Ben Psk. Efe Yılmaz, İstanbul Kültür Üniversitesi Psikoloji Bölümü mezunuyum. Lisans eğitimim süresince klinik psikoloji alanında teorik bilgi ile birlikte uygulamalı deneyim kazanmak amacıyla farklı klinik ortamlarda staj yaptım ve psikolojik değerlendirme süreçlerine aktif olarak dahil oldum.
Eğitim sürecimde, Prof. Dr. Öget Öktem Tanör ile birlikte hastane ortamında afazi tanısı almış bireylerin değerlendirme ve takip süreçlerini gözlemleyerek nöropsikolojik süreçlere dair kapsamlı bir bakış geliştirdim.
Mezuniyetimin ardından mesleki yeterliliğimi artırmak amacıyla Bilişsel Davranışçı Terapi (BDT) alanında ileri eğitimler aldım. Bu kapsamda Prof. Dr. Hakan Türkçapar ve Dr. Öğr. Üyesi Ercan Altınöz tarafından yürütülen BDT eğitimlerini tamamladım. Ayrıca, çocuk ve ergenlerle çalışma alanında uzmanlaşmak amacıyla Doç. Dr. Vahdet Görmez tarafından verilen Çocuk ve Ergen Bilişsel Davranışçı Terapi eğitimini tamamladım.
Çalışmalarımda bilimsel temellere dayalı, etik ilkelere bağlı ve yapılandırılmış bir yaklaşımı benimsemekteyim. Danışanlarımla güvenli, saygı temelinde ilerleyen bir terapötik süreç kurmayı ve mesleki gelişimimi güncel eğitimlerle sürdürmeyi önceliklendirmekteyim.
ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi
Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite
Doğum Sonrası Depresyon
Durumluk Anksiyete Ölçeği
Psk. Efe Yılmaz
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
Düşük Özsaygı
- Banka Havalesi
Kabul edilen sigortalar
Diğer (İade)
Görüşler
Terapi sürecim boyunca kendisinden çok memnun kaldım. Samimi ve profesyonel yaklaşımı sayesinde her seansta kendimi rahat ve güvende hissettim. Dinleme şekli, yaklaşımı ve yaptığı yönlendirmeler benim için oldukça faydalı oldu. Süreci özenli ve ilgili bir şekilde yürütmesi, kendisine duyduğum güveni artırdı. Alanında başarılı ve danışanına gerçekten değer veren bir uzman olduğunu düşünüyorum. Kesinlikle tavsiye ederim.
• Psk. Efe Yılmaz • Psikoloji Randevusu •
Kendisiyle çalışırken hem anlaşıldığımı hem de desteklendiğimi gerçekten hissediyorum
• Online adres • Online Hizmet •
Efe Yılmaz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Efe Yılmaz, Psikoloji. Size Efe Yılmaz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Çocuk Gelişim Testi, Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Bireysel Terapi, Tematik Algı Testi (TAT), Durumluk Anksiyete Ölçeği, Süreklilik Anksiyete Ölçeği, Yetişkin Terapisi, Varoluşçu Psikoterapi, Regresyon Terapisi.
Efe Yılmaz adresi nerede?Efe Yılmaz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bahçeşehir 1.Kısım İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Efe Yılmaz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Efe Yılmaz uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Efe Yılmaz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Efe Yılmaz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Efe Yılmaz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Efe Yılmaz tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Efe Yılmaz hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Efe Yılmaz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Efe Yılmaz hangi sigortaları kabul ediyor?Efe Yılmaz tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.