Akılcı Duygusal Davranışçı Terapi (REBT)
Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı
Tümünü gösterSigortasız hastalar
Cumhuriyet Mahallesi Metrobüs Durağı / Ferah Rezidans, Beylikdüzü, İstanbul
Hakkımda
Uzm. Kl. Psk. Savaş Mahmutoğlu Marmara Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık bölümünden mezun olmuştur . Yüksek lisansını İstanbul Esenyur...
Okullar / Eğitimler
- Marmara Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık
- İstanbul Esenyurt Üniversitesi Klinik Psikoloji
- Adnan Menderes Üniversitesi - Bilişsel Davranışçı Terapi Eğitimi
Fotoğraflar
Online Görüşme
Kartaltepe Mahallesi Limon Çiçeği Sokak Beyaz Saray Apartmanı No:17 Daire:3, İstanbul
Cumhuriyet Mahallesi Metrobüs Durağı / Ferah Rezidans, İstanbul
Ferah Psikolojik Danışmanlık
Psikoloji Bakırköy Danışmanlık Merkezi
Akılcı Duygusal Davranışçı Terapi (REBT)
Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı
Yas Terapisi
Çözüm Odaklı Terapi
Şema Terapi
z....a
Ben Savaş beye öncelikle oğlum için gittim. Oğlumun pasif agresiflik durumu vardı, bununla ilgili kendisinden destek aldım, sonrasında da problemin bizden kaynaklandığını düşündüğüm için kendim de destek almaya başladım, oğlumla ilgili bize destekleri çok gerçekçiydi, hani bazı yerlere giderken bir oyalama gibi bir durum olur ya kendisi o anlamda çok gerçekçi yaklaştı, biz gerçekten çok faydasını gördük. Bu süreçte hem gerçekçi düşüncelerini çok beğendim, hem de her zaman randıman alabildiğim bir uzman diyebilirim.
ş…....
Öncelikle bu platformda savaş hocaya denk gelen arkadaşlarım kesinlikle çok şanslısınız . Savaş hocam a çok teşekkür ederim . Kendisi ile depremden sonra online terapi almaya başladım. Seanslar da dakiklik olsun , çok ilgili ,alakalı çok başarılı bir psikolog olduğunu düşünüyorum . Kendisinin terapilerde gösterdiği ilgi , yaşadığım problemleri anlatırken kendimi rahatça ifade etmemi sağladığı için de minnettarım Harika bir bilgi birikimine sahip.Şunu da belirtmek istiyorum ben psikologdan , psikoloğa gitmekten çekinen bir insandım ancak ihtiyacı olan herkese tavsiye ediyorum çekinecek hiç bir şey yok .Tekrardan teşekkür ediyorum Savaş Hocama.
ya...n
Savas bey bi Piskologdan ziyade bi arkadas gibiydi ve acikcasi hem bukadar yardim alip hemde eglenebilicemi tahmin etmemistim. Kendisi cok ilgili ve verdigi bilgiler (görevler) ile sorunlarimi yavas yavas cözdüm. Kendisine cok Tesekkür ediyorum.
Uzm. Kl. Psk. Savaş Mahmutoğlu
Bende çok keyif aldım seanslarımızda, bunda sizin güleç yüzünüz çok etkili oldu yorumunuz için teşekkürler
i....a
Savaş Bey ile şu anda halen devam eden bir süreçteyim.Kendisi bilgili,dikkatlice dinleyip,detaylara da oldukça önem veren ve araştıran alanında uzman bir psikolog.Yaygın anksiyete bozukluğu ile ilgili çalışmalarımız devam etmekte.Bir çok psikolog ile görüşmüştüm lakin Savaş Bey ile daha iyi yol aldığım düşüncesindeyim.Sizi hiçbir konuda zorlamıyor.Bu benim için çok önemliydi.Online üzerinden görüşmelerimizi sağlamaktayız,zamanlama ile ilgili asla kuşkunuz olmasın.BDT ile tedavi sürecim devam ediyor.
Psikoloğumdan memnunum. Kendisi çok ilgili, bilgili, her konuda çok anlayışlı birisi. Ben çok faydasını gördüm. Savaş Bey'le 8 seans görüşme sağladık ve ekonomik şartlarım düzeldiği zaman devam etmeyi düşünüyorum. Öz şefkat ve farkındalık konusunda kendisinden yardım almıştım kendime karşı daha şefkatliyim. Eskiden hırpaladığım kadar kendimi hırpalamıyorum. Savaş Bey'i danışanlara tavsiye ederim.
Uzm. Kl. Psk. Savaş Mahmutoğlu
Başkalarına gösterdiğiniz engin şefkati artık kendinize göstermeye başlamanız beni mutlu etti güzel yorumunuz için teşekküerler
m....
Kendisi çok iyi ve başarılı bir psikolog. Biz kendisinden ailecek memnunuz. Savaş Bey'e arkadaş tavsiyesi üzerine hem kendim hem de annem için danışmanlık hizmeti aldık. Ben 1 seneden fazla annemde 6 ay görüşme sağladı çözüme kavuşturduğumuz için seanslarımızı sonlandırdık ihtiyaç duyduğumuzda görüşme sağlıyoruz. Seanslarımızdan sonra yaşam kalitemiz arttı. Savaş Bey'den aldığımız danışmanlık hizmetinden çok memnun kaldık.
Uzm. Kl. Psk. Savaş Mahmutoğlu
Çalışkanlığınız ve yardımseverliğiniz ile zihnimde yer ettiniz. Güzel yorumunuz için teşekküerler.
t....
Benim için çok çok faydalı oldu. Savaş Bey işinde uzman, hakikaten çok faydalı teknik bilgiler veriyor bu benim için çok önemliydi. Kendisiyle görüşme sağlamaya başladığım gün ve şu anki halim arasında epey bir fark var bunda kendisinin çok katkısı oldu. 3 seans görüşme sağladık ve devam ediyorum. Öncelikle artık paniğe kapılıp mantıksız düşünceler yerine daha sakin kalıp daha mantıklı hareket edebiliyorum. Kendisine çok teşekkür ediyor, herkese tavsiye ediyorum.
i̇...
Kendisinden çok memnunum. Arkadaş çevreme tavsiye ettim 2 kişi daha danışanı oldu. Savaş Bey'e araştırma üzerine görüşme sağladım. Kendisinden 10 seans danışmanlık hizmeti aldım ve devam ediyorum. Seanslarımızdan sonra kendimi daha iyi hissediyorum. Savaş Bey'le hastalığımla ilgili bayağı ilerledik. Kendisi çok ilgili ve gerektiği yerde müdahale eden birisi. Herkese gerçekten tavsiye ederim. Savaş Bey iletişimi açık, pozitif birisi ve sizi çok iyi anlıyor.
Sürecin başından beri Savaş hoca sorunumu kendi sorunu gibi benimsedi.Empatik bakış açılarıyla süreci güzel yönetti.Herşeyi tüm gerçekçiliğiyle anlatabilmemi sağladı.Çok yol katettirdi.Kendi sıkıntısı gibi birlikte hazırladığımız günlük,haftalık aylık programlar ile süreçte düzen sağladı. Bu süreci yönetirken ,sıkılmamı,bunalmamı ,bazı şeyleri zorunluymuşum gibi yapmamı engelledi. Terapinin en olumlu yanlarından biride buydu.Teşekkürler Savaş hocam..:)
Tanıdığımın önerisiyle Savaş Bey ile seanslarımıza başladık. Yaygın anksiyete bozukluğu, beslenme düzeninde sorunlar, duygularla baş edememe problemleri (özellikle öfke ve ağlama), biyolojik saat bozukluğu yani uykuda yaşadığım problemler, sınav öğrencisi olduğum için stres ve derslerimde düzenimi oturtamama gibi belirlediğimiz birçok konu üzerinde seanslarımızı sürdürdük. Hepsiyle baş edebilme ve kontrol altına alma konusunda birçok şey öğrendim. Seanslar sırasında açıklayamadığım şeyleri bana açıklayıp gerçekten rahat hissettiğim ve bana verilen ödevleri yapmaya güç bulduğum bir seans süreciydi. Görüşmelerimizin çoğunluğu online olsa bile hiçbir rahatsızlık ve zorlanma olmadı. Tüm her şeyin benim kontrolümde olduğunu anladım ve hayatıma, eğitim hayatıma, insanlarla ilişkilerime kolayca devam edebilmeye başladım. Savaş Bey ile izlediğimiz süreçte kendimdeki gelişimi benim de fark etmeme yardımcı oldu. Yaklaşım ve tutum olarak gerçekten mükemmel bir insan.
Uzm. Kl. Psk. Savaş Mahmutoğlu
Verdiğiniz emek sayesinde bu günlere geldiniz sizi tanıdığım için çok mutluyum. Yorumunuz için teşekkür ederim.
Hakkımda
- Başarı Eğitim ve Feedback Merkezi
- Türk Silahlı Kuvvetleri
- Psikoloji Bakırköy
Fotoğraflar
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları