- Depresyon ,
Bütüncül Psikoterapi
Doğum Psikoloğu
Tüp Bebek Tedavisinde Psikolojik Danışmanlık
KARUNA DANIŞMANLIK
Ayça hanımla tanışıp görüştüğüm için kendimi çok şanslı sayıyorum. Bana verdiği güven sayesinde kendime bile anlatmakta zorlandığım şeyleri kendisiyle son derece kaygısız şekilde konuşabiliyorum. Harika bir dinleyici ve yönlendirici. Hissettirdiği konfor ve yargılamadan eser dahi olmayan bakış açısı, kullanmaktan imtina ettiğiniz o yollara eliniz cebinizde girmenize olanak sağlıyor. Kendisiyle anksiyete üzerine çalıştık ve çok verim aldım. Bu iyi olma sürecinde hep yanımda olmasına ve yardım çağrıma içtenlikle uzattığı el için kendisine minnettarım. İyi ki var.
• KARUNA DANIŞMANLIK • Psikoloji Randevusu •
O
o.....
Ayça Hanım bu zamana kadar gittiğim üçüncü ve en uzun süreli terapi aldığım psikoloğumdu. Bana bir problemi spesifik olarak çözmek yerine bu ve benzeri problemleri nasıl ele alıp çözebileceğimi gösterdi. Bu benim için çok değerliydi çünkü kaygı ve okb gibi durumlarda konular birbirinden çok farklı olabiliyordu ve nokta atışı bir sorunu çözmeniz aslında sadece günü kurtarıyor. Klasik bir analoji olacak ama bana balık vermedi balık tutmayı öğretti diyebililiriz :) İyi terapiler arkadaşlar!
• Online Danışmanlık • Bireysel Terapi •
I
i̇...ş
Ayça hanımla yaklaşık 1.5 sene online terapi sürecimiz oldu. bu süreçte iletişimi, yaklaşımı, bakış açıları ve yönlendirmeleri bana çok iyi geldi. terapinin bitiminden de neredeyse 1 sene geçmesine rağmen etkilerini halen hissediyo ve görüyorum. terapi almak isteyenlere kesin ve net bir şekilde önerdiğim bir psikolog. iyi ki tanımışım
• Online Danışmanlık • Bireysel Terapi •
Görüşmelerimizin bu kadar verimli geçeceğini ummazdım, konulara bakış açısı, sorduğu sorular ve ayrıntılara dikkat etmesi çok hoş, her seans sonrası hayata başka açılardan da bakabilmeyi gösterdiği için teşekkür ederim, kesinlikle tavsiye ediyorum
• Online Danışmanlık • •
Ayça hocayla online seanslarımıza başladık. Online seans konusunda endişeliydim fakat daha ilk görüşmede rahatladım. Hocanın canayakın tavrı son derece güven vericiydi ve yüzyüze bir görüşmenin samimiyetini yakalayabildik. Annemle yaşadığım iletişim sorunları nedeniyle görüşmelere başladım. Ayça hocanın iyi dinleyiciliği güzel bir güven ortamı oluşturuyor. Aynı zamanda bu güven ortamındaki profesyonelliği de kendimi iyi hissettirdi. Seanslarımız devam ediyor, şimdiden hayatımda olumlu etkiler yarattığını rahatlıkla söyleyebilirim.
P
pı...i
Biz 3,5 yaşınsaki kızım için görüşmüştük Ayça hanımla pandemi öncesinde. İçine kapanık kaygılı bir çocuktu. İlk çocuğumuz olduğu için biz de bocalamıştık. Öneri üzerine yolumuz kesişti. İyi ki de kesişti. Anne baba olarak evladımızı ne kadar etkiledğimizi hiç fark etmemişiz iyi yapalım derken istemeden kötü yapmışız bazı şeyleri. Çok şükür şimdi daha iyiyiz. Biz anne baba olarak ihtiyaç duydukça artık görüşme yapıyoruz.
• KARUNA DANIŞMANLIK • Aile Terapisi •
Y
y....b
Ayça Hanıma kollarımdaki bazı yara izlerinin hayatım üzerindeki kişisel ve toplumsal etkisi üzerine destek almaya gitmiştim. Terapi sonrasında hem yaralarımdan hemde toplumsal etkisinden eser kalmadı. Kafanıza takılan sorular ve kişiler ile ilgili günsonunda yüzleştiğinizi ve aslında sizlerin hiç düşünmediği detaylar bulmaya farkettiğinizi gördüğünüzde büyülenmeye başlıyorsunuz. Ayça hanım ile yaptığımız terapilerden sonra kendi kendi sorduğum ve cevaplarını bir türlü bulamadığım soruların cevaplarını buldum. Terapi sonrası kendime güvenim arttı. Şimdi kendimi daha huzurlu ve mutlu hissediyorum. Tüm yardm ve destekleriniz için gerçekten çok Teşekkürler.
fa...r
Sosyal fobiden kaynaklı iletişim problemleri yaşıyordum, aynı zamanda özgüven eksikliğimden dolayı hem kendimi iyi ifade edemiyor, hem de fikir belirtmekten kaçınıyordum. Online terapi konusunda tereddütlerim vardı, Ayça hanımın görüşme öncesindeki yaklaşımı beni çok rahatlattı ve ilk seansımı aldım. Şu ana kadar 3 seanslık bir görüşmemiz oldu ve çok memnunum.
f....a
Ayça hanımla kendisi kızımın anaokulunda görev yaparken tanıştık. Şimdi ise kızım ergenlik döneminde ve bu sürecin getirdiği problemler sebebiyle tekrar danışmanlık almaya başladık. Her zaman çocuk odaklı çalışsa da ebeveyn olarak da desteklendiğimi hissetmek çok kıymetli. Ayça hanım her çocuğun biricikliğine özellikle önem veriyor. Bu bizim de çocuğumuzla iletişim kurmamıza örnek oluyor. Umarım gittikçe her şey daha da kolaylaşır.
• KARUNA DANIŞMANLIK • Diğer •
Ö
ö....ç
Ayça hocam, Çok iyi bir dinleyiciydi. Yargılanma endişesi duymadan kendimi açıklayabilmek beni rahatlattı. Motivasyon eksikliği ve genel bir düzensizlik hali için kendisiyle görüştüm. Aktif katılım sağlayabileceğim bir çok öneri sundu. Sürecin ilerleyişi ile ilgili heyecanlıyım.
• Online Danışmanlık • Diğer •
Ayça Gürler isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ayça Gürler, Psikoloji. Size Ayça Gürler tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoloji Randevusu, Online Terapi, Aile Terapisi, Çift Terapisi, Bütüncül Psikoterapi, Doğum Psikoloğu, Tüp Bebek Tedavisinde Psikolojik Danışmanlık.
Ayça Gürler adresi nerede?Ayça Gürler şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Büyükesat Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ayça Gürler isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ayça Gürler online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ayça Gürler isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ayça Gürler, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Ayça Gürler hangi dilleri konuşuyor?Ayça Gürler ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ayça Gürler isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ayça Gürler bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ayça Gürler ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ayça Gürler hakkında ne düşünüyor?Toplam 11 hasta / danışan, Ayça Gürler hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.