Merhaba, ben Psikolog Şule Besli. Işık Üniversitesi Psikoloji bölümünden mezun olduktan sonra, şu an Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi’nde Aile ve Evlilik Danışmanlığı üzerine yüksek lisans eğitimime devam etmekteyim.
Profesyonel çalışmalarımda Bilişsel Davranışçı Terapi (BDT) ekolünü temel alarak; depresyon, anksiyete (kaygı bozuklukları), panik atak, özgüven, öfke, stres, yalnızlık, sosyal çekingenlik/kaygı, iletişim problemleri, ilişki sorunları ve yönetimi gibi alanlarda danışanlarıma destek sunmaktayım. Bireysel çift ve aile danışmanlığı hizmetim bulunmaktadır.
Amacım, danışanlarımın yaşam kalitesini artırmak ve karşılaştıkları psikolojik zorluklarla başa çıkmalarında bilimsel temelli, güvenilir bir yol arkadaşlığı sağlamaktır.
- Depresyon
Online
Online
Hipodrom Caddesi, No:9/15, M1 Blok Daire No:65, Yenimahalle, Ankara 06560
Ödeme yöntemleri
- Bu adreste kabul edilen sigortalar
- Nakit
- Banka Havalesi
Kabul edilen sigortalar
Diğer (İade)
Görüşler
Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen
- Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
Z
z.....
İnsanla iletişimi çok güçlü, karşısındaki kişiyi gerçekten dinleyen ve güven veren biri. İlk görüşmeden itibaren kendimi çok rahat hissettim; sakin, anlayışlı ve samimi yaklaşımı sayesinde insanın kendini rahatça açabildiği güvenli bir alan sunuyor.
i̇...y
Bir makina mühendisi olarak sorunlara mantık ve analitik yaklaşım yaptığım surece sorun yasamam zannediyordum ta ki hayatın acı suprizlerini tadana kadar. Şule hocamdan danışmanlık aldığım donemde hayatta aslında ne kadar farklı ve önemli kavramlar ile olduğunu öğrendim. Duygusal hayatımın kör noktaları görmemi ve ona uygun aksiyon almamı sagladiğı icin cok sansliyim. Akademik ve hayat tecrubesi ile dolu ama bir o kdar da mütevazı alçak gönüllü bir danışmandır. Sakin tavrı ile birlikte kanca soruları, analitik yaklaşımları ve nokta atışı tespitleri sayesinde çok karmaşık hissettiğim durumlarda bile her seans bitişinde önümü çok daha net görebildim. Sakinleştirici enerjisi ve profesyonel tecrübesi ile güven duyup kendiliğinizden açıyorsunuz duygularınızı ve mahreminizi. Tavsiye ederim
• Ellis Danışmanlık • Psikoloji Randevusu •
m....i
Danışmanlık sürecinin başında günlük yaşam kalitemi düşüren yoğun anksiyete ve güvende hissetmeme sorunları yaşıyordum. Şule Hanım'ın süreç boyunca sergilediği empatik yaklaşım ve iletişim tarzı, sürecimi olumlu anlamda destekledi. Bu profesyonel destek ile kaygılarımı yönetmemde ve kendimi daha güvende hissetmemde son derece etkili oldu.
• Online • Online Hizmet •
Şule Hanımla konuşurken gerçekten anlaşılabildiğimi hissettim. Bana o güven hissini verebilmesi beni çok rahatlattı ve mutlu etti. İşini gerçekten severek ve önemsiyerek yaptığı çok belli.
• Online • Online Hizmet •
Şule Hanım ile yürüttüğümüz süreç kendimi çok güvende ve anlaşılmış hissetmemi sağladı. Özellikle seansa gösterdiği saygı, her zaman dakik olmasından dolayı son derece profesyonel bir ortam sunuyor. Samimi ama bir o kadar da profesyonel yaklaşımı sayesinde farkındalığımın çok arttığı bir dönemdeyim.
• Online • Online Hizmet •
Şule Besli isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Şule Besli, Psikoloji. Size Şule Besli tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Aile Danışmanlığı, Psikoloji Randevusu, Boşanma Danışmanlığı, Evlilik Danışmanlığı, Bireysel Danışmanlık, Aile Terapisi, Yetişkin Terapisi, Bireysel Terapi, Online Terapi.
Şule Besli adresi nerede?Şule Besli şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hipodrom Caddesi, No:9/15 Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Şule Besli isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Şule Besli uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Şule Besli isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Şule Besli, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Şule Besli isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Şule Besli tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Şule Besli hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Şule Besli hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Şule Besli hangi sigortaları kabul ediyor?Şule Besli tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.