Cumhuriyet Mah. Gürpınar Yolu Cad. No:2 Keleş Plaza, Kat:5, D:87 Beykent Metrobüs Durağı, Perlavista Avm Yanı, Beylikdüzü, İstanbul
Giza Psikolojik DanışmanlıkSigortasız hastalar
Hakkımda
Uzm. Kl. Psk. Savaş Mahmutoğlu Marmara Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık bölümünden mezun olmuştur . Yüksek lisansını İstanbul Esenyur...
Daha fazlaOkullar / Eğitimler
- Marmara Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık
- İstanbul Esenyurt Üniversitesi Klinik Psikoloji
- Adnan Menderes Üniversitesi Bilişsel Davranışçı Terapi Eğitimi
Fotoğraflar
Online Görüşme
Kartaltepe Mahallesi Limon Çiçeği Sokak Beyaz Saray Apartmanı No:17 Daire:3, İstanbul
Psikoloji Bakırköy Danışmanlık Merkezi
Cumhuriyet Mah. Gürpınar Yolu Cad. No:2 Keleş Plaza, Kat:5, D:87 Beykent Metrobüs Durağı, Perlavista Avm Yanı, İstanbul
Giza Psikolojik Danışmanlık
ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi
Psikoloji Bakırköy Danışmanlık Merkezi
Akılcı Duygusal Davranışçı Terapi (REBT)
Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı
İlişki Terapisi
Şema Terapi
59 hasta yorumu
k.....
Savaş Hocadan travma sonrası stres bozukluğu yaşadığımı bilmeden büyük bir kaygı ve acı çekerken instagramda bir danışan yorumunu görmemle randevu almaya karar verdim.Daha önce sorunumun çözülemeyeceğine inanıyordum ama yaklaşık 1 ay sonunda sorunum çözüldü.Savaş hocayla çalışırken uyguladığı tekniklerinin başarısının yanısıra kendinizi rahat hissediyorsunuz çünkü oldukça pozitif ve anlayışlı bir yaklaşımı var. İletişim tarzının ve mizacının tedavinin başarısında oldukça etkili olduğunu düşünüyorum. Psikolojik destek alma ihtiyacı olan insanlara Savaş Hocayı tavsiye ediyorum.
Oglum icin gorusmustuk Savas beyle, ben ve esim bilmedigimiz cok sey ogrendik kendisinden ebeveynlik hakkinda, iletisimi ve cozum odakli olmasi bize cok uardim etti, okulda arkadaslik iliskilerinde problemler yasiyordu, yeni bir okula gecmisti ve pandemide uzaktan egitimden sonra yuzyuze egitimde biraz zorlandi,kendini gostermeye kanitlamaya calisiyordu ama negatif olarak, erken ergenlige girmesininde etkileri vardi, okuldan sikayetler artinca Savas beyle gorusmeye karar versik, strateji olarak ona ve bize iyi iletisim icin yol gosterdi., yine ihtiyac duydugumuzda kendisine her zaman basvuracagiz, cok tesekkurler Savas bey.
f.....
Kaygı anksiyete şikayeti için danıştım, çok ilgili saygılı herşeyden önce profesyonel bir hoca,
Ilk basta çekinmiştim ama yakınlığı ile önceden tanıyormuşum izi bıraktı bende
Insallah tedavi olurum ve devami gelir bu görüşmelerimin
Savaş Bey'den çok memnunum. Kendisiyle tavsiye üzerine panik atağım için görüşme sağaldım. 3 aydır danışmanlık hizmeti aldım ve devam ediyorum. İlerleme kaydettik. Konuşmaları çok etkili oluyor, dediklerini, verdiği ödevleri uyguluyorum. Seanslardan sonra kendisinin söyledikleri aklımda kalıyor ve daha rahatlama oluyor, özgüvenim oluyor. Çok sıkıntı yaptığım büyük gibi görünen şeylerin daha küçük olduğunu fark ettim. Bana çok iyi geliyor.
Savaş Bey'i tanıdığım için çok memnunum. Önce dışarıya çıkamıyor, evde yatıyordum, duygularımı bastıramıyordum. Kendisinin anlattıklarıyla, yönlendirmesiyle yaygın anksiyetemi bastırabiliyorum. Duygularımı yönetebiliyorum. Çok memnunum. Benim gibi olan insanların karşısına Savaş Bey'in çıkmasını isterim. Kendisi güven veren, çok iyi, danışanını dinleyen, anlayabilen bir uzman. Bir kişi tarafından anlaşılabilmek beni çok mutlu ediyor. Daha önce terapiler aldım, ilaçlar kullandım. Kafamda bitirmem gerektiğini söylüyordu ama bunu nasıl yapacağımı söylemedikleri için çok üzülüyordum. Kendisi kafamda nasıl bitirebileceğimi anlatıyor. Kendi kendimizi tedavi etmemizi sağlıyor. Bir kişi tarafından dinlenebilir, anlaşılır olmak çok güzel bir duygu. Öncesinde annemi, kardeşimi eve alamıyordum ama şimdi rahatlıkla alabiliyorum. Savaş Bey'le konuşmak için terapilerimi iple çekiyorum.
Uzm. Kl. Psk. Savaş Mahmutoğlu
Yorumunuz için çok teşekkür ederim. Sizi her daim o güzel enerjinizle hatırlayacam.
Savaş Bey tek kelime ile mükemmel bir uzman. Kendisiyle 6 aydır görüşme sağlıyorum. Etrafımdaki insanlar özellikle de kendim çoğu konuda değiştiğimi, düşünce yapımın daha olumlu olduğunu görebiliyorum. Savaş Bey işinde çok iyi, mükemmel bir uzman. Kendisini Doktortakvimi.com üzerinden tesadüfen buldum. Çok kötü durumdayken geçmişine baktım, yorumlarını okudum, sonra denedim ve devam ediyorum. Seanslarımızdan sonra hayatım komple değişti. Öncesinde öfkeleniyordum ama şimdi daha az öfkeliyim, hatta öfkem yok gibi. Bir şey gerçekleştiği zaman duygusal olarak tepkilerim ağır oluyordu. Hızlı bir şekilde depresyona giriyordum. Şimdi tamamen mantıklı düşünüp, yol alıyorum. Şu anda okuyorum. Okulumda eğitim planlama ve disiplin konusunda yardımcı oldu. Kitap ve dizi önerileri oldu. İzlerken bana katkıları olduğunu görüyorum. Daha pozitif düşünmeye başladım. Enerjik ve pozitif bir insandım ama yıkıldığım dönemlerden sonra daha pozitif düşünmeye başladım.
Savaş Bey güzel komutlar veriyor. Kendisinden memnunum. Savaş Bey'le eşimin araştırmaları sonucunda görüşme sağladık. 5-6 seans danışmanlık hizmeti aldım ve devam ediyorum. Seanslarımızdan sonra daha sakinleştim, duygularımı kontrol edebiliyorum. Kendisi olumlu, iyi bir uzman.
Savaş Bey'e sosyal medya üzerinden ulaştım. Panik bozukluğum olduğu için 5-6 seans danışmanlık hizmeti aldım. Bana çok faydası oldu. Bayağı toparlandım. Çok kötü durumdaydım, evden dışarıya bile çıkamıyordum. Kendisi bilişsel davranış terapisinden bahsetti, onu uyguladık. Şu anda yüzde 98 bu durumu atlatmış durumdayım.Küçük bir kısım kaldı ama o önemli değil. Mesaj üzerinden iletişimimize devam ediyoruz. Seanslarımızdan sonra kendime olan güvenim arttı. Savaş Bey kendinizle savaşı bırakın, panik atağın sizden güçlü olmadığını göreceksiniz diyordu. Evden dışarıya çıkamıyordum, çıktığım zaman rahatsızlanıyordum. Normalde böyle bir insan değildim ama pandemi sonrasında bu durumu yaşadım. Kendisi zamanla üstüne gide gide atlatacağımı söyledi. Şu anda gayet iyiyim. Her yere gidebiliyorum. Savaş Bey yaptığı testle panik atakla birlikte sosyal fobim olduğunu söyleyerek, topluma karışmayı önerdi. Kendisi samimi, pozitif, enerji veren bir uzman. Savaş Bey yenebileceğimi söyleyerek durumumu aşmama yardımcı oldu.
h....
Çocuğum için birçok uzman, birçok doktorla görüşme sağladık ama biz faydayı Savaş Bey'de gördük. Her şeyden önce arkadaş edasıyla yaklaşıp çocuğumu anlaması çok önemliydi. Kendisine bu konuda çok teşekkür ediyorum. Terapilerimize devam ediyoruz. Seanslarımızdan sonra çocuğum yüzde 100 oranında değişim yaşadı. Bayağı sıkıntılı dönemler yaşadık. Hatta ilk başlarda çocuğum bipolar denildi ama şükür öyle değilmiş. İlaçsız bir şekilde sürecimizi atlattık. Uzmanın her şeyden önce çocuğuma yaklaşımı ve onun rahat ettirmesi önemliydi. Savaş Bey'in yaklaşımları çocuğumun mesafeyi kırıp içini dökmesine yol açtı. Yaklaşımından dolayı içini döktü ve kendisinin tavsiyelerini dinliyor.
Savaş Bey'den çok memnunum. Kendim bipolar hastasıyım, bana hastalığım konusunda iyi geldiğine inanıyorum ve devam ediyorum. Savaş Bey'i sosyal medya üzerinden bularak görüşme sağladım. Depresyona girdiğim dönemlerde seanslardan sonra ani olumlu sonuçlar alabiliyorum ve aydınlığa kavuşuyorum.
Hakkımda
- Başarı Eğitim ve Feedback Merkezi
- Türk Silahlı Kuvvetleri
Fotoğraflar
İlgili aramalar
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu