0850 333 0388 Ücret öğren

Lisans eğitimimi İstanbul Arel Üniversitesi (burslu) İngilizce Psikoloji bölümünde tamamladım. Aynı zamanda Felsefe bölümünde de eğitim gördüm. Daha sonra Klinik Psikoloji bölümünde yüksek lisans (tezli) eğitimini tamamlayarak Klinik Psikolog ünvanını aldım. Danışan odaklı klinik çalışmalarımın yanı sıra özel bir kurumda Davranış Psikolojisi dersi vermekteyim. Klinik pratiğimde Bilişsel Davranışçı Terapi, EMDR, Şema Terapi ve Duygu Odaklı Çift Terapisi ekollerini benimsemiş bulunmaktayım.

Yetişkin (İlgili adreslerde)
En az 16 yaşındaki çocuklar (İlgili adreslerde)

Online danışmanlık

Bakrköy 7-8-9-10. Kısım Mahallesi Çoban Çeşme Yan Yol D-100 (Güney Yan Yol) Nef 22 C Blok D:163, İstanbul

Şevin Avşar

Ödeme yöntemleri

• Bu adreste kabul edilen sigortalar
  • Banka Havalesi
Şevin Avşar
Kl Psk Şevin Avşar

Bakrköy 7-8-9-10. Kısım Mahallesi Çoban Çeşme Yan Yol D-100 (Güney Yan Yol) Nef 22 C Blok D:163, Bakırköy, İstanbul

Kabul edilen sigortalar

• Diğer (İade)

Görüşler

Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen

• Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
  • Detaylı açıklamalar
  • Randevuya katılım
  • T

tu...e

Bir terapistte en çok aradığım şey samimiyet ve beni gerçekten duymasıydı. Şevin Hanım’la henüz 2 seanstır görüşüyoruz ama aramızdaki bağ ve enerji ilk dakikadan itibaren çok güçlü bir şekilde kuruldu. Ortak noktalarımızın da getirdiği tatlı bir kimya yakaladık, kendisinin profesyonel yaklaşımı ve doğru yönlendirmeleri sayesinde zaman adeta su gibi akıp gidiyor. Yanında kendimi hiç kasmadan, olduğum gibi ifade edebiliyorum. Şimdiden 3. seansımızı sabırsızlıkla bekliyorum. Terapiye başlamak konusunda çekinceleri olan herkese Şevin Hanım’ı gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

• Kl Psk Şevin Avşar Bireysel Terapi  •

Şevin hanımı iyi ki tanıdım Terapilere başladığımdan beri kendimi daha iyi hissediyorum ve terapi günlerimi hep heyecanla bekliyorum. Enerjisi bile o haftamın daha iyi geçmesine sebep oluyor

• Ü

ü....d

Şevin hanım ile okb ve anksiyete için seanslara başladım, süreçten memnunum. Sorunlara başka çerçeveden bakmamı sağladı ve kendimde olumlu değişimler olmaya başladı.

• Kl Psk Şevin Avşar Psikoterapi  •

Kl. Psk. Şevin Avşar

Kıymetli görüşünüz için çok teşekkür ederim.

• G

gü...

Şevin Hanım ile uzun süredir düzenli olarak terapi sürecime devam ediyorum. Kendisi alanında son derece bilgili, profesyonel ve aynı zamanda empati gücü çok yüksek bir psikolog. Yıllardır hayatımı etkileyen anksiyete ve depresyonla başa çıkabilmemde, kendimi ve yaşadığım süreçleri daha iyi anlayabilmemde bana çok büyük katkısı oldu.

Terapi sürecinde kendimi her zaman anlaşılmış, dinlenmiş ve güvende hissediyorum. Duyarlılığı, ilgisi ve doğru noktalara yaptığı yönlendirmeler benim için çok kıymetli.

Özellikle EMDR konusundaki yetkinliğini ayrıca belirtmek isterim. Daha önce farklı bir terapistle de EMDR deneyimim olmuştu; ancak Şevin Hanım ile yaptığımız çalışmaların bende çok daha etkili olduğunu düşünüyorum. Süreci çok iyi yönetmesi ve kişinin ihtiyacına göre ilerlemesi gerçekten fark yaratıyor. Hem mesleki bilgisi hem de insani yaklaşımıyla gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.

• Kl Psk Şevin Avşar EMDR Terapi  •

Kl. Psk. Şevin Avşar

Kıymetli görüşünüz için çok teşekkür ederim

• D

de...k

Şevin hanım ile uzun zaman önce çok başka bir süreçte tanıştık. Annemin hastalık sürecinde hem anneme hem bana desteği çok başkaydı. Annemi kaybettiğim gün yine destek için yanımda buldum onu. Şimdi içimdeki acıyı güzel anılarla doldurmaya çalışıyoruz. Kısaca çok uzun, zor dikenli yollardan geliyoruz beraber. İyi bir yol arkadaşı, anlayamadığım durumları anlamlandırmama yardım eden, kalbime aklı ve kalbi sentezleyerek kapılar açan biri. Hep olsun

• Kl Psk Şevin Avşar Yas Terapisi  •

Kl. Psk. Şevin Avşar

Her daim çok iyi olmanız temennisiyle. Ayrıca değerli düşünceleriniz için de teşekkürler.

Ağır depresyondayken gittim kendisine, 20 gün dışarı çıkmadığım zamanlar olmuştur, şimdi ise aylar içinde çok yol aldım, daha iyi olacağıma inancım artarak devam ediyor. Ailemden romantik ilişkilere, iş hayatımdan okul hayatıma kadar birçok alanda daha iyi kararlar alıyorum.

• Kl Psk Şevin Avşar Normal Randevu  •

Daim olsun

m....ç

Konusuna cok hakim. Tedavi surecinde guven veriyor

Çok teşekkür ederim.

• T

ta...

Şevin hanım ile bu yılın başında psikiyatristimin sayesinde kesişti ve iyi ki de kesişmiş o kadar gerçekçi ve doğrusu bir insan ki hastalarının gözlerini yalan ile boyayıp onları kör etmiyor her türlü şeyi fazlası ile hakeden biri yoğun bir panik atak hastası olan birisi ben 6. 7. Seansında bile o kadar iyi geldiki yeni yeri ona şans ve uğur getirsin canım hemşerim iyi ki sizi tanımışım

• başka bir yer Diğer  •

Kl. Psk. Şevin Avşar

Kıymetli düşünceleriniz için çok teşekkür ederim.

• C

c.....

Şevin hocam la tekrar güneş açtı ruhum tekrar karanlıktan aydınlığa kavuştu merhametli , eşit yaklaşımı ve hoşgörüsü ile bizlere elinden geleni yapıyor ..iyiki yollarımız kesişti meğer ondan önce çözümsüz sandığım şeyler sadece uzman ve profesyonel Şevin hocamda imiş …iyikimiz

• Kl Psk Şevin Avşar Aile Terapisi  •

Kl. Psk. Şevin Avşar

Daim olsun, güzel düşünceniz için çok teşekkür ederim.

Şevin Hanımdan yaklaşık 2 yıldır terapi alıyorum. daha önceden de 2 farklı psikologdan destek almıştım ancak pek verim alamamış ilerleme kaydedememiştim. Kaygı bozukluğu depresyon ve panik atak duygu durum bozukluğu için Şevin Hanımdan destek aldım. Şaşırtıcı bir şekilde ilerleme kaydettim. kapalı alan korkumu büyük ölçüde yedim. İş, aile ve sosyal ilişkilerimde önemli adımlar attım. edindiğim farkındalık sayesinde duygusal dalgalanmalarım azaldı çok şükür ki daha dengeli bir hale geldim. Kaygılarıma nasıl yaklaşmam gerektiği nasıl yönetebileceğim hakkında altın değerinde bilgiler verdi. Seanslarda yaptığımız çalışmalar ve ödevlerin gerçekten meyvesini veriyor olması çok sevindirici. 2 farklı psikologdan sonra Şevin Hanım gerçekten beni anladığına inandığım hayatın içinden yalnızca teorik bilgiden ibaret olmayan tatlı bir insan. Destekleri çok kıymetli bu güne kadar kattıkları için çok memnunum. Terapi almaya devam ediyorum. Gelecekten umutluyum

• Kl Psk Şevin Avşar Psikoterapi  •

Kl. Psk. Şevin Avşar

Daim olsun çok sevindim, güzel düşünceniz için çok teşekkürler.