Cinsel Sağlık Enstitüsü Derneğinden (CİSED) 120 saat (6 ay) Cinsel Terapi Eğitimi almıştır.
Nilüfer Devecigil’den Deneyimsel Oyun Terapisi eğitimi almıştır.
Davranış Bilimleri Enstitüsü’nde EMDR eğitimini tamamlamıştır.
Psikoterapi Enstitüsü’nde Bütüncül Psikoterapi eğitimini tamamlamıştır . Bütüncül Psikoterapi Eğitimi: Teorik, Formülasyon, Süpervizyon, Hipnoz, Duygu odaklı bireysel terapi Eğitimi, Duygu Odaklı Çift Terapisi eğitimi ve Bütüncül Oyun Terapisi Eğitimi aşamalarından oluşan, 4 yıl süren, içerisinde bir çok kuramı ve tekniği barındıran, her danışanın bireysel ihtiyacına göre süreci yeniden şekillendiren dinamik bir psikoterapi eğitimidir.
Psikoterapi Enstitüsü-Bütüncül Oyun Terapisi Eğitimi,
Psikoterapi Enstitüsü-Duygu Odaklı Terapi Eğitimi,
Psikoterapi Enstitüsü-Duygu Odaklı Çift Terapisi Eğitimi,
Psikoterapi Enstitüsü-Hipnoz Eğitimlerini tamamlamıştır.
Aynı zamanda Üsküdar Üniversitesi’nde Sanat terapisi eğitimi alarak duygularını dışavurma konusunda zorluk yaşayan çocuk-ergen ve yetişkinlere şekiller, renkler, aracılığı ile ifade etmelerini sağlayan, dışavurumcu bir teknik olan Sanat Terapisini uygulamaktadır.
Yeşilay cemiyetinde gönüllü olarak çeşitli gruplara madde, sigara, alkol ve teknoloji bağımlılığı seminerler vermiştir.
AGTE, Peabody Resim-Kelime Tanıma Testi, Metropolitan Okul Ogunluğu testi, Burdon dikkat testi, MMPI Kişilik Testi uygulayıcısı eğitimini tamamlamıştır.
Psikoterapi Enstitüsü Derneği, Hipnoz Derneği üyeliğini devam ettirmektedir.
- Depresyon
Destekleyici Psikoterapi
Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite
Dinamik Psikoterapiler
İstanbul
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
Dışavurumcu Sanat Terapisi
Çocuk ve Ergenler için EMDR
Çocuklarda Uyku Problemleri
Çocuklarda Yeme Problemleri
m...
Yasemin Hanımla 2021 yılında oğlumun çocuk doktoru tavsiyesiyle tanıştık. Önce oğlumun oyun terapileri ile bize ebeveyn olmayı öğretti, sonra da bana seanslarıyla kendim olmayı ve kendimi bulmayı öğretti. Yaklaşık 4 yıldır tanışıyoruz, artık ailemizden biri ve hâlâ seans alıyorum. Bence, alanında çok çok çok iyi. Gerek çocuk gerek yetişkin alanında bilgisi ve deneyimi eşsiz.
h...
Yasemin Hocam'a bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine başvurdum. Sosyal medyadan hikayelerini takip ediyordum. Kendisinden açıkçası çok memnun kaldım. Yaşamış olduğum bir birliktelik konusunda duygusal açıdan ve karma faaliyetlerimle ilgili bilgi almak istedim. Beni bu konuda çok rahatlattı. Nasıl bir ilişkiye adım atmam gerektiğini, nasıl davranmam gerektiğini, korkularımı nasıl yönetmem gerektiğini doğru bir şekilde adım adım ilerlememi sağladı, beni rahatlatıcı bir şekilde yönlendirerek ilerlememi sağladı. Artık daha bilinçli ve tecrübeli ilerliyorum, başka konularda bile bana destek olup yardımcı oldu. Ayrıca çok sevimli, samimi üslubu ve alçakgönüllü tutumu ile bir o kadar da kendine hayran bıraktı. Kesinlikle herkese tavsiye ederim, ediyorum da.
s...
Yasemin Hanım'a özgüven eksikliğim ve sürekli kendimi yetersiz, değersiz hissetmem nedeniyle başvurdum. Seanslarımız süresince bu duygularımın kökenini anlamamı sağladı. Onun desteğiyle kendime karşı daha şefkatli olmayı öğrendim ve artık kararlarımı daha emin bir şekilde alabiliyorum. Sürecimiz hala devam ediyor. Destek arayan herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
L
l...
Psk. Yasemin Yalçın ile olan seans sürecimden çok memnun kaldım. Kendimi daha iyi anlamamı, duygularımla yüzleşmemi sağladı ve bu süreçte özgüvenimin arttığını fark ettim. Aynı zamanda, sosyal yaşamımda daha rahat ve özgür hissediyorum. Kendisinin rehberliği benim için oldukça değerliydi. Destek almak isteyenlere kesinlikle tavsiye ederim.
e...
Uzman ile kızım sayesinde tanıştım. Kızımı kendisine götürüyordum. Kızım ergenlik dönemine girdiğinde tanıştık kendisiyle. Bize çok faydalı oldu, sınav kaygısı vardı. Benim kızım da bu yolda çok yol kat etti kendisiyle. Ben zaten kendisinden çok memnunum, çok ilgili alakalı bir psikolog. Biz seanslarımıza hala devam ediyoruz, kendisine herkese tavsiye ediyorum.
a...
Yasemin Hanım'a bir arkadaşımın vesilesiyle ulaştım. Yüksek lisans hazırlık sürecinde sınavlara ve mülakatlara gireceğim için çok heyecanlanıyor ve bildiğim konularda hocaların karşısında dilim tutuluyordu. Yasemin Hanım'la bu konuyla ilgili çalışmaya başladık. Şimdi istediğim üniversitede istediğim hocalarla çalışıyorum. Bu sorunu halletmeme rağmen kendimi daha iyi tanımak adına hala kendisiyle çalışmaya devam ediyorum. Benzer konularda çalışmak isteyen herkese ilgi ve alakası sebebiyle Yasemin Hanım'ı öneririm.
f...
Yasemin Hanım'la kızım için görüşme sağladık. Her şeyi kırıp yere atıyor ve çok öfkeliydi, nasıl davranmamız gerektiğini bilmiyorduk. Şu an daha sakin ve ne istediğini anlamaya başladık. Bize ne yapmamız gerektiğini ve bunların neden olabileceğini söyledi. Bu sayede ben de kızım da daha sakin, huzurlu ve rahatız. Kendisi işini iyi yapan, çocukları çok seven, ilgisini ve sevgisini çok derin hissettiğimiz mükemmel bir rehber. Seanslarımız bitti ama takıldığımız her şeyde bir telefon kadar yakın. Çocuklarımız ve kendimiz için en iyi rehber Yasemin Hanım'ı herkese tavsiye ederim. Sevgiler.
s...
Psk. Yasemin Yalçın'a DoktorTakvimi üzerinden ulaştım. Kendisine stres yönetimi, kaygı konularında destek almak için başvurmuştum. Seans sürecim oldukça verimli geçti ve kendisinin yaklaşımından çok memnun kaldım. Alanında bilgili ve yönlendirmeleriyle farkındalık kazanmama yardımcı oldu. Bu nedenle kendisini çevreme de gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
s...
Yasemin Hanım ile gerçekleştirdiğim seanslar, kendimi daha iyi anlamama ve duygularımı yönetmeme olanak tanıdı. Kendisi oldukça ilgili, anlayışlı ve profesyonel bir uzman. Seans sürecinde güven veren yaklaşımı sayesinde rahatça kendimi ifade edebildim. Aldığım destek, hayatıma daha sağlıklı bir bakış açısıyla devam etmemi sağladı. Kesinlikle tavsiye ederim.
ne...ş
Danışma sürecinden çok memnun kaldığım görüşmeler yapıyoruz.Her görüşme sonrası farkındalıklarım artıyor.Takıldığım konular görüşme sonrasında yok oluyor.Kendime yaptığım en büyük iyiliklerden Yasemin hanımla görüşmeye başlamak oldu.Uzun bir süre daha görüşmeyi bırakmayı düşünmüyorum.
• Online Danışmanlık • Online Terapi •
Yasemin Yalçın isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yasemin Yalçın, Psikoloji. Size Yasemin Yalçın tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Online Terapi, EMDR Terapi, Cinsel Terapi, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Çocuk Değerlendirme Paketi, Bütüncül Psikoterapi, Dinamik Psikoterapiler, Psikodinamik Psikoterapi, Psikoterapi, Cinsel Terapi Danışmanlığı.
Yasemin Yalçın adresi nerede?Yasemin Yalçın şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yasemin Yalçın isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Yasemin Yalçın online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Yasemin Yalçın isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Yasemin Yalçın, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi, Nakit.
Yasemin Yalçın hangi dilleri konuşuyor?Yasemin Yalçın ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Yasemin Yalçın isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yasemin Yalçın bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Yasemin Yalçın ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Yasemin Yalçın hakkında ne düşünüyor?Toplam 45 hasta / danışan, Yasemin Yalçın hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yasemin Yalçın hangi sigortaları kabul ediyor?Yasemin Yalçın tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.