Merhaba, ben Tugay Yenidünya,
Ergen ve yetişkinlerle yürüttüğüm çalışmalarda, Bilişsel Davranışçı Terapi (BDT) yaklaşımını benimsiyorum. Ankara Üniversitesi’nden mezun olduktan sonra, Beykent Üniversitesi Klinik Psikoloji Tezli yüksek lisans programını tam burslu olarak başarıyla bitirdim.
Deneyim kazandığım kurumlar:
Bakırköy Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları
Özel Bilge Hastanesi
Mod Psikoterapi Merkezi
Seanslarımızı tercihinize göre yüz yüze veya online olarak planlayabiliriz. Süreçle ilgili merak ettikleriniz veya randevu talepleriniz için bana ulaşabilirsiniz.
- Depresyon
Ön Görüşme
İncirli, Bakırköy, İstanbul 34147
Yıldırım Mahallesi, Bayrampaşa, İstanbul 34045
e...
Tugay Bey'e tanıdık vasıtasıyla ulaştık. Oğlum LGS'ye hazırlanıyordu ve sınav stres problemi vardı. Tugay Bey'le seanslara başladıktan sonra sınav stresini yönetmeyi başardı ve kendine güveni geldi. Görüşmeye çok istekli bir şekilde gidiyordu. Tugay Bey'le yolumuz iyi ki kesişti. Çevremdeki arkadaşlara da tavsiyede bulunuyorum.
Kl. Psk. Tugay Yenidünya
Sevgiler, teşekkürler.
Tugay Yenidünya isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Tugay Yenidünya, Psikoloji. Size Tugay Yenidünya tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoterapi, Bireysel Terapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Fobilerden Kurtulmak, Aile İçi İletişim Sorunları, Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite, Randevu, Online Terapi, Ön Görüşme, Beck Anksiyete Ölçeği Değerlendirme.
Tugay Yenidünya adresi nerede?Tugay Yenidünya şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İncirli İstanbul
- Yıldırım Mahallesi İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Tugay Yenidünya isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Tugay Yenidünya uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Tugay Yenidünya isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Tugay Yenidünya, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Tugay Yenidünya hangi dilleri konuşuyor?Tugay Yenidünya ile Türkçe, İngilizce, Sırpça dilinde konuşabilirsiniz.
Tugay Yenidünya isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Tugay Yenidünya tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.