0850… Ücret öğren

Klinik Psikolog Sedanur Şahin, İstanbul Kültür Üniversitesi Psikoloji Bölümü’nden yüksek onur öğrencisi olarak mezun olmuştur. Lisans eğitimi süresince klinik psikoloji alanında çeşitli kurumlarda staj yapmış; psikiyatrik değerlendirme süreçleri, klinik gözlemler ve vaka tartışmaları aracılığıyla klinik uygulamalara dair deneyim kazanmıştır.

Ardından aynı üniversitenin Klinik Psikoloji yüksek lisans programını, “Kendilik Nesnesi İhtiyaçları, Kırılgan Narsisizm ve Utanç” başlıklı bitirme çalışmasıyla yine yüksek onur derecesi alarak tamamlamıştır. Yüksek lisans bitirme çalışmasını derleme makalesi formatına dönüştürerek, ''Kendilik nesnesi ihtiyaçları bağlamında kırılgan narsisizm ve utanç ilişkisi: Psikanalitik bir değerlendirme'' başlıklı çalışmasını literatüre kazandırmıştır.

Dinamik psikoterapi alanında eğitimler almış; Prof. Dr. Doğan Şahin tarafından verilen Kişilik, Kişilik Bozuklukları ve Dinamik Psikoterapi Temel Eğitimi’ni tamamlamıştır. Halihazırda psikodinamik yönelimle süpervizyon süreçlerini sürdürmekte; bu yaklaşımla online ve yüz yüze olarak danışanlarıyla çalışmalarına devam etmektedir.

Çalışmalarında özellikle kendilik deneyimi, ilişkisel örüntüler ve kişinin yaşamında tekrar eden duygusal temaları anlamaya odaklanmaktadır. Mesleki gelişimini sürdürmek amacıyla psikodinamik psikoterapi alanındaki eğitim ve süpervizyon süreçlerine devam etmektedir.

Yetişkin

Online danışmanlık

Klinik Psk. Sedanur Şahin

Ankara, Ankara

• Sigortası olan hastalar

• Y

Sedanur hanım nazik ve iyi bir dinleyici. Alelade söylediğim şeylerden yakaladığı ufak detaylar kendimi tekrar sorgulamama sebep oldu. Daha önceki psikolog deneyimlerime kıyasla kendimi çok da rahat hissettim. Bana değerlendirme ve tedavi sürecini gayet net şekilde anlattı.

• T

Bazı şeyleri kendime bile itiraf edemezken Seda hanımla konuşmak bana çok iyi geldi. Hiç eleştiri olmadan, sadece olduğunuz gibi kabul edildiğinizi hissetmek çok kıymetliymiş. Öyle dikkatli bir dinleyici ki, bazen benim bile üzerinde durmadığım küçücük bir şeyin altından ne kadar büyük farkındalıklar çıkardı.

• H

Terapiye başlarken çok çekiniyordum, anlatacaklarımın yargılanmasından korkuyordum. Sedanur hanım o kadar sakin ve mesafesini koruyan ama bir o kadar da yanınızda olduğunu hissettiren birisi ki... İlk defa birinin beni gerçekten dinlediğini ve kelimelerimin arkasındaki asıl meseleyi gördüğünü hissettim.

• Online Danışmanlık Online Terapi  •

Sedanur Hanım çok anlayışlı ve ilk seanstan samimiyetini hissettiğim bir uzman. Kendisiyle süpervizyon sürecindeyken görüşmelere başlamıştık. Mesleki bilgisi, yeterliliği ve bakış açısı daha önce fark etmediğim şeyleri görmemi ve düşünmemi sağladı. İlgili yaklaşımı sayesinde kendimi çok rahat hissettim, kesinlikle tavsiye ederim.

• Klinik Psk. Sedanur Şahin Online Terapi  •