0850 333 0388 Ücret öğren

2–12 yaş çocuklarla ve ebeveynleriyle çalışan bir psikolog olarak, çocukların duygusal, davranışsal, sosyal ve gelişimsel ihtiyaçlarını bütüncül bir yaklaşımla ele alıyorum.

İzmir Ekonomi Üniversitesi Psikoloji Bölümü mezunuyum. Leipzig Üniversitesi'nde Erken Çocukluk Araştırmaları alanında yüksek lisansımı tamamladım. Akademik çalışmalarımda çocukların davranışsal ve duygusal gelişimi, ebeveyn-çocuk ilişkileri ve çocukların içinde bulunduğu sosyal çevrenin gelişimleri üzerindeki etkileri üzerine çalıştım.

Çocuklarla çalışırken yaşlarına ve gelişimsel düzeylerine uygun oyun, sohbet, gözlem ve psikolojik değerlendirme yöntemlerinden yararlanıyorum. Çocuğun yaşadığı güçlükleri yalnızca davranış üzerinden değil; gelişimsel özellikleri, aile ilişkileri, okul yaşamı ve akran ilişkileriyle birlikte değerlendirmeyi önemsiyorum.

Çalışma alanlarım arasında duygusal ve davranışsal güçlükler, çocuklarda kaygı ve korkular, öfke ve davranış sorunları, ebeveyn-çocuk ilişkileri, akran ilişkileri, okul/kreş uyumu ve ebeveyn danışmanlığı bulunmaktadır.

Ebeveynleri danışmanlık sürecinin önemli bir parçası olarak görüyor; gerektiğinde ebeveyn görüşmeleri ve psikoeğitim ile aileyi sürece dahil ediyorum. Amacım çocuğu yalnızca yaşadığı sorun üzerinden değerlendirmek değil, ihtiyaçlarını ve güçlü yönlerini birlikte anlayarak çocuğa ve ailesine uygun bir destek süreci oluşturmak.

Online görüşmeler 2–12 yaş çocuklar ve ebeveynleri için planlanmaktadır.

Çocuk

Online danışmanlık

Online Çocuk Psikolojik Danışmanlık

Nilay Gökçe

Ödeme yöntemleri

• Bu adreste kabul edilen sigortalar
  • Banka Havalesi
Nilay Gökçe

Seferihisar, Seferihisar, İzmir

Kabul edilen sigortalar

• Diğer (İade)

Görüşler

ar...z

7 yaşında kızım için gitmiştim. Nilay hanıma teşekkür ederim, bilinçli bir yönlendirme ile sorunun üstesinden geldik. Kendileri bilişsel davranışçı terapi ve oyun terapisi uyguladılar. Kesinlikle tavsiye ediyorum

• Oyun Terapisi  •

• G

ga...u

Uzun aramalar sonucu Nilay Hanım ile yollarımız kesişti.Oyun terapisine başladıgımızda çok kısa süre içinde geri dönüşlerini aldık.Gönülden tavsiye ediyorum.

• Oyun Terapisi  •