Sümeyra Güneşer, Üsküdar Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Psikoloji bölümünden mezun olmuştur. Ayrıca Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nde lisans eğitimini tamamlamış, Erciyes Üniversitesi’nde Tefsir alanında yüksek lisans yapmıştır. Medeniyet Üniversitesi’nde Aile Danışmanlığı ve Eğitimi yüksek lisansını tamamlayan Güneşer, Marmara Üniversitesi’nde pedagojik formasyon eğitimini de almıştır. Mesleki çalışmalarını hâlen Psk. Sümeyra Güneşer Psikoloji Danışmanlık Merkezi’nde sürdürmektedir.

Psk. Sümeyra Güneşer

Atakent Mahallesi Gelibolu Caddesi, Ümraniye, İstanbul 34760

• Sigortası olan hastalar

• Sigortası olan hastalar

Sümeyra hocamızı tanıdık vasıtasıyla tanıştık ve seanslarımızı gerçekleştirdik. Tükenmişlik ve yetememe duygusu ile görüşme sağladım. Kendisinin yönlendirmesi ile içsel yolculuğa ve noktalara gitmemizi sağlıyor. Yaklaşımları etkili konuşmaları sayesinde kendinizi güvenli sınırlar içinde yolculuk içerisinde düşünmeye sevk ediyor ve çözüme yaklaştırıyor. Verdiği çözüm önerileri ile sürekli desteklemesi sayesinde kendimi daha iyi ifade edebiliyor ve duygularımı kontrol edebiliyorum. Sümeyra hoca iyi ki yollarımız kesişmiş. Kesinlikle ilmine ve bilgisine güveniyorum, herkese tavsiye ediyorum.

•  •

Sıkıntılarımı çekinmeden anlatıp yargılanmadan dinlenmek eşsiz bir deneyim. Kendisinin profesyonelliği ve insancıl yaklaşımı sayesinde düzenli sürdüremesem de her ihtiyaç duyduğumda randevu ister, kendisiyle görüşürüm. Sıkıntılı süreçlerimde ferahlık vesilem, karar dönemlerimde kendimi fark etmeme yardımcı oldu.
    Bu yüzden Sümeyra Hocam'ı gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

•  •

Bana nasıl kendimi tanıyacagım ve kendi iç.dünyamı çözmem konusunda kapılar açtı bu görüşmeden sonra kendimi daha rahat hissettim

• başka bir yer Diğer  •

• M

Çok dolu bir kişi ilmi olarak. . Nahif kişilik yapısı ile oldukça zarif yaklaşımı var. Vardırdırdığı netice şaşırtır. İnsana çok ıyı gelir. Çok şey öğrenirsin ve farkındalık elde edersin görüşme sürecinde. Kıymeti bilinesilerdendir.

• başka bir yer Diğer  •

• G

Bu yolculuğa, keşfe Sümeyra Hanımla çıktığım için, bana eşlik ettiği için çok mutluyum.
    Tüm profesyonelliğiyle, yönlendirdiği sorularla kendimi keşfetmeme yardımcı oluyor. Anlaşılır hissetmenin, kendimizi fark etmenin, öğrenme yolculuğunun pek güzel bir eşlikçisi
    Enerjisi, iş takibi harika.

• Psk. Sümeyra Güneşer Online Terapi  •

Sevgili adaşım sümeyra hanımcığım. Tanıştığımıza çok şükrediyorum. Terapi biri anlatsın diğeri dinlesin değilmiş. Sabırla dinler, nokta atışı sorular sorar. Bazen dedektif gibi birlikte ipuçları aradık, bazen acılı ameliyattan çıktık. Bazen de kuş gibi hafifleyerek çıktım.

• Psk. Sümeyra Güneşer Online Terapi  •

Sümeyra hanımla çok zor bir anımda tanıştım.ama iyiki de tanışmışım hayatıma çok farklı bir yönden ilerlememe sebep oldu.seanslarımın hiçbirinde dakika gözetmedi önceliği benim durumum ve nasıl hissettiğimdi.kendisi benim için kıymetli bir danışman.eşimde bende terapilerimize mümkün olduğunca devam ediyoruz.ilimi bilgisi naifliği benim için herşeyin önünde

• Psk. Sümeyra Güneşer Bireysel Danışmanlık  •

• Z

Sümeyra hocamla kendimizi keşfedip sınırlarımızın en doğru şekilde farkına vardık

• Psk. Sümeyra Güneşer Diğer  •

Hocam ile yaptığımız grup çalışması hayatima ışık oldu, evinde dengeleri olumlu yönde degistirdi. Kendisi bundan sonraki hayatima cok katkida bulundu ve benim farkindaligimi arttirman adina bana ayna oldu.

• Psk. Sümeyra Güneşer Ağaç Testi  •

Eşimle birlikte yaşadığımız iletişim sorunları ve evimizdeki düzensizlik, zamanla aile hayatımızı olumsuz etkilemeye başlamıştı. Hem birbirimizi anlamakta zorlanıyor hem de çocuklarımızla sağlıklı bir düzen kuramıyorduk. Bu süreçte Sümeyra Hanım’la tanışmak bizim için bir dönüm noktası oldu. Alanındaki bilgisi, anlayışı ve samimi yaklaşımı sayesinde hem eşimle aramızdaki sorunları çözdük hem de aile içinde huzurlu, dengeli bir düzen kurmayı başardık. Şimdi çok daha mutlu ve sağlıklı bir aile ortamına sahibiz. Tüm desteği ve emeği için Sümeyra Hanım’a minnettarız. İyi ki yollarımız kesişmiş…

• Psk. Sümeyra Güneşer Aile Danışmanlığı Randevusu  •