Yaşamın getirdiği belirsizlikler, zorlu dönemler veya kendinizi daha yakından tanıma arzusu; terapi sürecine adım atmanın en doğal parçalarıdır. Çalışmalarımda, danışanlarımın kendi içsel kaynaklarını keşfedebilecekleri, yargısız, güvenli ve gizliliğe dayalı bir terapi alanı sunmayı hedefliyorum.
Lisans eğitimimi MEF Üniversitesi Psikoloji bölümünde tamamladım, yüksek lisans eğitimimi ise University of Kent (İngiltere) Klinik Psikoloji alanında Kasım ayında tamamlayacağım. Terapi süreçlerimde ağırlıklı olarak Bilişsel Davranışçı Terapi yaklaşımından yararlanıyorum.
Yetişkin ve genç yetişkin yaş grubundaki danışanlarımla; kaygı bozuklukları, depresyon, ilişki güçlükleri, öz-değer, yaşamsal geçişler vb. konuları üzerinde çalışmaktayım.
Her insanın biricik olduğuna ve iyileşme yolculuğunun kişiye özel şekillendiğine inanıyorum. Süreçle ilgili sorularınız için iletişime geçebilir veya randevu oluşturabilirsiniz.
Büyükçekmece Yolu, İstanbul
Cenker Kuzey
Büyükçekmece Yolu, İstanbul
Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Psk. Cenker Kuzey adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Cenker Kuzey isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Cenker Kuzey, Psikoloji. Size Cenker Kuzey tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Cenker Kuzey adresi nerede?Cenker Kuzey şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Büyükçekmece Yolu İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Cenker Kuzey isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Cenker Kuzey online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Cenker Kuzey hangi dilleri konuşuyor?Cenker Kuzey ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Cenker Kuzey isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Cenker Kuzey bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Cenker Kuzey ile iletişime geçmenizi öneririz.