Uzman Klinik Psikolog Pınar Güneş Çimen, Üsküdar Üniversitesi Psikoloji bölümünden mezun olmuş ve Üsküdar Üniversitesi Klinik Psikoloji yüksek lisans eğitimini tamamlamıştır.

Lisans eğitimi süresince NP İstanbul Beyin Hastanesi, Erenköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Oyka Danışmanlık Merkezi, Keystone International Schools ve TOÇEV gibi çeşitli kurumlarda staj ve çalışma deneyimleri edinmiştir. Çocuk, ergen ve yetişkinlerle çalışma alanlarında deneyim kazanmış; eğitim hayatı boyunca kendisini mesleki olarak geliştirmeye önem vermiştir. Şuan da yetişkin odaklı hizmet vermektedir.

Aldığı eğitimler:

Başarı Sokak, No:22 Daire:3, Bakırköy, İstanbul 34145

Ödeme yöntemleri

• Nakit
  • Banka Havalesi

Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.

Görüşler

Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen

• Detaylı açıklamalar
  • Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
  • Z

ze...

Boşanma sürecinden sonra destek aldım bana çok iyi geldi beni aydınlattı çok iyi destek sağladı

s....t

1 senedir çalışıyoruz Pınar Hanımla eşim bile konuşurken terapi süreciyle beraber benim ne kadar değiştiğimi söylüyor önceden ilişkimizde hep bi şeyleri fazla kafama takar eşimin davranışlarından kendimle ilgili anlamlar çıkarırdım. Kırıldığım halde söylemezdim sonra içimde biriktirirdim bu da sürekli kavga ve patlamalar olarak yansıyordu ilişkimize, terapiyle beraber kendi duygularımı farketmeyi ve açıkça ifade etmeyi öğrendim resmen, artık hem kendime hem de eşime daha anlayışlı yaklaşabiliyorum, İyi ki sizi tanımışım diyorum kendimi çok şanslı hissediyorumm, tavsiye ederim

• K

k.....

Psikolojik destek sürecinde doğru uzmanı bulmanın çok önemli olduğunu düşünüyorum Pınar hanımla kaygı bozukluğu sorunları ile başladığım sürecin gidişatından çok memnunum. Genç olmasına rağmen oldukça donanımlı ve deneyimli bence. Anksiyete ve ilişki kaynaklı kaygılar yaşayanlar rahatlıkla gelebilir.

• G

g....u

Pınar Hanım ile referans sayesinde tanıştım ve iyi ki yollarımız denk gelmiş diyorum. Bir dönem hayatımın büyük kısmını işe ayırıyor, sürekli düşünüyor ve kendime yeterince alan bırakmıyordum. İşin beni yorduğunu ve beni kendimden uzaklaştırdığını fark etsem de bu döngüden çıkmak kolay değildi.
    Terapi süreciyle birlikte hayatımda daha fazla kendime kıymet vermeyi ve zaman ayırmayı öğreniyorum. Sürecimiz devam ediyor ve kendisi benim için çok kıymetli. Gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.

• M

Takıntılarım ve sürekli zihnimi meşgul eden düşünceler nedeniyle terapiye başladım seanslar sayesinde düşüncelerimi daha sağlıklı görebilmeyi ve onlara verdiğim tepkileri değiştirmeyi öğrendim zamanla kendimi daha iyi hissetmeye ve günlük hayatımda daha rahat olmaya başladım, Desteğiniz çok kıymetli.

• B

b....u

İlgisi anlayışı ve samimi yaklaşımıyla kendimi çok rahat hissettiğim bir süreç oldu memnun kaldım.

• F

f....a

Öfke problemim nedeniyle kendisinden destek almaya başladım. Oldukça ilgili, güler yüzlü ve mesleğini severek yaptığı belli olan bir psikolog. Yargılanmadan suçlanmadan kendimi ifade edebilmek bile bana çok iyi geldi. Şimdiden bazı şeylerin daha iyiye gittiğini hissediyorum.

• H

h....d

Bir yılı aşkın süredir Pınar Hanımla terapi sürecindeyim. Özellikle panik atak konusunda bana çok iyi geldiğini ve zamanla kendimdeki değişimi fark ettiğimi söyleyebilirim. Eskisi kadar korkmadığımı, panik anlarını daha rahat yönetebildiğimi görüyorum. Kendisiyle yollarımız kesiştiği için çok memnunum. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.