Kl. Psk. Zeynep Muş

Psikoloji · Daha fazla

İstanbul 1 adres

2018 yılında Sabahattin Zaim Üniversitesi Psikoloji bölümünden mezun oldum. Lisans eğitimim süresince Bezmialem Vakıf Üniversitesi Hastanesi Psikiyatri polikliniği ve servisinde gönüllü stajlarımı gerçekleştirdim. 2021 yılında yine Sabahattin Zaim Üniversitesinde Klinik Psikoloji yüksek lisans programından mezun olup Klinik Psikolog unvanını kazandım. 2021 yılında Türkiye Yeşilay Cemiyetine bağlı Yeşilay Danışmanlık Merkezlerinde Klinik Psikolog unvanı ile çalışmaya başladım. Burada bağımlı bireylere ve ailelerine yönelik bireysel ve grup terapi seansları gerçekleştirdim. Düzenli bir şekilde Dr. Özyıl Sarıkaya’dan yetişkin Dr. Ömer Kardaş’tan çocuk ve genç süpervizyon desteği aldım. Şu an da çalışmalarıma Prof. Dr. Ahmet Öztürk muayenehanesinde ergen ve yetişkin bireysel psikoterapi ile devam etmekteyim. Görüşmelerimde bireysel farklılıkları gözeterek başta Bilişsel davranışçı terapi, Motivasyonel görüşme teknikleri ve EMDR tekniklerini esas alarak multidisipliner bir çalışma perspektifi kullanmaktayım.

Yetişkin
Çocuk

Online danışmanlık

Mahmutbey Caddesi Taşocağı Yolu Caddesi 212 My Office Ağaoğlu Kat:4 Daire:64, İstanbul

Prof. Dr.Ahmet Öztürk Muayenehanesi

Mahmutbey Caddesi Taşocağı Yolu Caddesi 212 My Office Ağaoğlu Kat:4 Daire:64, Bağcılar, İstanbul 34218

• Sigortası olan hastalar

• Sigortası olan hastalar

• B

Zeynep Hanım ile yaklaşık iki yıldır devam eden bir terapi sürecim oldu. İlk başladığım dönemde yoğun kaygılarım vardı ve kendimi anlamakta zorlanıyordum. Süreç ilerledikçe hem duygularımı tanımayı hem de onlarla nasıl baş edeceğimi öğrendim. Özellikle korkularımla yüzleşebilmem ve bazı davranış kalıplarımı değiştirebilmem benim için çok kıymetliydi.

Seanslarda oldukça dikkatli dinleyen, yargılamayan ve güven veren bir yaklaşımı var. Kendimi rahatça ifade edebildiğim bir alan oluşturdu. Zamanla ilişkilerimde daha sağlıklı sınırlar kurabildiğimi ve olaylara bakış açımın değiştiğini fark ettim. Kendime olan güvenim arttı ve hayatımda daha dengede hissetmeye başladım.

Ayrıca ofisinin konumu ulaşım açısından oldukça rahat ve düzenli gitmeyi kolaylaştırıyor.

• Prof. Dr.Ahmet Öztürk Muayenehanesi Normal Randevu  •

Zeynep hanım ilk görüşmemi yaptım. Yaklaşımı ve sorunlarımı anlamaya yönelik tutumundan memnun kaldım. Görüşmeye devam edeceğiz. Tavsiye ederim

• Prof. Dr.Ahmet Öztürk Muayenehanesi Bireysel Terapi  •

Kl. Psk. Zeynep Muş

Geri bildiriminiz için teşekkür ederim.