Merhaba, ben Tugay Yenidünya.
Ergen ve yetişkinlerle yürüttüğüm çalışmalarda, Bilişsel Davranışçı Terapi (BDT) yaklaşımını benimsiyorum. Ankara Üniversitesi’nden mezun olduktan sonra, Beykent Üniversitesi Klinik Psikoloji yüksek lisans programını tam burslu olarak başarıyla bitirdim; tez savunmamı tamamladım ve şu an resmi mezuniyet işlemlerimin sonuçlanma aşamasındayım.
Deneyim kazandığım kurumlar:
Bakırköy Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları
Özel Bilge Hastanesi
Mod Psikoterapi Merkezi
Seanslarımızı tercihinize göre yüz yüze veya online olarak planlayabiliriz. Süreçle ilgili merak ettikleriniz veya randevu talepleriniz için bana ulaşabilirsiniz.
- Depresyon
İstanbul, Bayrampaşa, İstanbul
- Sigortası olan hastalar
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Psk. Tugay Yenidünya adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Tugay Yenidünya isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Tugay Yenidünya, Psikoloji. Size Tugay Yenidünya tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoterapi, Bireysel Terapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Fobilerden Kurtulmak, Aile İçi İletişim Sorunları, Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite, Randevu, Çözüm Odaklı Terapi, Online Terapi, Ön Görüşme.
Tugay Yenidünya adresi nerede?Tugay Yenidünya şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Tugay Yenidünya isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Tugay Yenidünya uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Tugay Yenidünya isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Tugay Yenidünya, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Tugay Yenidünya hangi dilleri konuşuyor?Tugay Yenidünya ile Türkçe, İngilizce, Sırpça dilinde konuşabilirsiniz.
Tugay Yenidünya isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Tugay Yenidünya tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Tugay Yenidünya hangi sigortaları kabul ediyor?Tugay Yenidünya tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.