2018 yılında Sabahattin Zaim Üniversitesi Psikoloji bölümünden mezun oldum. Lisans eğitimim süresince Bezmialem Vakıf Üniversitesi Hastanesi Psikiyatri polikliniği ve servisinde gönüllü stajlarımı gerçekleştirdim. 2021 yılında yine Sabahattin Zaim Üniversitesinde Klinik Psikoloji yüksek lisans programından mezun olup Klinik Psikolog unvanını kazandım. 2021 yılında Türkiye Yeşilay Cemiyetine bağlı Yeşilay Danışmanlık Merkezlerinde Klinik Psikolog unvanı ile çalışmaya başladım. Burada bağımlı bireylere ve ailelerine yönelik bireysel ve grup terapi seansları gerçekleştirdim. Düzenli bir şekilde Dr. Özyıl Sarıkaya’dan yetişkin Dr. Ömer Kardaş’tan çocuk ve genç süpervizyon desteği aldım. Şu an da çalışmalarıma Prof. Dr. Ahmet Öztürk muayenehanesinde ergen ve yetişkin bireysel psikoterapi ile devam etmekteyim. Görüşmelerimde bireysel farklılıkları gözeterek başta Bilişsel davranışçı terapi, Motivasyonel görüşme teknikleri ve EMDR tekniklerini esas alarak multidisipliner bir çalışma perspektifi kullanmaktayım.
- Yaygın Anksiyete Bozukluğu
- Depresyon
- Panik Atak
- Majör Depresif Bozukluk
- Stres
Mahmutbey Caddesi Taşocağı Yolu Caddesi 212 My Office Ağaoğlu Kat:4 Daire:64, İstanbul
Bağımlılık Danışmanlığı
EMDR Terapi
Fobilerden Kurtulmak
Madde Bağımlılığı
Prof. Dr.Ahmet Öztürk Muayenehanesi
Mahmutbey Caddesi Taşocağı Yolu Caddesi 212 My Office Ağaoğlu Kat:4 Daire:64, Bağcılar, İstanbul 34218
- Sigortası olan hastalar
b....
Zeynep Hanım ile yaklaşık iki yıldır devam eden bir terapi sürecim oldu. İlk başladığım dönemde yoğun kaygılarım vardı ve kendimi anlamakta zorlanıyordum. Süreç ilerledikçe hem duygularımı tanımayı hem de onlarla nasıl baş edeceğimi öğrendim. Özellikle korkularımla yüzleşebilmem ve bazı davranış kalıplarımı değiştirebilmem benim için çok kıymetliydi.
Seanslarda oldukça dikkatli dinleyen, yargılamayan ve güven veren bir yaklaşımı var. Kendimi rahatça ifade edebildiğim bir alan oluşturdu. Zamanla ilişkilerimde daha sağlıklı sınırlar kurabildiğimi ve olaylara bakış açımın değiştiğini fark ettim. Kendime olan güvenim arttı ve hayatımda daha dengede hissetmeye başladım.
Ayrıca ofisinin konumu ulaşım açısından oldukça rahat ve düzenli gitmeyi kolaylaştırıyor.• Prof. Dr.Ahmet Öztürk Muayenehanesi • Normal Randevu •
a....
Zeynep hanım ilk görüşmemi yaptım. Yaklaşımı ve sorunlarımı anlamaya yönelik tutumundan memnun kaldım. Görüşmeye devam edeceğiz. Tavsiye ederim
• Prof. Dr.Ahmet Öztürk Muayenehanesi • Bireysel Terapi •
Kl. Psk. Zeynep Muş
Geri bildiriminiz için teşekkür ederim.
Zeynep Muş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Zeynep Muş, Psikoloji. Size Zeynep Muş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, EMDR Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Yetişkin Terapisi, Fobilerden Kurtulmak, Randevu, Bağımlılık Danışmanlığı.
Zeynep Muş adresi nerede?Zeynep Muş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mahmutbey Caddesi Taşocağı Yolu Caddesi 212 My Office Ağaoğlu Kat:4 Daire:64 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Zeynep Muş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Zeynep Muş uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Zeynep Muş isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Zeynep Muş, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Zeynep Muş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Zeynep Muş tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Zeynep Muş hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Zeynep Muş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Zeynep Muş hangi sigortaları kabul ediyor?Zeynep Muş tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.