0850 333 0388 Ücret öğren

Ben Klinik Psikolog Buğra Serdaroğlu. İstanbul’da yüz yüze ve online olarak yetişkinlerle bireysel psikoterapi çalışmaları yürütüyorum. Çalışmalarımda Bilişsel Davranışçı Terapi (BDT) ve Şema Terapi yaklaşımlarından yararlanıyorum.

Lisans eğitimimi Yeditepe Üniversitesi’nde, yüksek lisans eğitimimi İstanbul Kent Üniversitesi’nde tamamladım.

Kaygı ve panik belirtileri, obsesif kompulsif bozukluk (OKB), depresif belirtiler, ilişki ve bağlanma sorunları üzerine çalışıyorum. Özgüven, özdeğer ve yetersizlik duyguları, travmatik yaşantılar, duygu düzenleme güçlükleri ve tekrar eden ilişki örüntüleri de çalışma alanlarım arasında yer alıyor.

İlk görüşmelerde sizi terapiye getiren konuları ve süreçten beklentilerinizi birlikte ele alıyoruz. Yaşadığınız güçlüklerin düşünceleriniz, duygularınız, davranışlarınız ve geçmiş deneyimlerinizle bağlantılarını anlamaya çalışıyoruz. Terapi sürecini ihtiyaçlarınıza ve birlikte belirlediğimiz hedeflere göre planlıyorum. Seanslarda kendinizi rahatça ifade edebilmenizi ve zorlandığınız konuları kendi hızınızda konuşabilmenizi önemsiyorum.

Klinik çalışmalarımın yanında, psikoloji bilgisini günlük yaşamla ilişkilendiren ve anlaşılır bir dille aktaran içerikler üretiyorum.

Yetişkin

Kabul edilen sigortalar

• Diğer (İade)

Görüşler yakında geliyor

İlk görüşü yazın

Psk. Buğra Serdaroğlu adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.

Görüş ekle