Merhaba, ben Psikolog Rabia Nur Dumanoğlu .
Lisans eğitimimi İstinye Üniversitesi psikoloji bölümünde tamamladım. Danışanlarımla çalışmalarımı Bilişsel Davranışçı Terapi (BDT) yaklaşımı doğrultusunda yürütüyorum. Terapi sürecinde amacım; danışanlarımın düşünce, duygu ve davranış örüntülerini fark etmelerine, yaşadıkları güçlüklerle baş etme becerilerini geliştirmelerine ve yaşam kalitelerini artırmalarına destek olmaktır.
Çalışma alanlarım arasında kaygı bozuklukları, depresyon, panik atak, obsesif kompulsif bozukluk (OKB), stres yönetimi, öfke kontrolü, özgüven sorunları, ilişki problemleri, yas süreci ve yaşam olaylarına uyum güçlükleri yer almaktadır.
Her bireyin yaşam öyküsünün kendine özgü olduğuna inanıyor, etik ilkeler çerçevesinde güvene dayalı, yargılamayan ve iş birliğine dayalı bir terapi ortamı sunmayı önemsiyorum. Danışanlarımla birlikte, ihtiyaçlarına uygun hedefler belirleyerek bilimsel temellere dayanan bir terapi süreci yürütmeyi amaçlıyorum.
Online ve yüz yüze psikolojik danışmanlık hizmeti sunmaktayım.
- Yaygın Anksiyete Bozukluğu
Şema Terapi
Ödeme yöntemleri
- Nakit
- Banka Havalesi
Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.
Görüşler
C
c....ç
Rabia hanımla seanslarımız çok güzel gidiyor kendisiyle aramızdaki güven bağı ve iletişim sayesinde yeni bakış açıları kazanıyorum ve sürecime katkıları çok büyük oluyor.
• Psikolog Rabia Nur Dumanoğlu • Psikoloji Randevusu •
Rabia hanım hayata karşı bakış açımı değiştirdiniz yeniden başlamış gibi hissediyorum. Farkındalığım çok arttı
gs...d
Oldukça memnun kaldım ve umuyorum ki süreç boyunca birlikte ilerleriz Rabia Hanim
Ş
ş.....
Seansımız çok güzel geçti,seans sonunda kendimi cok daha iyi hissediyordum
ba...l
Hayatımdaki olası olumsuzluklara karşı gerekli pozitif hassasiyeti ve duyarlılığı hissettiğim güzel bir söyleşiydi
• Online Danışmanlık • Psikoloji Randevusu •
Rabia Nur Dumanoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Rabia Nur Dumanoğlu, Psikoloji. Size Rabia Nur Dumanoğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Psikoloji Randevusu, Psikoterapi, Bireysel Terapi, Tematik Algı Testi (TAT), Bilişsel Davranışçı Terapi, Durumluk Anksiyete Ölçeği, Süreklilik Anksiyete Ölçeği, Yetişkin Terapisi, Fobilerden Kurtulmak.
Rabia Nur Dumanoğlu adresi nerede?Rabia Nur Dumanoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ataköy İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Rabia Nur Dumanoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Rabia Nur Dumanoğlu uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Rabia Nur Dumanoğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Rabia Nur Dumanoğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Rabia Nur Dumanoğlu hangi dilleri konuşuyor?Rabia Nur Dumanoğlu ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Rabia Nur Dumanoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Rabia Nur Dumanoğlu tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Rabia Nur Dumanoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Rabia Nur Dumanoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.