Uzm. Kl. Psk. Sümeyye Şahin Kılıç

Psikoloji daha fazla

Çocuk, ergen ve yetişkin gruplarla bireysel terapi sürecini takip ediyorum. Seanslarımda şema terapi ve bilişsel davranışçı terapi ve oyun terapisi uyguluyorum. Uluslararası temel düzey şema terapistiyim. İleri düzey şema terapi süpervizyon sürecine devam etmekteyim.

• Sigortası olan hastalar

• I

Danışana karşı yaklaşımı ve samimiyeti kendimi iyi hissetmemi sağlıyor. Paylaşımlarımı rahat bir şekilde dile getirebiliyorum .

• R

Çok verimli bir görüşmeydi.Sümeyye Hanımın İletişimi, anlayışı, yaklaşımı ve güzel yönergeleriyle birlikte online terapimiz güzel geçti

• Y

Sümeyye Hanım'la 2025 Mart ayında görüşmeye başladık. Ankara’daki psikologları uzun zaman araştırıyordum, tesadüfen Sümeyye Hanım'ın yorumlarını okudum, çok fazla olumlu geri dönüş vardı.
    Aşırı düşünme, kaygı ve endişe hislerime bir çare arıyordum açıkçası, başlarda fazlaca endişeliydim tabii ki. Kesinlikle devam edemeyeceğimi de düşünüyordum. Ama ilk seanstan itibaren anlattıklarıma yaklaşım biçimi ve sıcaklığıyla değiştirmem gereken birçok düşünceme sağlam etkiler etti. Bunun yanında farkında olmadan kaybettiğim özsaygımın da iyileşmesine destek oldu. Zaman zaman ben istikrarsızlık da etsem hem hislerimi hem de randevularımızı, sürecimizi özenle takip etti. Çevremde de birçok kişiye de tavsiye ediyorum…

• D

Sümeyye Hanım ile yollarımız zorlu bir ameliyat ve tedavi sürecimde kesişti. Seanslarımız hala devam ediyor. Sümeyye hanım bana kaygılarımın altında yatan sebepleri bulmamda ve kaygılarımla baş etmemde yardımcı oluyor. Kendisi iyi bir psikolog ve sizi dinleyerek dokunması gereken noktalara hassasiyetle yaklaşıyor. Seans boyunca olumlu tutumu ve güler yüzüyle cesaret veriyor, teşvik ediyor.

• Online Danışmanlık Online Terapi  •

Yollarımız sınav senemde kesişti. Hem dehb konusunda zorlandığım hem de aşırı stresli olduğum bir süreçti. İki konuda da yardımları sayesinde hedeflerime ulaşmayı başardım. Şimdi de sosyal anksiyete konusunda birlikte çalışıyoruz. Keşke daha önce tanışsaymışız diyorum.

• Online Danışmanlık Psikoloji Randevusu  •

• T

Sümeyye Hanımla uzun süredir online danışmanlık seanslarını yürütüyoruz. Kendisinin anlayışlı ,yargılamayan tavrı öncelikle çok güven verici. Nokta atışı tespitlerle bir anda yarattığı aydınlanmalar hayatıma bakışımda değişimler yaratmıştır. Ayrıca katılımcı tavrıyla da soğuk bir psikolog koltuğundan ziyade sizi canla başla dinleyen bir dost hissinin de iyileştirici bir gücü var. Çok zor zamanlarımda devam edebilme gücümü sağlayan çok kıymetli doktorumu gönülden tavsiye ederim

• N

Sümeyye hanım gerçekten alanında çok başarılı, ilgili ve anlayışlı bir psikolog. Hayatımızın zor bir zamanında karşılaştık.. Kızım icin görüşüyoruz ve daha iyiyiz.. Empatisiyle sakinliği ile profesyonelligiyle içimiz şimdi çok daha rahat..

• Online Danışmanlık Bilişsel Davranışçı Terapi  •

• B

Zor bir dönemden geçerken ulaşmıştım ve içimi aşırı rahatlattı. Yargılanmadan dinlenmek ve anlaşıldığımı hissetmek çok iyi geliyor. İlk seansımdan itibaren güven veren bir yaklaşımı var, çok memnun kaldım, çevreme de tavsiye ederim.

• D

Sümeyye Hanım ile yollarımız zorlu bir ameliyat ve tedavi sürecimde kesişti. Seanslarımız hala devam ediyor. Sümeyye Hanım bana kaygılarımın altında yatan sebepleri bulmamda ve kaygılarımla baş etmemde yardımcı oluyor. Kendisi iyi bir psikolog ve sizi dinleyerek dokunması gereken noktalara hassasiyetle yaklaşıyor. Seans boyunca olumlu tutumu ve güler yüzüyle cesaret veriyor.

•  •

Hayatımda verdiğim en doğru kararlardan biri, yıllar önce Sümeyye hocam ile terapiye başlamaktı. Zaman zaman kaybolduğumu sandığım iç dünyamda, onun rehberliğiyle kendimi yeniden inşa ettim. Sadece dinleyen değil, gerçekten anlayan, yargılamadan ve incelikle yaklaşan bir uzman. Şema terapisi sürecinde geçmişten bugüne taşıdığım kalıpları fark ettim; savunmalarımı, tetikleyicilerimi tanıyıp duygularımı daha sağlıklı yönetmeyi öğrendim. Hayatımda birçok eşik noktasından geçtim; bazıları oldukça zorluydu… Ama her birinde onun desteğiyle daha güçlü adımlar attım. Kendimi tanımamda, ilişkilerimi dönüştürmemde ve içsel yolculuğumda büyük rol oynadı. Zamanla sadece bir terapist değil, bana eşlik eden çok iyi bir arkadaş gibi de oldu. Onunla kurduğum bağ içtenlikle güçlendi. İyi ki varsınız Sümeyye hocam, iyi ki yollarımız kesişti.

• A Life Hospital Sağlık Grubu Diğer  •