Uzm. Klinik Psikolog Bahar Dağ Aydın, 2017 yılında Doğu Akdeniz Üniversitesi Psikoloji (İngilizce) bölümünü yüksek şeref derecesiyle bitirmiştir. Lisans eğitimi sırasında Elbistan Devlet Hastanesi psikiyatri polikliniğinde gönüllü stajyerlik yapmıştır. 2017 yılında başladığı Yakın Doğu Üniversitesi Klinik Psikoloji Yüksek Lisansını ''Üniversite Öğrencilerinin Öz- Anlayış Düzeylerinin Anksiyete ve Yaşam Memnuniyeti Düzeyleri ile İlişkisi'' konulu tezini sunarak başarı ile tamamlamış olup Uzman Klinik Psikolog ünvanını almıştır. Yüksek Lisans eğitimi sırasında Adana Dr. Ekrem Tok Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesinde birçok birimde staj yapma imkanına sahip olmuştur. 2018 -2024 yıllarında Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinde Psikolog olarak çalışmıştır. Bu görevi esnasında dezavantajlı gruplarla çalışma imkanı olmuştur. Eğitim ve çalışma hayatı boyunca birçok eğitim, seminer, atölyeye katılmış olup kendini her daim geliştirmeyi hedeflemiştir. 2024 yılında çalışmış olduğu kurumdan ayrılarak şu an kurucusu olduğu kliniğinde genç, yetişkin ve çift terapisi alanlarında danışan görmeye devam etmektedir.
EĞİTİMLER
Bilişsel Davranışçı Terapi- Doç. Dr. Itır Tarı Cömert
EMDR- Doç. Dr. Onur Okan Demirci
Şema Terapi- Uzm. Dr. Alp Karaosmanoğlu
Aile ve Çift Terapisi- Uzm. Dr. İmbat Taşkın
Her Psikoterapistin Bilmesi Gereken 10 Teknik- Doç. Dr. Itır Tarı Cömert
Bağımlılık Danışmanlığı
Kumar Bağımlılığı Üzerine Etkili Müdahaleler ve Tedavi Süreçleri- Uzm. Dr. İbrahim Karakaya
- Gelişim Bozuklukları
- Şişmanlık (Obezite)
- Unutkanlık
- Yaygın Anksiyete Bozukluğu
- Depresyon
- Sigortası olan hastalar
Topselvi Mah. Topselvi Cad. No:95 DAP Teras Kule 2 No:1 Kartal/ İstanbul, Kartal, İstanbul 34862
- Sigortası olan hastalar
Topselvi Mah. Topselvi Cad. No:95 DAP Teras Kule 2 No:1 Kartal/ İstanbul, İstanbul
Aile İçi İletişim Sorunları
Şefkat Odaklı Terapi
Şema Terapi
R
ra...n
Yaklaşımları güzeldi. İlgiyle dinledi. Değişim konusunda motivasyonum arttı. Aklımda olmayan fikirler canlandı.
Uzm. Kl. Psk. Bahar Dağ Aydın
Değerli yorumunuz için çok teşekkürler
m....a
Bahar hocamdan bireysel terapi ve çift terapisi sürecinde destek aldık gerçekten işinde çok iyi anlayışlı ve danışanlarıyla yakından ilgili bir terapist bir kaç seansta bile etkisini çok yakından hissediyorsunuz hayatınıza değer katıyor .
Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim
Bahar Hanım ile beraber hayatıma dair sorunları ve öz bilincimi adım adım iyileştirdiğimi hissediyorum.
Uzm. Kl. Psk. Bahar Dağ Aydın
Geri bildiriminiz için çok teşekkür ederim…
V
v.....
Bahar hocam ilgiyle dinledi ve durumu değerlendirmek adına bana yolları gösterdi
C
c.....
Terapi seansı bana gerçekten iyi geldi. Seans boyunca kendimi güvende ve rahat hissettim. Bahar Hanım, süreci çok iyi yönetti ve sonunda zihinsel olarak daha sakinleştiğimi fark ettim. Destek almak isteyenler için kesinlikle öneririm.
T
t...
Bahar Hanım çok pozitif ve güler yüzlü bir insan. Duygu karmaşası yaşadığım süreçte çıkmazda olduğum zamanda aydınlık olduğunu hissediyorum. İçimdeki düğümün yarattığı karanlığa ferahlık verdi bana, iyi geleceğine inanıyorum. Tavsiye ederim.
s...
Öncelikle evlilik terapisi olarak başladık. Eşimde ve ben de çok memnun kaldık. Bahar Hanım'ın uzmanlığı ile ve eş olarak birbirimizin daha iyiye gitme çabası ile güzel ilerleme sağladık. Henüz sadece iki seans olmasına rağmen güzel adımlar attık. Daha şimdiden yakın çevreme Bahar Hanım'ı önerdim. Bizim terapimiz bittikten sonra kızımı da götüreceğim.
Z
z.....
Sunum yapmada zorluk çektiğim ve çeşitli kaygılar yaşadığım için Bahar Hanım'dan terapi almaya başladım. Ilk seansım güzel geçti çok anlayışlı ve güleryüzlü birisi. Uyguladığı teknikler ile umarım kısa sürede bu sorunumu çözebileceğime inanıyorum. Başarılı bir danışman. Kendisini gönülden tavsiye ediyorum.
Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim…
Bahar Hanım'a internet üzerinden ulaştım. Boşanma aşamasında olduğum evliliğim için ve psikolojik sorunlarım olduğu için başvurdum. Henüz tedaviye yeni başladım ama olumlu sonuçlar alıyorum. Tedavi sürecimi mümkün olduğu derecede devam ettireceğim. Bahar Hanım'dan çok memnunum. Herkese tavsiye ederim.
Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim…
OKB için Bahar Hanım'dan destek alıyorum. 3 haftadır birlikte yol alıyoruz ve çok memnunum. Psikolog arayışındaydım ve DoktorTakvimin'den Bahar Hanım'ın hastalarının yorumlarını inceledim ve ben de Bahar Hanım'la ilerlemek istedim.
Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim
Bahar Dağ Aydın isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Bahar Dağ Aydın, Psikoloji. Size Bahar Dağ Aydın tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Çocuk Gelişim Testi, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Psikoterapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Aile Danışmanlığı, Yetişkin Terapisi.
Bahar Dağ Aydın adresi nerede?Bahar Dağ Aydın şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Topselvi Mah. Topselvi Cad. No:95 DAP Teras Kule 2 No:1 Kartal/ İstanbul İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Bahar Dağ Aydın isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Bahar Dağ Aydın online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Bahar Dağ Aydın isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Bahar Dağ Aydın, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Bahar Dağ Aydın hangi dilleri konuşuyor?Bahar Dağ Aydın ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Bahar Dağ Aydın isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Bahar Dağ Aydın bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Bahar Dağ Aydın ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Bahar Dağ Aydın hakkında ne düşünüyor?Toplam 30 hasta / danışan, Bahar Dağ Aydın hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Bahar Dağ Aydın hangi sigortaları kabul ediyor?Bahar Dağ Aydın tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.