Merhaba,
Ankara Üniversitesi Psikoloji Bölümünden mezun olduktan sonra aktif olarak çocuk, ergen ve aileleriyle çalışıyorum.
Bu alanda uzmanlaşmak için Ankara Üniversitesi Aile Danışmanlığı Yüksek Lisans Programını tamamladım. Bunun yanı sıra aldığım bazı mesleki eğitimler şunlardır;
✅Deneyimsel Oyun Terapisi(1 ve 2. Düzey eğitimleri)
✅Bilişsel Davranışçı Oyun Terapisi
✅Hikaye Anlatıcılığı
✅TILLS
✅Marmara İlköğretime Hazır Oluş Testi
Hakkımda
✅Deneyimsel Oyun Terapisi(1 ve 2. Düzey eğitimleri)
✅Bilişsel Davranışçı Oyun Terapisi
Moxo Dikkat Ölçme Testi
WISC-IV Zeka Testi
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Psk. Sevgi Kılınç Kınalı adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Sevgi Kılınç Kınalı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sevgi Kılınç Kınalı, Psikoloji, Aile Danışmanlığı. Size Sevgi Kılınç Kınalı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: WISC-IV Zeka Testi, Moxo Dikkat Ölçme Testi, Ebeveyn Danışmanlığı, Çocuk ve Ergen Psikolojisi.
Sevgi Kılınç Kınalı adresi nerede?Sevgi Kılınç Kınalı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cinnah Caddesi 56/5 Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sevgi Kılınç Kınalı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sevgi Kılınç Kınalı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Sevgi Kılınç Kınalı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Sevgi Kılınç Kınalı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Sevgi Kılınç Kınalı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sevgi Kılınç Kınalı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Sevgi Kılınç Kınalı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Yakınlardaki Psikologlar
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar
Sık kullanılan sigortalar