0850 333 0388 Ücret öğren

2021 yılında psikoloji lisans eğitimimi onur derecesiyle tamamladım ve 2022 yılında psikoloji alanında yüksek lisans eğitimimi başarıyla bitirerek Uzman Psikolog unvanını almaya hak kazandım.

Eğitim sürecim boyunca Bakırköy Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde psikiyatri poliklinikleri ve psikotik bozukluklar servislerinde staj yaparak ruhsal bozukluklar ve psikotik vakalarla çalışma deneyimi kazandım. Ayrıca Surp Pırgiç Ermeni Hastanesi, Beşiktaş Rehabilitasyon Merkezi ve çeşitli özel kliniklerde gönüllü stajlar gerçekleştirerek farklı yaş grupları ve klinik vakalarla çalışma fırsatı elde ettim.

Mesleki kariyerime klinik ortamda devam etmekteyim. Yüz yüze ve online danışmanlık seansları düzenleyerek yetişkin ve ergenlerle bireysel çalışmalar yürütüyorum. Bunun yanı sıra çocuklarda dikkat, zeka ve gelişim değerlendirmeleri gerçekleştiriyorum. Danışmanlık yaklaşımımda ağırlıklı olarak Bilişsel Davranışçı Terapi (BDT) ve Şema Terapi yöntemlerini kullanmakta; danışanlarımın ihtiyaçlarına göre farklı terapi ekollerinden de yararlanarak kişiye özel bir çalışma süreci planlamaktayım.

Online danışmanlık

Barış Mahallesi, Akdeniz Caddesi, No: 8/1 Kat:1 Daire:22, Beyaz Center İş Merkezi, İstanbul

Yeşim Tarım
Peron Psikoloji

Barış Mahallesi, Akdeniz Caddesi, No: 8/1 Kat:1 Daire:22, Beyaz Center İş Merkezi, Beylikdüzü, İstanbul 34520

Ödeme yöntemleri

• Nakit
  • Banka Havalesi
Yeşim Tarım

Görüşler

Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen

• Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
  • Ş

Dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğu ve yeme bozukluğu üzerine görüştük. Yeşim Hanım’la seanslarım gerçekten rahatlatıcı bir şekilde geçiyordu, dinlendiğimi gerçek anlamda hissediyordum.

• N

Yeşim Hanım’a oğlumun sınav kaygısı için başvurduk. Başvurduğumuz bu süreçten çok memnun kaldık. Hem çocuğumuzla kurduğu güzel iletişim hem de bize verdiği ebeveyn rehberliği çok kıymetliydi. Kısa sürede olumlu değişimler gözlemledik. Kendisini tavsiye ederiz.

• N

Yeşim Hanım’a bir tanıdığım vasıtasıyla ulaştım. Özel hayatımda yaşadığım konuları ele aldık. Yeşim Hanım ile çalışmaya başladıktan sonra ilişkilerimde sürekli tekrar eden döngüleri fark etmeye başladım. Şemalarımın hayatımı ve seçimlerimi nasıl etkilediğini anlamamı sağladı. Kendimi daha iyi tanıyor ve ilişkilerimde daha sağlıklı adımlar atabiliyorum.

•  •

Sınav stresi gelecek kaygısı ve özgüven sorunları nedeniyle destek almaya başladım. İlk görüşmelerde kendimi ifade etmekte zorlanıyordum ancak Yeşim Hocanın sakin anlayışlı ve yargılamayan yaklaşımı sayesinde kısa sürede kendimi rahat hissettim. Seanslarda hem düşüncelerimi hem de duygularımı daha iyi tanımayı öğrendim. Özellikle sınavlarla ilgili yoğun kaygımı yönetebilmek kendime karşı daha anlayışlı olabilmek ve özgüvenimi geliştirebilmek konusunda önemli ilerlemeler kaydettim. Yaşadığım zorluklara farklı bir bakış açısıyla yaklaşmayı öğrendim. Kendimi daha güçlü daha bilinçli ve geleceğe karşı daha umutlu hissediyorum. Bu süreçteki desteği ve profesyonel yaklaşımı için Yeşim Hocaya saygılarımı sunarım.

• Ş

Yeşim hocamla yaptığım seanslar benim için çok faydalı oldu. Anksiyetem için başladığım seanslar sonrası kendimde çok iyi bir ilerleme gördüm ve seanslara kesinlikle devam edeceğim.

• Y

Yeşim hanımla sürdürdüğümüz tedavi sürecimden çok memnunum, kendileri çok kibar ve anlayışlı birisi, iletişim kurarken çok rahat hissediyorum.

• I

yeşim hocadan 6-7 aydır destek alıyorum stres yönetimi konusunda çok yardımcı oldu artık stresli anlarımda daha kontrollüyüm çok memnunum

• Peron Psikoloji Psikoloji Randevusu  •

• D

Yeşim Hanımdan 3/4 aydır ilişkim üzerine destek alıyorum Yeşim Hanımdan ve süreçten çok memnunum kendimi ve ilişkini keşfetmemi sağladı

• D

1 yıldır seans alıyorum, şema terapi çalışıyoruz. Kendi şemalarımı fark edip hayatımda farkındalık oluşturmaya başladık.
    Kendimi, verdiğim tepkileri ve duygularımı daha iyi anlamaya başladım.

• Online Danışmanlık Randevu  •

Henüz sürecimin başında olmama rağmen, şimdiden kendimi daha rahat ve güvende hissediyorum. Yeşim Hanım’ın anlayışlı, sabırlı ve profesyonel yaklaşımı sayesinde seanslar benim için çok değerli ve farkındalık kazandırıcı geçiyor. Yanımda yargılanmadan konuşabildiğim bir alan yaratmanız benim için gerçekten çok kıymetli.