2021 yılında psikoloji lisans eğitimimi onur derecesiyle tamamladım ve 2022 yılında psikoloji alanında yüksek lisansımı başarıyla bitirerek uzmanlık unvanımı aldım.

Eğitim sürecim boyunca Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi, Surp Pırgiç Ermeni Hastanesi, Beşiktaş Rehabilitasyon Merkezi ve çeşitli özel kliniklerde gönüllü stajlar yaparak farklı deneyimler kazandım. Bu süreçte, çocuk, ergen, yetişkin ve ebeveynlerle çalıştığım danışmanlık ve çocuk gelişim merkezlerinde aktif görev aldım.

Mesleki kariyerime şu anda klinik ortamda devam etmekteyim. Yüz yüze ve online danışmanlık seansları düzenleyerek, yetişkin ve ergenlerle bireysel çalışmalar yürütüyorum. Ayrıca çocuklarda dikkat, zeka ve gelişim değerlendirmeleri yapıyorum. Danışmanlık yaklaşımımda, özellikle bilişsel davranışçı terapi (BDT) ve şema terapi yöntemlerini kullanıyorum. Danışanlarımın ihtiyaçlarına göre farklı terapi yöntemlerinden de yararlanarak esnek ve kişiye özel bir yaklaşım benimsiyorum. Amacım, her bireyin kendini daha iyi anlamasına ve yaşam kalitesini artırmasına destek olmaktır.

Mesleki Eğitimlerim ve Sertifikalarım

• Bilişsel Davranışçı Terapi (BDT) – Klinik Psikolog Samet Çoban (EABCT akredite BDT terapisti)

• Şema Terapi Eğitimi – Prof. Dr. Esra Yancar Demir (ISST onaylı ileri düzey şema terapisti)

• Kısa Süreli Çözüm Odaklı Terapi Eğitimi – Dr. Nevin Dölek

• Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri (MMPI) Eğitimi (Kişilik değerlendirmesinde kullanılan bir test)

• WISC-R ve WISC-IV Zeka Testi Uygulayıcı Eğitimleri (Çocukların zeka ve gelişim düzeylerini ölçmek için kullanılan testler)

• MOXO Dikkat Testi Uygulayıcı Eğitimi (Dikkat ve odaklanma becerilerini değerlendirmeye yönelik bir test)

• Denver II Gelişimsel Tarama Envanteri Uygulayıcı Eğitimi (Çocukların gelişimsel süreçlerini takip etmek için kullanılan bir değerlendirme aracı)

• Attentioner Dikkat Geliştirme Programı Eğitimi – Dr. Hülya Bingöl Çağlayan

• Aile Danışmanlığı Eğitimi – Ev Okulu Derneği

Online danışmanlık

Barış Mahallesi, Akdeniz Caddesi, No: 8/1 Kat:1 Daire:22, Beyaz Center İş Merkezi, İstanbul

Peron Psikoloji

Barış Mahallesi, Akdeniz Caddesi, No: 8/1 Kat:1 Daire:22, Beyaz Center İş Merkezi, Beylikdüzü, İstanbul 34520

• Sigortası olan hastalar

• M

Henüz sürecimin başında olmama rağmen, şimdiden kendimi daha rahat ve güvende hissediyorum. Yeşim Hanım’ın anlayışlı, sabırlı ve profesyonel yaklaşımı sayesinde seanslar benim için çok değerli ve farkındalık kazandırıcı geçiyor. Yanımda yargılanmadan konuşabildiğim bir alan yaratmanız benim için gerçekten çok kıymetli.

• Online Danışmanlık Randevu  •

• B

Bu olumlu süreci çevremdeki birçok kişiyle de paylaşıyorum ve gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum. Alanında yetkin, ilgili ve danışanına gerçekten değer veren bir uzman olduğunu düşünüyorum.

• Peron Psikoloji ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi  •

• G

Yoğun kaygı yaşadığım bir dönemde yeşim hocamla yolum kesişti. Kendisini sosyal medyadan yapmış olduğu bir seminerle keşfettim .Terapiye başladığımda kaygılarımın içinde sıkışmış, nefes almakta zorlanan ve her şeyi kontrol etmeye çalışan biriydim. Şimdi ise daha esnek düşünebilen, kendine karşı daha anlayışlı ve hayata daha sakin bakabilen biri olduğumu fark ediyorum. Bu dönüşüm benim için çok kıymetli ve bu yolculukta en büyük pay Yeşim hocamındır . Sadece bir uzman olarak değil, güven veren duruşunuz, sıcak ses tonunuz ve derin anlayışınızla hayatıma gerçekten dokundunuz. Seanslarda kendimi ilk defa bu kadar anlaşıldığımı ve kabul edildiğimi hissettim. İçimdeki karmaşayı sakinlikle karşılayışınız ve bana kazandırdığınız farkındalıklar için size gönülden minnettarım. İyi ki yollarımız kesişmiş, iyi ki varsınız.

• Online Danışmanlık Randevu  •

Bir yakınım aracılığıyla ulaştım kendisine. Kaygı bozukluğu hakkında destek alıyorum 6 aydır. Süreçten oldukça memnunum. Yeşim hanımı çevrendekilere tavsiye ediyorum.

• Peron Psikoloji Psikoloji Randevusu  •

• G

Yoğun kaygı yaşadığım bir dönemde Yeşim hocamla yolum kesişti. Kendisini sosyal medyadan yapmış olduğu bir seminerle keşfettim. Terapiye başladığımda kaygılarımın içinde sıkışmış, nefes almakta zorlanan ve her şeyi kontrol etmeye çalışan biriydim. Şimdi ise daha esnek düşünebilen, kendine karşı daha anlayışlı ve hayata daha sakin bakabilen biri olduğumu fark ediyorum. Bu dönüşüm benim için çok kıymetli ve bu yolculukta en büyük pay Yeşim hocamındır. Sadece bir uzman olarak değil, güven veren duruşunuz, sıcak ses tonunuz ve derin anlayışınızla hayatıma gerçekten dokundunuz. Seanslarda kendimi ilk defa bu kadar anlaşıldığımı ve kabul edildiğimi hissettim. İçimdeki karmaşayı sakinlikle karşılayışınız ve bana kazandırdığınız farkındalıklar için çok memnunum. İyi ki yollarımız kesişmiş, iyi ki varsınız.

• M

Yeşim Hanım'a tavsiye üzerine ulaştım. Stresli bir süreçten geçiyordum. Kendimi daha iyi anlamama ve duygularımı sağlıklı şekilde yorumlamama çok yardımcı oldu. Profesyonel yaklaşımı ve güven veren iletişimi sayesinde benim için faydalı bir süreç oldu. Tavsiye ediyorum.

• B

Uzm. Psk. Yeşim Tarım ile sürecime DEHB ile ilgili yaşadığım zorluklar sebebiyle başladım. İlk seanstan itibaren kendimi çok rahat, anlaşılmış ve güvende hissettim. Süreç boyunca bana hem farkındalık kazandırdı hem de hayatımda uygulayabileceğim çok değerli yöntemler öğretti. Kendimdeki değişimi net bir şekilde görüyorum ve bu beni çok motive ediyor. Bu olumlu süreci çevremdeki birçok kişiyle de paylaşıyorum ve gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum. İyi ki yollarımız kesişmiş.

•  •

Bir yakınım aracılığıyla kendisine ulaştım. Kaygı bozukluğu konusunda 6 aydır destek alıyorum. Süreçten oldukça memnunum. Yeşim Hanım'ı çevremdekilere tavsiye ediyorum.

• H

Panik atak anksiyete ilaçlarını bırakmıştım; onun için yardım aldım. Uzm. Psk. Yeşim Tarım ile görüşmelerimiz benim açımdan çok iyi geçti. Çevreme seve seve tavsiye edebilirim. Çünkü ben memnun kaldım; Yeşim Hanım'la erişilebilir psikolojiye ulaştım.

• Y

Doktor takviminden ulaştım. Boşanma sürecimle ilgili görüşme sağladık. Çok güzel bir seans gerçekleştirdik. Çok memnun kaldım. Çevreme de tavsiye ederim.