Merhaba, ben Uzman Psikolog Özlem Yürekli Türkdoğan.
2012 yılında Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Psikoloji Bölümü’nden yüksek onur derecesiyle mezun oldum ve aynı zamanda İşletme alanında yan dal yaptım. Üniversite eğitimimin bir bölümünü Hollanda’da Groningen Üniversitesi’nde sürdürerek farklı kültürleri ve bakış açılarını yakından tanıma fırsatı buldum.
2015 yılında Koç Üniversitesi’nde, TÜBİTAK başarı bursu ile Endüstri ve Örgüt Psikolojisi ile Sosyal Psikoloji alanlarında bütünleşik yüksek lisans eğitimimi tamamladım. Yüksek lisans tezimi Prof. Dr. Zeynep Aycan’ın danışmanlığında “Liderlik Kaygısı” üzerine gerçekleştirdim.
Akademik çalışmalarımın yanı sıra yaklaşık 10 yıl boyunca ulusal ve uluslararası teknoloji şirketlerinde İnsan Kaynakları alanında çalıştım. Getir ve Microsoft gibi teknoloji şirketlerinde işe alım, kariyer danışmanlığı ve proje yönetimi gibi farklı görevlerde bulunarak çalışma hayatının ve kurumsal yaşamın dinamiklerini yakından deneyimledim. Bu deneyimin, özellikle iş yaşamında stres, kariyer kararları, değişim süreçleri, ilişkiler ve kişisel sınırlar gibi konularda danışanlarımı anlamama katkı sağladı.
2018-2025 yılları arasında Altınbaş Üniversitesi, Antalya Bilim Üniversitesi ve Doğu Akdeniz Üniversitesi’nde psikoloji öğrencilerine Kültürlerarası Psikoloji, Endüstri ve Örgüt Psikolojisi ve İnsan Kaynakları Yönetimi dersleri verdim. Akademik çalışmalarımı ve öğrenci mentorluğunu halen üniversitelerle yaptığım iş birlikleri ve konuşmalar aracılığıyla sürdürmekteyim.
Yaklaşık iki yıldır yetişkin danışanlarla online psikoterapi çalışmaları yürütüyorum. Hem Türkiye’de yaşayan hem de yurt dışında yaşayan Türk danışanlarla çalışıyorum. Terapi sürecinde eklektik bir yaklaşım benimseyerek danışanın ihtiyaçlarını, yaşam öyküsünü ve terapi hedeflerini merkeze alıyorum. Her bireyin deneyiminin kendine özgü olduğuna ve terapi sürecinin de bu doğrultuda şekillenmesi gerektiğini düşünüyorum.
Özellikle yetişkinlik döneminde karşılaşılan kaygı ve stres, iş yaşamına ilişkin zorluklar, kariyer ve yaşam kararları, ilişkiler, yaşam değişimleri, ebeveyn-çocuk ilişkileri, kendini tanıma ve kişisel gelişim gibi konularda danışanlara eşlik ediyorum.
Evliyim; bir çocuk ve bir kedi annesiyim.
- Unutkanlık
- Yaygın Anksiyete Bozukluğu
- Panik Atak
- Stres
- Obsesif-Kompulsif Bozukluk
Online Hizmet
Bağlıca Mahallesi, Ankara
Psk Özlem Yürekli Türkdoğan
Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Psk. Özlem Yürekli Türkdoğan adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Özlem Yürekli Türkdoğan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Özlem Yürekli Türkdoğan, Psikoloji. Size Özlem Yürekli Türkdoğan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Online Hizmet, Randevu.
Özlem Yürekli Türkdoğan adresi nerede?Özlem Yürekli Türkdoğan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bağlıca Mahallesi Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Özlem Yürekli Türkdoğan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Özlem Yürekli Türkdoğan uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Özlem Yürekli Türkdoğan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Özlem Yürekli Türkdoğan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Özlem Yürekli Türkdoğan hangi dilleri konuşuyor?Özlem Yürekli Türkdoğan ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Özlem Yürekli Türkdoğan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Özlem Yürekli Türkdoğan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.