Psikolog Vedat Arpacık
Çocuk, ergen ve yetişkinlerle psikoterapi süreci yürütmekteyim. Klinik Psikoloji yüksek lisans eğitimime devam ederken; çocuklarla çocuk merkezli oyun terapisi temelli çalışıyor, gelişimsel değerlendirme ve test uygulamaları yapıyorum.
Yetişkin danışanlarla ise Bilişsel Davranışçı Terapi ve EMDR teknikleriyle çalışıyor; anksiyete bozuklukları, panik atak, obsesif kompulsif bozukluk (OKB), depresyon, travma sonrası stres bozukluğu (TSSB), ilişki sorunları ve duygudurum düzenleme alanlarında destek sunuyorum.
Uzmanlık ve Terapi Yaklaşımlarım
EMDR uygulayıcısıyım ve çalışmalarımda ağırlıklı olarak EMDR (Göz Hareketleriyle Duyarsızlaştırma ve Yeniden İşleme) terapisi ile Bilişsel Davranışçı Terapi (BDT) ekolünü temel alıyorum. Ayrıca Şema Terapi alanında da eğitimlerim bulunmaktadır.
Genel olarak danışanlarımla EMDR yöntemi başta olmak üzere, bütüncül bir yaklaşımla çalışmaktayım.
- Baş Dönmeleri
Çözüm Odaklı Terapi
İz Sürme Testi
Şema Terapi
b....a
Vedat Hocam mizofoniyle ilgili yaptığımız çalışmalarda yaşadığım tetikleyicileri daha iyi anladığımı fark ediyorum
Günlük hayatta zorlandığım sesleri yönetme konusunda artık daha bilinçli adımlar atabiliyorum
Seanslarda geliştirdiğimiz yöntemler sayesinde yoğun tepkilerimin nedenlerini görmek ve kendimi daha hızlı toparlamak benim için mümkün hale geliyor
Bu süreçte kazandığım farkındalık hem sosyal ilişkilerimi hem de günlük rutinimi daha sürdürülebilir kılıyor• Psikolog Vedat Arpacık • Diğer •
mk...a
Vedat Hocam stres yönetimi konusunda birlikte yaptığımız çalışmalar hayatıma önemli bir denge kattı
Günlük yaşantımda karşılaştığım durumlara artık daha sakin yaklaşabildiğimi fark ediyorum
Görüşmelerimiz sayesinde kendi sınırlarımı ve ihtiyaçlarımı daha net görmeye başladım
Bu süreçte kazandığım farkındalık ve yöntemler benim için gerçekten çok değerli• Psikolog Vedat Arpacık • Stres Yönetimi •
d....a
Vedat beye 5 yaşında ki oğlum için gidiyoruz. Çok memnunum oğlumdaki gelişmeler gözle görülür şekilde belli oluyor.
• Psikolog Vedat Arpacık • Oyun Terapisi •
a....k
Danışmanlık aldığım süre boyunca randevu alabilmem ve bu durumu benim müsait olduğum günlere göre planlanması çok iyiydi. Danışmanımın bu süreçte bana çok etkisi oldu ilk başladığım gün ile şu anki Ben arasında epeyce fark var bu süreçte benim ihtiyacıma göre seanslarımı ayarlaması ve planlaması güzeldi
bi...
Vedat hocamdan yaklaşık 1 senedir terapi almaktayım. Zaman geçtikçe her terapi daha anlamlı ve hayatımın uç noktalarına daha dokunaklı olmaya başladı. Empati yeteneği ve örneklem kabiliyeti konusunda çok yetenekli bir insan olduğunu düşünüyorum. Tüm seanslarımdan sonra ferahlık hissiyatı oluştu.
Ş
ş....a
Her şey mükemmel, bana iyi geliyor ve kendimle ilgili bilmediğim şeyler keşfediyorum. Miniminnacık bir geliştirme önerisi olacaksa o da bazen bana örnekler verirken veya soru yöneltirken, kopuk bir anlatım yapıyor, soruyu anlamıyorum ve bir kere daha sormasını istiyorum bu sefer daha net açıklıyor.
• Online Danışmanlık • Diğer •
Terapiye başlamak zor olsa da kendime yaptığım en iyi yatırımmış.terapistim bana güven veren yargılamadan dinleyen bırıydı.farkındalığım arttı.
• Online Danışmanlık • Diğer •
eb...k
Uzun süredir devam ettiğim terapi sürecimde farkındalığımın arttığını deneyimlemek bakış acımı geliştirmek bana çok iyi geliyor
Z
z....…
Hayatımın en zorlayıcı duygusal sürecinde Vedat Hoca ile tanışarak terapi sürecine başladım. Kendisi bu süreçte uyguladığı tekniklerin yanı sıra, her seansta oldukça iyi bir dinleyici olan tavrı ve yaklaşımıyla, duygusal sürecimi anlamama ve yönetmeme; aynı zamanda hayatımla ilgili farkındalıklar kazanmama yardımcı oldu. Seanslara anlaşıldığımı hissederek gidiyor ve her geçen gün duygusal olarak güçlendiğimi fark ediyorum. Vedat hoca, bu sürecin en iyi eşlikçilerinden biri ve benim için çok değerli bir rehber oldu.
• Psikolog Vedat Arpacık • Bilişsel Davranışçı Terapi •
Yaklaşık 1 yıldır devam eden tarapi sürecimde kaygı ve kendimi ifade etme konusunda Vedat hocanın çok yardımı oldu. Bu süreç içinde hayat tempomdaki ve içsel sürecimdeki değişimleri çok iyi yakalayıp ilerleme hızımızı buna göre düzenledi. Özellikle çok zorlandığım duygu yönetimi konusunda hocamın çok yardımı oldu, herkese tavsiye ederim.
• Psikolog Vedat Arpacık • EMDR Terapi •
Vedat Arpacık isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Vedat Arpacık, Psikoloji. Size Vedat Arpacık tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Oyun Terapisi, Bilişsel Davranışçı Terapi, EMDR Terapi, Çocuk ve Ergen Psikolojisi, Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı, Çocuklarda Yeme Problemleri, Çocuklarda Uyku Problemleri, Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite, İz Sürme Testi, Randevu.
Vedat Arpacık adresi nerede?Vedat Arpacık şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Zeytinlik Mah. Fişekhane Cad.No:32/12 İşçen Apartmanı İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Vedat Arpacık isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Vedat Arpacık uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Vedat Arpacık isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Vedat Arpacık, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Vedat Arpacık isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Vedat Arpacık tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Vedat Arpacık hakkında ne düşünüyor?Toplam 16 hasta / danışan, Vedat Arpacık hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Vedat Arpacık hangi sigortaları kabul ediyor?Vedat Arpacık tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.