0850 333 0388 Ücret öğren

Merhaba, Ben Psikolog Zehra Çankaroğlu. Hayatın farklı dönemlerinde hepimizin kendimizi zorlandığımız, ne hissettiğimizi anlamakta güçlük çektiğimiz ya da bazı şeyleri tek başımıza taşımakta zorlandığımız zamanlar olabilir. Bu noktada terapiyi, kişinin kendisini daha yakından tanıyabildiği, yaşantılarını anlamlandırabildiği ve iç dünyasına güvenli bir alanda bakabildiği bir süreç olarak görüyorum.

Psikodinamik terapi yaklaşımıyla çalışıyorum. Bu yaklaşımda kişinin bugün yaşadığı güçlüklerin geçmiş deneyimleri, ilişkileri, duyguları ve farkında olmadığı içsel süreçlerle olan bağlantılarını birlikte anlamaya önem veriyorum.

Görüşmelerimde güvenli, yargısız ve açık bir terapi ilişkisi kurmayı; sizi olduğunuz halinizle dinlemeyi ve kendi iç dünyanızı daha iyi anlamanıza eşlik etmeyi önemsiyorum. Her bireyin hikâyesinin kendine özgü olduğuna inanıyor ve terapi sürecini de bu doğrultuda şekillendiriyorum.

Yetişkin

• Diğer (İade)

Görüşler

• F

fe...n

Genç yaşına rağmen çok profesyonel bilgi düzeyi yüksek iyi bir enerjisi var kesinlikle tavsiye ederim terapi yolunuzda size çok güzel ışık olacak ve memnun kalacağınıza eminim

• Online Danışmanlık Randevu  •

Psk. Zehra Çankaroğlu

Kıymetli görüşleriniz için teşekkür ederim.

• D

d...

Benim için gerçekten çok faydalı bir süreç oldu. Zehra Hanım’a sınava hazırlık sürecinde yaşadığım kaygı, panik ve takıntılı düşüncelerim nedeniyle başvurdum. Kendisine internet üzerinden araştırma yaparak ulaştım.

Seanslarda kendimi çok rahat ve anlaşılmış hissettim. Zehra Hanım’ın yaklaşımı ve rehberliği, zorlandığım dönemlerde bana gerçekten yardımcı oldu. Süreçten çok memnun kaldım ve ihtiyaç duyan kişilere kesinlikle gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

m...

Zehra Hanım’ın iletişimi ve yaklaşımı gerçekten çok güzel. Strese bağlı yaşadığım durumlardan dolayı başvurdum. Seanslarda kendimi rahatça ifade edebildiğim, anlaşılmış ve dinlenmiş hissettiğim bir süreç oldu. Kesinlikle tavsiye ederim.

a...

Zehra Hanım’a bir arkadaşımın tavsiyesiyle ulaştım. Kendimi sorunlarımla baş edemeyeceğim kadar iyi hissetmediğim için başvurdum. Sürecim, Zehra Hanım’ın güler yüzü, ilgisi, nezaketi ve yardımlarıyla kendimi rahatlamış ve çözüm bulmuş hissederek geçti. Zehra Hanım’ı çevremdeki herkese tereddütsüz tavsiye edebilirim ve bazı arkadaşlarıma tavsiyede bulundum.

a...

Zehra Hanım'la görüşmeye başladığımdan beri gerçekten çok memnunum. Özellikle yaşadığım kaygılar, sürekli kafamda düşünceler dönmesi ve bazı şeyleri fazla düşünüp kendimi yormam konusunda bana çok yardımcı oldu. Seanslarda kendimi rahatça ifade edebildiğimi ve yargılanmadan dinlendiğimi hissettim. Yaşadığım durumlara farklı açılardan bakmayı ve duygularımı daha iyi anlamayı öğrendim. Zehra Hanım’ın yaklaşımı çok anlayışlı, sakin ve güven vericiydi. Görüşmeler ilerledikçe kendimi daha iyi tanımaya ve yaşadığım şeylerle daha sağlıklı başa çıkmaya başladığımı düşünüyorum. İhtiyacı olan herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

a...

Zehra Hanım’a psikolojik destek alma ihtiyacım olduğunu fark ettiğim bir dönemde ulaştım. Özellikle bazı konularda kendimi tekrarlayan düşünce ve duyguların içerisinde buluyor, yaşadıklarımı anlamlandırmakta zorlanıyordum.

Seanslar ilerledikçe kendimi daha rahat ifade etmeye ve kendi duygu ve düşüncelerimi daha yakından fark etmeye başladım. Zehra Hanım’ın beni dikkatle dinlemesi, anlattıklarım üzerinde birlikte düşünmemiz ve farklı bakış açıları kazanmama yardımcı olması benim için oldukça değerliydi.

Sürecin başından itibaren kendimi güvende ve anlaşılmış hissettim. Kendisinin yaklaşımından ve iletişiminden çok memnun kaldım. Benzer şekilde destek alma ihtiyacı hisseden kişilere gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

• B

b...

Zehra Hanım’a tavsiye üzerine ulaştım. Kendisine hayatımda yaşadığım bazı konularda daha sağlıklı bir bakış açısı kazanmak ve kendimi daha iyi anlamak amacıyla başvurdum.

İlk görüşmeden itibaren yaklaşımı, samimiyeti ve profesyonelliği sayesinde kendimi rahatça ifade edebildiğim, güven veren bir süreç oldu. Özellikle olaylara farklı açılardan bakmamı sağlaması ve doğru noktalara yönlendirmesi benim için oldukça faydalıydı. Görüşmelerimizin bana hem farkındalık hem de kendimi daha iyi tanıma konusunda önemli katkıları olduğunu düşünüyorum.

Zehra Hanım’ı desteğe ihtiyaç duyan ve kendisi için güzel bir adım atmak isteyen kişilere gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. Süreçten oldukça memnun kaldım.

s...

Kendisine internet üzerinden ulaştım. Bir süredir kaygı problemi yaşıyordum ve içinden çıkamayacağımı düşündüğüm anda imdadıma yetişti desem yeridir. Çok naif ve bilgili biri olduğu belli. Enerjimizin tuttuğunu hissediyorum. Memnun kaldım. Elbette çevreme tavsiye etmeyi düşünüyorum.

Görüşleriniz için teşekkürler.

• L

l...

Arkadaşım ve çevremden bazı kişiler aracılığıyla kendisine ulaştım.
    Başvurma sebebim ise bebeğim olduktan sonraki süreçte her konuda kaygı bozukluğu, anksiyete ve panik yaşıyor olmam. Bu süreçte kendimi ifade ettiğimde Zehra Hanım'ın beni iyi karşılaması, anlaşılmak ve birine içimi açıp yaşadıklarımı tedirgin olmadan, yanlış anlaşılma korkusu yaşamadan anlatabilmek çok iyi hissettirdi. Zehra Hanım'ı kesinlikle tavsiye ederim. Kendisi çok naif ve güler yüzlü.

• G

g...

Zehra Hanım’a bir yakınımın önerisi üzerinden ulaştım ve kendisine yaşadığım bazı kişisel zorluklar ve bunlarla başa çıkmakta yaşadığım güçlükler nedeniyle başvurdum. Seans sürecimiz boyunca kendimi rahat ve güvende hissettim. Beni yargılamadan dinlemesi, ihtiyaçlarımı anlamaya çalışması ve olaylara farklı açılardan bakabilmem konusunda bana rehberlik etmesi benim için oldukça kıymetliydi.

Süreç içerisinde kendimi daha iyi tanımaya, duygu ve düşüncelerimi anlamlandırmaya başladığımı hissediyorum. Zehra Hanım’ın yaklaşımından ve profesyonelliğinden oldukça memnunum. Benzer konularda destek almak isteyen kişilere kesinlikle tavsiye ederim.