0850 333 0388 Ücret öğren

Uzman Klinik Psikolog Çağlasu Bezen, psikoloji lisans eğitimini Bilkent Üniversitesi’nde onur derecesiyle tamamlamıştır. Ardından İngiltere’de Anglia Ruskin Üniversitesi’nde merit bursuyla kabul edildiği Foundations in Clinical Psychology yüksek lisans programını onur derecesiyle tamamlamıştır. Yüksek lisans sürecinde aile ve bağlanma temelli psikolojik süreçler üzerine yoğunlaşmıştır. Klinik alandaki deneyimini Ankara Bilkent Şehir Hastanesi Psikiyatri Servisi’nde gerçekleştirmiş; bunun yanı sıra çeşitli özel kliniklerde stajyer psikolog olarak çalışmıştır. Gelişim psikolojisi alanında özel gereksinimli çocuklarla çalışan kurumlarda staj yaparak değerlendirme ve müdahale süreçlerine destek olmuş; ayrıca İngiltere Cambridge merkezli bir kurumda çocuk koruma (safeguarding) ve özel gereksinimli çocuklarla çalışma alanında uygulayıcı olarak görev almıştır. Mesleki gelişimi kapsamında Bilişsel Davranışçı Terapi, Bağlanma Temelli Aile Terapisi, Oyun Terapisi, Masal Terapisi, Kayıp ve Yas Danışmanlığı ve Aile Danışmanlığı alanlarında eğitimler almış; MMPI uygulayıcı sertifikasına sahiptir. Uzman Klinik Psikolog Çağlasu Bezen, 2026 yılı itibarıyla Nöromind Danışmanlık bünyesinde çalışmalarına devam etmektedir.

Yetişkin (İlgili adreslerde)

• Diğer (İade)

Görüşler

• H

ha...k

Çağla Hanımla tavsiye üzerine yollarımız kesişti ve çok memnun kaldığım bir doktor oldu. Kızımda daha ikinci seansta değişimler gördüm. Kesinlikle çocuk dili ve psikolojisi konusunda uzman. Seanslarımız devam ediyor ve çok iyi gidiyor. Gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim.

• Nöromind Danışmanlık Oyun Terapisi  •

• M

m...

Biz psikolog hanımı bir komşumuzdan duyduk. Ergen kızımız son zamanlarda içine kapanmıştı, bizimle hiç konuşmuyordu. Çağlasu Hanım bize bu süreçte çok destek oldu. Kızımız da eskiye nazaran daha iyi, gülüyor ve eskisi gibi bizimle vakit geçiriyor. İnşallah daha da iyi olacak. Kendisini öneririz elbette, biz memnun kaldık.

• Ö

ö.....

Kendimi rahatlamış ve mutlu hissettim seans bitiminde beni sıkan şeyler etkisini yitirme başladı

• Nöromind Danışmanlık Psikoloji Randevusu  •

s...

Biz hocamızı internetten araştırarak bulduk. Oyun bağımlısı çocuğumuz için başvurduk. Seanslarda okul konusunda anksiyete yaşadığı için oyuna yöneldiği ortaya çıktı. Hiç haberimiz olmayan bir konuydu. Hoca hanım sayesinde asıl problemi çözerek oyun bağımlılığını da gözle görülür şekilde yendik. Hocamızı ve terapi almayı tüm ebeveynlere öneririz.

• F

f...

Çağlasu Hanım ile 5 yaşındaki çocuğumuzun yeme reddi üzerine çalıştık. Süreçten ve kendisinin rehberliğinden çok memnun kaldık. Sayesinde yemek saatlerimiz artık çok keyifli geçiyor. Çocuğu için doğru uzmanı arayan tüm ebeveynlere gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

• Z

z...

Psk. Çağlasu Bezen’e bir tavsiye üzerine ulaştık. İlkokula başlayan oğlumuzun okula uyum sürecinde ciddi zorlanmaları vardı. Sabah okula gitmek istememe, kaygı, ağlama nöbetleri ve sınıf içinde iletişim kurmakta güçlük yaşaması nedeniyle destek alma ihtiyacı hissettik.

Seans sürecinde Çağlasu Hocam hem oğlumuzla çok güven verici ve sıcak bir ilişki kurdu hem de bize ebeveyn olarak nasıl yaklaşmamız gerektiği konusunda yol gösterdi. Özellikle çocuğun duygularını anlamaya yönelik yaklaşımı ve oyun terapisi teknikleri sayesinde oğlumuz zamanla kendini daha rahat ifade etmeye başladı. Okula karşı kaygılarında gözle görülür bir azalma oldu ve öğretmenlerinden de olumlu geri dönüşler almaya başladık.

Süreç boyunca her seansta profesyonel, ilgili ve açıklayıcı bir yaklaşım gördük. Çocuklarla çalışan, güvenilir ve gerçekten emek veren bir uzman arayan ailelere gönül rahatlığıyla tavsiye ederiz.

s...

Ailevi problemlerim sebebiyle uzmanımızdan destek aldım, süreci güzel yönettiğini düşünüyorum. Sayesinde ailemle olan ilişkim oldukça düzeldi. Ailevi problemleri olanlara şiddetle tavsiye ederim.

• Ş

ş...

Psk. Çağlasu Bezen’e sosyal medya üzerinden ulaştık. Ergenlik dönemindeki kardeşim için hem duygusal olarak destekleyici hem de güvenilir bir uzman arayışındaydık. İlk görüşmeden itibaren yaklaşımının sıcak, anlayışlı ve profesyonel olması bizi oldukça rahatlattı. Özellikle kardeşimin kendisini rahat ifade edebilmesi ve seansa isteyerek katılması bizim için çok önemliydi.
    Süreç boyunca hem kardeşime hem de aile olarak bize yol gösterici bir yaklaşım sunuldu. Kardeşim seanstan daha motive, daha mutlu ve anlaşılmış hissederek ayrıldı. İletişim şekli, sabrı ve ergen psikolojisine olan hâkimiyeti sayesinde kısa sürede güven oluşturduğunu düşünüyorum.
    Kesinlikle çevremize tavsiye edeceğimiz bir uzman. Özellikle ergenlik döneminde destek arayan aileler için oldukça faydalı ve güven veren bir süreç olduğunu söyleyebilirim.

• H

h...

Uzmanımıza ergen kızımızın sınav kaygısı ve stres yönetimi konusunda destek almak amacıyla ulaştık. Sürecin başından itibaren Psk. Çağlasu Bezen’in hem bize hem de kızımıza yaklaşımı oldukça güven verici ve destekleyiciydi.
    Özellikle ergenlik döneminin hassasiyetlerini anlayan, yargılamadan dinleyen ve doğru yönlendirmeler yapan bir uzman olması bizi çok memnun etti. Kızımız seanslara isteyerek katıldı ve zaman içinde kaygısını daha iyi yönetmeye başladığını gözlemledik. Hem iletişimi hem de profesyonelliği sayesinde kendimizi doğru yerde hissettik.
    Bu süreçten oldukça memnun kaldık ve benzer konularda destek arayan ailelere gönül rahatlığıyla tavsiye ederiz.

• Ç

ç...

Çağlasu Hanım’a 10 yaşındaki çocuğumun [duygusal dalgalanmaları / teknoloji ve ekran kullanımı sınırları] konusunda destek almak için ulaştık. Kendisiyle yürüttüğümüz süreç hem çocuğuma hem de ebeveyn olarak bize çok iyi geldi. Çağlasu Hanım'ın profesyonel, yapıcı ve samimi yaklaşımı sayesinde çocuğumda çok olumlu ilerlemeler ve farkındalıklar gözlemledik. Çevremde bu yaş grubunda sorun yaşayan tüm ailelere kendisini gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.