloji · Daha fazla uzmanliklar hakkinda

İstanbul 2 adres

0850 333 0388 Ücret öğren

Kısa özet: Terapim, kişinin kendisini daha iyi anlamasına ve ihtiyaçlarını fark etmesine yardımcı olarak sahici bir ilişki kurmayı hedefler. Bu süreçte birlikte yol alarak, yürüdüğünüz yolda size rehberlik ederim.

Psikoloji lisans eğitimimin ardından nörobilim alanında yüksek lisans yaptım. Psikoterapi çalışmalarımda psikodinamik ve varoluşçu yaklaşımları temel alıyor, kişinin yaşantısını yaşam öyküsü, ilişkileri, iç dünyası ve bedensel deneyimleriyle birlikte bütüncül olarak ele alıyorum.

Özellikle kaygı, stres, ilişkiler, özdeğer, sınır koyma, duygusal düzenleme, yalnızlık, tükenmişlik ve yaşam krizleri üzerine çalışıyorum.

Nörobilim ve sinir sistemi üzerine eğitimlerimi terapi yaklaşımıma dahil ediyor; mindfulness ve beden farkındalığından da yararlanıyorum. Terapiyi hızlı çözümler sunmaktan ziyade, kişinin kendisini daha iyi anlamasına, ihtiyaçlarını fark etmesine ve kendisiyle daha sahici bir ilişki kurmasına eşlik eden bir süreç olarak görüyorum.

Online danışmanlık

Ödeme yöntemleri

• Nakit
  • Banka Havalesi
Aslı Özbek

Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.

Görüşler

• B

b....m

Aslı Hanım’la yaklaşık 6 aydır devam ediyoruz. Kendimi rahatça ifade edebildiğim, yargılanmadığımı hissettiğim bir terapi süreci oldu. Özellikle kendimi ve ilişkilerimi daha farklı değerlendirmeye başladım. İyi ki başlamışım.

• Psk. Aslı Özbek Randevu  •

• C

c....k

Aslı Hanım’la yaklaşık bir yıl anksiyete sorunlarım üzerine çalıştık. Başladığım zamana göre kendimi ve yaşadıklarımı çok daha iyi anlayabildiğimi düşünüyorum. Kaygılarımla baş etme biçimim ve hayata bakışım zamanla oldukça değişti. Süreç boyunca kendimi rahat ve anlaşılmış hissettim. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

• Psk. Aslı Özbek Online Hizmet  •