klinik psikoloğum. çocuklar, ergenler ve özel gereksinimli bireylerle çalışıyorum. Her danışanın ihtiyaçlarını dikkate alarak güvenli ve destekleyici bir terapi süreci yürütmeyi önemsiyorum. Amacın danışanların kendilerini daha iyi tanımalarına, duygularını anlamalarına ve yaşamlarında daha sağlıklı baş etme yolları geliştirmelerine destek olmaktır.
Güvercintepe Mahallesi Peyami Safa Caddesi, Başakşehir, İstanbul 34494
- Sigortası olan hastalar
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Kl. Psk. Zeynep Güneri adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Zeynep Güneri isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Zeynep Güneri, Psikoloji. Size Zeynep Güneri tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Terapi, Psikoloji Randevusu, Normal Randevu, Bilişsel Davranışçı Terapi, Psikoterapi, Aile Terapisi, Yetişkin Terapisi, Çift Terapisi, Bireysel Terapi.
Zeynep Güneri adresi nerede?Zeynep Güneri şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Güvercintepe Mahallesi Peyami Safa Caddesi İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Zeynep Güneri isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Zeynep Güneri uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Zeynep Güneri isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Zeynep Güneri, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Zeynep Güneri isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Zeynep Güneri tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Zeynep Güneri hangi sigortaları kabul ediyor?Zeynep Güneri tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.