Rukiye DOĞAN, Salihli Merkez Anadolu Lisesi’nden mezun olduktan sonra, İzmir Ekonomi Üniversitesi Psikoloji Bölümünü bitirdi. Lisans süresince gönüllü olarak Narlıdere Huzurevinde dinç ve geriatrik yaşlılarla çalışmış ve kişilere standardize mini mental testi uygulamıştır. İzmir Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı bünyesindeki alt kuruluşlarda stajyer psikologluk yapmıştır. İzmir Özel 2000 Çocuk Evi ve Çocuk Kulübünde kreş ve anaokulu düzeyinde ki çocuklarda görülen okul korkusu, kaygı bozukluğu, sosyal fobi, ayrılma kaygısı gibi anksiyete bozuklukları, beslenme ve yeme bozuklukları ve davranım bozuklukları yaşayan çocuklar ile çalışmış, gözlemleme fırsatı bulmuş ve aile görüşmeleri yapmıştır. Ege Üniversitesi Aile ve Çift Danışmanlığı Yüksek Lisansını tamamlamıştır. Gökyüzü Psikoterapi Merkezinde 2019 yılına kadar hizmet vermiştir.Şuan kurucusu olduğu Rukiye DOĞAN Pozitif Psikolojik Danışmanlık Merkezinde çalışmalarını sürdürmekte,çift ve aile danışmanlığı yapmakta, çocuk ve ergenlerle çözüm odaklı çalışmalar düzenlemekte, bireysel danışmanlık hizmetlerine devam etmektedir.

Pozitif Psikolojik Danışmanlık Merkezi

Talatpaşa Bulvarı, No: 61,Sezik Apartmanı, Kat:2, Daire:6, Alsancak,İzmir, Konak, İzmir

Talatpaşa Bulvarı, No: 61,Sezik Apartmanı, Kat:2, Daire:6, Alsancak,İzmir, İzmir

• N

Biz ergen kızım için başladık ve şimdilik çok memnunuz

• Pozitif Psikolojik Danışmanlık Merkezi Ergen Terapisi  •

• D

Rukiye Hanım ile nerdeyse bir senedir birlikteyiz. Çift terapisi alıyoruz ayrıca bireysel seanslarımız oluyor. Net bir şekilde konuşuyor ve samimi tavrı insanı rahatlatıyor. Bize ve bana iyi geldiğini düşünüyorum.

• Pozitif Psikolojik Danışmanlık Merkezi Randevu  •

İnternet üzerinden gördüm ve sosyal medya aracılığıyla ulaştım. Başvurma sebebim kaygıydı. Birkaç aylık bir terapi süreci geçirdik ve çok memnundum. Çevreme de tavsiye ediyorum.

•  •

Rukiye Hanıma oğlum için gidiyorum.
    Rukiye Hanımla etütdeki öğretmenimiz sayesinde tanıştık.
    Oğlumla ilgili korku, öfke, sosyalleşememe ve tek başına uyku uyumama sorunumuz vardı.
    Kendisinin yönlendirmesi, bizi tanıması ve bize davranma şeklimizin değişmesinin gerektiğini ve bu şekilde sürecimizle olumlu şekilde devam ediyoruz. Kendisinden çok memnunuz. Herkese de tavsiye ediyoruz.

•  •

• I

Bu sene psikolog arayışında iken bi arkadaşımın referansı ile Rukiye hanıma randevu almak istedim genel anlamda kendimi kötü hissettiğim, uzun süredir geçmişte yaşadığım ve günlük hayatımı etkileyecek kadar fazla düşündüğüm bir dönemdi Rukiye hanım bana bu süreçte gerek samimiyetiyle gerek profesyonel bir şekilde yardımcı oldu yapmam veya yapmamam gereken listeler, testler uyguladı danışma sürecim keyifli ve öğreticiydi

• Pozitif Psikolojik Danışmanlık Merkezi Psikoloji Randevusu  •

Kendisi pozitif ve samimi bir uzman. çocuğumu götürüyordum olumlu sonuçlardan sonra kendim de seans aldım ve çok memnun kaldım

• M

Rukiye Hanımla iyiki karşılaşmışım. Hayatıma ışık oldu başarılarının devamını dilerim

• başka bir yer Diğer  •

• G

Rukiye Hanım’ı kaybolduğumu düşündüğüm bir anda tanıdım. Bana kaybolmanın da yolculuğun bir parçası olduğunu, hatta bazen en kıymetli durakların, öğretilerin orada saklı olduğunu gösterdi. Uzmanlığını bizden biri gibi olma sıcaklığı ile sürdüren, kattıklarıyla her an yanınızda hissettiren profesyonel bir yol arkadaşı olduğuna emin olabilirsiniz. İyi ki var ve iyi ki onca gürültünün altındaki sessizliğime birlikte kulak verdik. Şifasını, anlamını, ışığını.. arayan herkese gönülden tavsiye ederim

• N

5 sene önce tanıdım iyi ki tanımışım çıkmazda olduğum durumda sabrı bilgi ve kriz yönetimiyle bambaşka biri yaptı beni hayat enerjimi geri kazandırdı sadece randevu saatlerinde değil kendimi sıkışık hissettiğim her an yanımda gibiydi 12 saatlik uzaktayken bile . Yeri bende çok ayrı güvenim ona sonsuz . Yeri dolmayan dolmayacak bir psikolog seni çok seviyorum Rukiye abla

• Pozitif Psikolojik Danışmanlık Merkezi Randevu  •

• B

Tanıdığım günden bu yana hayatımın seyrini olumlu yönde değiştiren, her seansımızda kendimi daha iyi hissetmeme sebep olan, dünyanın en mükemmel insanı ve psikoloğu. İyi ki yollarımız kesişmiş Rukiye ablacım