Psk. Sena Özdemir

Lisans eğitimimi İstanbul Aydın Üniversitesi Psikoloji Bölümü’nde tamamladım. Lisans öğrenimi sırasında Gaziosmanpaşa Adliyesi'nde, Bağcılar Sosyal Hizmet Merkezi'nde, Şirinevler Mehmet Şen İlköğretim Okulu'nda, Şahinler Özel Eğitim ve Rehabitilasyon Merkezi'nde stajyer psikolog olarak görev aldım. Daha sonra Lisans Eğitimi sırasında Pedagojik Formasyonumu İstanbul Aydın Üniversitesi'nde tamamladım.Yıldız Teknik Üniversitesi’nde Aile ve Çift Terapisi, İstanbul Üniversitesi'nde Sanat Terapisi  alanlarında uzmanlaştım. Bunun dışında Uzmanlardiyorki.com da makale yazarlığı yapmaktayım. Klinik uygulamalarında EMDR Terapi, Mindfulness Terapi, Çocuk Merkezli Oyun Terapisi, Şema Terapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Sanat Terapisi, Resimlerle Çocuk Analizi ve Çocuk Testleri uygulamalarını kullanmaktayım. Hali hazırda Psikohome Danışmanlık Merkezi’nde çocuk, ergen, yetişkin ve aile ve çift danışanlara danışmanlık vermekteyim.

PSİKOHOME BAKIRKÖY

Bakırköy, Bakırköy, İstanbul

PSİKOHOME SUADİYE

Suadiye, Bağdat Cad, Kadiköy, İstanbul

• Y

İlk seansımı bugün gerçekleştirdim ve oldukça memnun kaldım. Dinleme biçimi, yönlendirmeleri ve yaklaşımı sayesinde kendimi güvende hissettim. Çözüm odaklı, sakin ve profesyonel biri. Destek almak isteyenlere içtenlikle öneriyorum.

• Y

İlk defa terapi alan biriyim. Doğru uzmanı bulmak bu süreçte çok önemliydi. Sena Hanım'da çok profesyonel ve süreci doğru yönlendiren bir psikolog. Enerjisini en başından beri koruyup, sonraki seanslarda da sürdürebilen birisi. Konuları çok doğru yerden ele alması beni daha iyi bir noktaya getirmeye başladı bile. Terapi sürecinde onunla ilerlemek beni motive ediyor.

• B

Sena hanımın danışanı olmak benim için çok büyük bir şans olarak değerlendiriyorum. Gerek mesleki yeterliliği gerek empati yeteneği ve sayamadığım bir çok artılarıyla hayatımda çok güzel bir deneyim sağladı . Mesai saatleri ve acil durumlarda olan fedakarlıklarını saymakla bitiremem. Tanıdığım bütün herkese şiddetle tavsiye ettiğim ve asla pişman olmadığım bir psikolog kendisi. İş hayatımda, aile ve özel hayatımda bana olan desteği ve direktifleri ile 1 sene içerisinde inanıyorum ki en az 5 yıl kazanç sağladı. Minnetarlığı borç bilirim kendisine .

• T

Çok stresli bir iş hayatı sürecindeydim ve kendi duvarlarım içinde biraz buna çare bulmak istiyordum. Sonunda profesyonel bir destek almayı ve kendimi buna inandırmaya teşvik ettim. Çünkü bu yakın arkadaşlarınıza derdinizi anlatacağınız bir konu değil.

• PSİKOHOME SUADİYE Randevu  •

Sena hocamla çok etkili ve güzel bir terapi süreci geçiriyoruz. Kendisi çok pozitif ve güler yüzlü

• R

Sena hanım çok dürüst işinde sadece iş olarak yapmıyor insanlara bişeyler katabilirim çabasında sizi bana öneren arkadaşlarımda benle aynı fikirde tanıdığım en iyi psikolog

• PSİKOHOME SUADİYE Randevu  •

Psikilojik destek almak gercekten ise yariyor on yargilarimdan kurtuldum.

• PSİKOHOME BAKIRKÖY Randevu  •

• K

Görüşmemden çok memnun kaldım bana kattığınız bakış açısı, ilginiz ve desteğiniz kendimi daha iyi hissetmemi sağladı.

• PSİKOHOME BAKIRKÖY Psikoloji Randevusu  •

• C

Kendimi ifade etmekte zorluk çekerken samimi yaklaşımı ve profesyonelliği beni çok rahatlattı. Gerçekten çok olumlu bir seans gerçekleştirdik. Kesinlikle herkese önereceğim.

• Online Danışmanlık Online Terapi  •

• Ö

Sena hanıma tavsiye üzerine ulaştım. Kendisi çok kibar, bilgili ve danışana gerçekten Güven veriyor. Kesinlikle herkese tavsiye ediyorum

• Online Danışmanlık Online Terapi  •