Ankara Üniversitesi Psikoloji Bölümü’nden mezun olduktan sonra, klinik alandaki uzmanlık eğitimime İstanbul Rumeli Üniversitesi Klinik Psikoloji Yüksek Lisans programında devam ettim. Eğitim sürecim boyunca ilişkiler, anlam arayışı, depresyon ve bireyin yaşamla kurduğu bağ üzerine yoğunlaştım.
Yüksek lisans sürecimde, anlam odaklılık ve öz farkındalık üzerine yürüttüğüm projeyle, varoluşçu yaklaşımın bireylerin ruhsal iyilik hali üzerindeki etkilerini incelemekteyim.
Çalışmalarımda Bilişsel Davranışçı Terapi, Şema Terapi, Kabul ve Kararlılık Terapisi ve Logoterapi gibi bilimsel temelli yaklaşımlardan yararlanıyorum. Danışanlarımla yürüttüğüm süreci, hazır kalıplar yerine, kişinin ihtiyaçlarına göre şekillenen bir iş birliği olarak görüyorum.
Terapi odasında güvenli, sakin ve yargıdan uzak bir alan oluşturmayı önemsiyorum. Danışanlarımın kendilerini rahatça ifade edebilmeleri, duygu ve düşüncelerini açıkça paylaşabilmeleri benim için sürecin temelini oluşturur.
Psikolojiye olan ilgimi sinema, felsefe ve sanatla da besliyorum. Bu alanlardan edindiğim perspektifin, danışan sürecine farklı açılardan bakabilmeme katkı sağladığını düşünüyorum.
Ayrıca aldığım diksiyon, etkili konuşma ve spikerlik eğitimleriyle, mesleki iletişimimi daha anlaşılır, sade ve açık bir şekilde sürdürmeye özen gösteriyorum.
Her bireyin yaşam yolculuğunun kendine özgü olduğuna inanıyor; bu yolculukta danışanlarıma eşlik etmeyi önemli ve anlamlı bir sorumluluk olarak görüyorum.
Aile İçi İletişim Sorunları
Bireysel Danışmanlık
Remzi Oğuz Arık Mahallesi John F. Kennedy Caddesi No:18/8, Ankara 06680
- Sigortası olan hastalar
ba...
Alperen Bey’le yaptığımız görüşmeler benim için oldukça verimli geçti. İlk seanstan itibaren güven veren ve samimi bir yaklaşımı var. Konuları aceleye getirmeden, gerçekten anlamaya çalışarak ilerliyor. Seanslardan sonra üzerinde düşüneceğim yeni farkındalıklar kazanmış oluyorum. Destek arayanlara gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim.
• Psk. Alperen Tezen • Bireysel Terapi •
oldukça yardımcı oldu çok açıklayıcı ve bilgilendiriciydi süreci çok güzel yürüteceğimize inanıyorum
b ...s
Gerçekten kendimi güvende ve anlaşılmış hissettiğim bir süreç oldu. Yargılamadan dinleyen, doğru sorularla farkındalık kazandıran bir psikolog. İyi ki yollarımız kesişmiş.
h....h
Kendisiyle kötü bir süreçteyken tanıştım yeniden ayağa kalkmamı sağladı hiç geçmeyecek sandığım bir depresyon sürecini kolayca atlatmamı sağladı iyi ki karşıma çıkmış diyebilirim
• Online Danışmanlık • Online Terapi •
Z
zl...y
Kendisiyle geçirdiğim süreçte Alperen beyin mesleğine ne kadar özenle yaklaştığını yakından gözlemleme fırsatım oldu. Danışanlarına karşı son derece etik, ilgili ve titiz bir yaklaşımı var. Bilgi birikimi ve deneyimiyle gerçekten fayda sağlayan bir uzman.
Ş
ş.....
Alperen Bey ile depresyon şikayetim üzerine tanıştık ve kısa sürede çok güzel yol kat ettik. Kendisinin süreçte kattıklarından ve ilgisinden çok memnun kaldım. Sayesinde hayata dair bakış açım değişti.
s....̇
Yaşadığım süreçte kendimi bulma ve davranışlarımı değiştirme, aşamadığım engelleri ortadan kaldırma konusunda inanılmaz yardımı oldu
f.....
Muayene sırasında çok ilgili , iyi bir dinleyici ve yonlendiriciydi olaylara daha geniş bır pencereden bakmamı sağladı.tedavimi kendisiyle devam etme kararındayim
ah...y
Ağır bir panik atak ve özgüven sorunu yaşıyordum. Sanırım Majör Depresyon olduğunu düşündüğüm bir umutsuzluk hali ile gittim.
Yakın ve güven veren tavrı ile terapi sonunda adeta hayata yeniden gelmiş gibi oldum. Şuan çok mutlu bir hayatım var. Zorlandığım durumlarda çabucak iletişim kurabiliyorum.
Ç
ça...
Herkese hayırlı günler..hayatta her zaman başarısız olma korkum vardım di. Alperen beyle yapmış olduğumuz seanslarda bu korkularının büyük kısmını yendim.kendimi yeniden doğmuş gibi hissediyorum..
• Online Danışmanlık • Randevu •
Alperen Tezen isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Alperen Tezen, Psikoloji. Size Alperen Tezen tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Aile Danışmanlığı, Yetişkin Terapisi, Aile İçi İletişim Sorunları, Randevu, Bağımlılık Danışmanlığı.
Alperen Tezen adresi nerede?Alperen Tezen şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Remzi Oğuz Arık Mahallesi John F. Kennedy Caddesi No:18/8 Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Alperen Tezen isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Alperen Tezen uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Alperen Tezen isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Alperen Tezen, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Alperen Tezen hangi dilleri konuşuyor?Alperen Tezen ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Alperen Tezen isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Alperen Tezen tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Alperen Tezen hakkında ne düşünüyor?Toplam 21 hasta / danışan, Alperen Tezen hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Alperen Tezen hangi sigortaları kabul ediyor?Alperen Tezen tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.