0850 333 0388 Ücret öğren

Merhaba, ben uzman klinik psikolog Selva Filiz.
İnsanların “Aaa… bu tam benim yaşadığım şey!” dediği anları çok önemsiyorum; çünkü değişim çoğu zaman kendimizi doğru kelimelerle duyduğumuz o küçük anda başlar.

Yurt içi ve yurt dışında danışanlarla çalışıyor, seanslarda BDT (Bilişsel Davranışçı Terapi), Şema Terapi ve ACT (Kabul ve Kararlılık Terapisi) gibi kanıta dayalı yaklaşımları kullanıyorum. Çocuklar ve ergenlerle oyun terapisi ve resim analizi; yetişkinlerle ilişki/evlilik, yas süreci ve duygu düzenleme alanlarında ilerliyorum. Gerekli durumlarda MMPI ve çeşitli yetişkin–çocuk değerlendirme testlerinden yararlanıyorum. Ayrıca süreci desteklemek isteyenler için Psych-K gibi tamamlayıcı yöntemleri de tanıtıyorum.

Terapi odasının dışında, ebeveynlik ve yetişkin psikolojisi üzerine eğitim ve seminerler düzenliyorum; anaokulları ve sosyal sorumluluk projelerinde pek çok kurumla çalıştım. Psikolojiyi daha erişilebilir kılmak için sosyal medyada düzenli içerikler üretiyor, mesleki bilgi ve deneyimlerimi paylaşmaya devam ediyorum.

Benimle çalıştığınızda;

• Sorunun adını koyan net ama yargısız bir dil,

• Günlük hayata uyarlanmış küçük ve uygulanabilir adımlar,

• İlişkilere ve yaşam öykünüze bakan bütüncül bir yaklaşım bulursunuz.

Eğer “nereden başlamalıyım?” diye düşünüyorsanız, birlikte yol haritası oluşturabiliriz.
Randevu ve eğitim talepleri için iletişime geçebilirsiniz.

Yetişkin (İlgili adreslerde)
En az 14 yaşındaki çocuklar (İlgili adreslerde)

Online danışmanlık

Makaleler
Röportaj

• Banka Havalesi
Matiat Psikoakademi

İzci Sokak, Zeytinlik, İzci Sokak No: 3, Bakırköy, İstanbul 34140

Ödeme yöntemleri

• Bu adreste kabul edilen sigortalar
  • Nakit
Klinik Psikolog Selva Filiz

Yeni Dünya Sokağı, No :56, Üsküdar, İstanbul 34674

• Nakit

Kabul edilen sigortalar

• Diğer (İade)

Görüşler

Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen

• Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
  • Detaylı açıklamalar
  • Dakiklik
  • H

h....s

Yoluma ışık oldunuz, verimli ve güzel bir süreçti iyi ki sizinle çalışmışım

Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim

• V

v....f

17 yaşındaki çocuğum için destek aldık ve süreç bizim için gerçekten çok kıymetli oldu. İlk görüşmeden itibaren hem bize hem de çocuğuma yaklaşımı çok anlayışlı ve güven vericiydi. Özellikle ergenlerle iletişim konusundaki yaklaşımını çok değerli bulduk. Sürecin başından itibaren kendimizi doğru yerde hissettik. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

• Matiat Psikoakademi  •

Kl. Psk. Selva Filiz

Yorumunuz için çok teşekkür ederim

• T

t....g

Çok güler yüzlü biri. Danışma süreci bana çok iyi geldi. Herkese tavsiye ediyorum.

• Matiat Psikoakademi  •

Kl. Psk. Selva Filiz

Güzel yorumunuz için teşekkür ederim

• I

i̇...g

Dikkat eksikliğimin olduğu ve kendimi yetersiz hissettiğimde Selva Hoca’ya rastladım. Sürecimiz hala olumlu olarak devam ediyor. Pozitifliği, güler yüzü ve tatlı dilli ile insana huzur veriyor. İyi ki var kendileri :)

Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için

• I

i̇....

Selva Hocamla aslında sadece kendimi biraz daha geliştirmek ve tanımak için yola çıkmıştık ama sonrasında hayatımın gerçekten çok zor ve karanlık bir dönemine denk geldik ne yazık ki. Şu an hala o sürecin içindeyken kendisinden destek almaya devam ediyorum. Kendi duygularımı fark etmemde ve o karmaşanın içinden çıkmamda bana yardımcı oluyor. Eğer siz de kendinizi kaybolmuş hissediyor ve size gerçekten dokunacak birini arıyorsanız umarım Selva Hocamla yollarınız bir gün kesişir.

Kl. Psk. Selva Filiz

Çok teşekkür ederim güzel yorumun için

Selva Hanım’ın enerjisini çok sevdim.
    Seanslarda bana çok iyi geldi, sorunumu çözdüm ve götürdüğüm konuda kendimi çok daha iyi hissediyorum. Herkese tavsiye ediyorum.

Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için

• D

di...e

Selva hanımdan yaklaşık 6 aydır terapi alıyorum. 6 ay önceki ben ile şuanki ben arasında dağlar kadar fark var. Kendisinin iletişimi ve empati duygusu çok yüksek o yüzden seanslar da çok keyifli ve verimli geçiyor. Daha önce birkaç kez daha terapi sürecim olmuştu ama en memnun kaldığım kişi selva hanımdı. Gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz

s....b

Sevgili danışmanım… hayatıma kattığın tüm güzelliklerle yaşamaya o kadar alıştım ki. Seninle yaşadığım kendimi keşfetme sürecim en umutsuz anımda yol gösterdi bana. Işığınla herkese yol göstermen dileğiyle.

• Online Danışmanlık Online Terapi  •

Selva hocamla çok iyi iletişim kurduk kesinlikle devam edeceğiz. Bizim ergen oğlanın da iyi iletişim kurduğunu düşünüyorum çünkü seanstan çıktığında gayet iyiydi. Bize neyin nasıl olması gerektiğini çok güzel açıkladı.

Teşekkür ederim yorumunuz için

• T

t....e

Yargılanmadan dinlenmek, gerçekten anlaşılmak ve somut şekilde ilerlediğimi görmek benim için çok kıymetliydi. Seanslar sayesinde düşüncelerimi daha net fark ediyor, duygularımı daha sağlıklı yönetebiliyorum. Terapiye başlamak konusunda kararsız olanlara kesinlikle Selva hocayı öneririm.

• Klinik Psikolog Selva Filiz Randevu  •

Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim