Yakup Adıyaman, lisans eğitimini Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Psikoloji bölümünde tamamlamış; ardından Ege Üniversitesi Kişilerarası İletişim Yüksek Lisans programını bitirerek Uzman Psikolog unvanını almıştır. Yüksek lisans tezinde “Erken Dönem Uyum Bozucu Şemalar ve Çiftlerin İletişim Biçimleri” konusunu ele alarak, çift dinamikleri ve şema kökenli ilişki örüntüleri üzerine akademik çalışmalar yapmıştır.
Eğitim hayatı boyunca Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Psikiyatri kliniğinde staj yapmış; ODTÜ bünyesinde araştırma ve asistanlık görevlerinde bulunarak çeşitli bilimsel projelerde yer almıştır. Türk Silahlı Kuvvetleri çatısı altında bir yıl boyunca süpervizyon eşliğinde danışan görüşmeleri yürütmüş; ardından özel bir klinikte yüz yüze danışmanlık hizmetleri vermiştir.
Hâlihazırda İzmir’de özel bir merkezde yetişkin bireyler ve çiftlerle çalışmaktadır. Bireysel terapi ve çift danışmanlığı alanlarında toplam 4000 saatin üzerinde klinik deneyime sahiptir.
Profesyonel gelişim sürecinde Doç. Dr. Hanife Kahraman’dan iki yıl boyunca düzenli süpervizyon eğitimi almış ve süpervizyon süreçlerine aktif şekilde devam etmektedir. Ayrıca Türk Sağlık Vakfı tarafından düzenlenen Bilişsel Davranışçı Yaklaşım eğitimini tamamlamış; Aile Danışmanlığı Eğitimi, Şema Yaklaşımı, Kısa Süreli Çözüm Odaklı Yaklaşım ve Tükenmişlik ile Baş Etme gibi çeşitli eğitim ve seminerlere katılmıştır.
Danışmanlık yaklaşımında; bireyin ilişki deneyimlerini, erken dönem yaşantılarını ve duygusal ihtiyaçlarını anlamayı merkezde tutan şema ve ilişki temelli bir çerçeve benimser.
Bayraklı, İzmir
Bostanlı Ofis
Bayraklı Ofis
Y
y....a
Kaygı ve korkuyla başvurdum. 2 seans gittim, süreci bıraktım. Seanslar bana iyi geldi. Yakup Bey gayet iyi bir uzman. Hiçbir problemim olmadı. Gayet memnun ayrıldım.
h....ö
Ailevi sorunlar için 3 aydır gidiyorum. Seanslar bana çok iyi geldi. Her aradığımda ulaşabileceğim bir uzman. Yakup Bey çok iyi bir dinleyici. Doğru şekilde yönlendiriyor. Anlattıklarımı iyi bir şekilde anlayıp yorumluyor. Doğru tarafları görmemizi sağlıyor. Memnun kaldım kendisinden.
g....y
Yaşam kalitemi yükseltmek için başvurdum. Yaklaşık 6 aydır devam ediyorum. Seanslarım gayet iyi geçiyor. Yakup Bey çok ilgili bir uzman. Her hafta farklı konu üzerinde çalışıyoruz. Bazı zamanlar geçmişe dönüyoruz. Çok memnunum kendisinden.
a....t
Kendimi iyi hissetmediğim için başvurdum. Kararsızlık gibi sorunlarım vardı. 5-6 ay oldu seanslar sayesinde kendimi iyi hissediyorum. Olumlu sonuçlar alıyorum. Kendisi memnun olduğum bir psikolog. Herkese tavsiye ederim.
se...n
Yakup hocam gerçekten ilk seanstan beri oldukça anlayışlı ve profesyonel. Olaylara farklı bir bakış açısı kazanmami sağlıyor. Seanslardan sonra kendimi daha rahatlamış ve bilinçli hissediyorum. Kesinlikle herkese öneririm
• Online Danışmanlık • Online Terapi •
Daha önce de katılım sağlamıştım. Ve öncesi hayatımın uç noktalarının değişimini gördüm ve çok memnunum. Yine tekrar geldim ve yine beraber iyi olacağımızdan çok eminim.
• Online Danışmanlık • Online Terapi •
be...
Yakup beyle geçen her görüşmede daha iyiye gittiğimi hissediyorum. Net ve çözüm odaklı yaklaşımı özellikle hızlı ilerlemeye katkı sağlıyor.
Güven duyabileceğim çözüme hızla yaklaştıran ve önce hastayı tanıyıp yol izleyen bir yaklaşımı var.• Online Danışmanlık • •
Yakup Bey kendimde olan hataları bana beni kırmadan, eleştirmeden ve yargılamadan gösterdi beraber düzelttik. Süreç boyunca kendisi sayesinde kurtulmak istediğim davranışlardan kurtuldum ve aşırı duygularımla nasıl baş edeceğimi öğrendim. Hayatımı ve en çok da kendimle olan iletişimimi kolaylaştırdığı için artık çok daha mutluyum.
• Online Danışmanlık • •
İş yerinde yaşadığım bazı sıkıntılardan dolayı tavsiye almaya gitmiştim. Görüşme sonralarında rahatlamış hissediyorum. Hayatıma empati kattığını olumlu olumsuz yanlarını düşünüyorum ve ilişkilerde anlayışlı hissettirdiğini düşünüyorum. Üçüncü göz olarak size dışardan bakması insanı rahatlatıyor, kendinize dışardan bakıyorsunuz. Aldığım desteğin yeterli olduğunu düşünüyorum. Yakup Bey'in profesyonel tavrı olaylara farklı bakış açısı çok işime yaradı. İşini ciddiye alıyor. Birebir göz teması kuruyor sonradan not alıyor, çok memnun kaldım tavsiye ederim. Telefon ile de destek sağlıyor ve ilgileniyor o açıdan da memnunum.
Y
y...
Tavsiye edilmişti ben de iletişime geçmeye karar verdim. Ulaşma sebebim hayatımda yaşanan olaylara verdiğim tepkilerin altında olan sebepleri öğrenmek istemem bunun dışında bunalım da diyebilirim. Olaylara yaklaşımım değişti ve nesnel bir şekilde olayların yorumlanması uzaktan durumumun nasıl göründüğünü anlamama yardımcı oluyor. Bu süreçte güvenin ve yargılanmadığımı hissetmemin kendi adıma çok önemli olduğunu düşünüyorum kesinlikle bunun da sağlandığını söyleyebilirim. Kesinlikle tavsiye ederim.
Yakup Adıyaman isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yakup Adıyaman, Psikoloji. Size Yakup Adıyaman tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoloji Randevusu, Normal Randevu, Randevu.
Yakup Adıyaman adresi nerede?Yakup Adıyaman şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İzmir
- İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yakup Adıyaman isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Yakup Adıyaman uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Yakup Adıyaman isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Yakup Adıyaman, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Yakup Adıyaman hangi dilleri konuşuyor?Yakup Adıyaman ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Yakup Adıyaman isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yakup Adıyaman tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Yakup Adıyaman hakkında ne düşünüyor?Toplam 39 hasta / danışan, Yakup Adıyaman hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yakup Adıyaman hangi sigortaları kabul ediyor?Yakup Adıyaman tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.