Psikoloji · Daha fazla

Ankara 1 adres

Merhaba, ben Psk. Bengisu Cincioğlu.
Lisans eğitimimi Atılım Üniversitesi Psikoloji bölümünde tamamladım. Klinik uygulamalarımda ağırlıklı olarak Bilişsel Davranışçı Terapi (BDT) yaklaşımını temel alıyorum.

Kaygı bozuklukları, OKB, depresyon, öfke kontrolü, ilişki ve iletişim problemleri, çift ve aile içi çatışmalar başlıca çalışma alanlarım arasındadır. Seanslarda danışanlarımla birlikte; düşünce–duygu–davranış ilişkisini anlamaya, işlevsel olmayan düşünce kalıplarını fark etmeye ve daha sağlıklı baş etme yolları geliştirmeye odaklanırım.

Çift ve ailelerle yaptığım çalışmalarda iletişim becerilerinin güçlendirilmesi, sınırların yeniden yapılandırılması ve duygusal ihtiyaçların güvenli bir şekilde ifade edilebilmesi önceliklerim arasındadır. Süreci, danışanların kendi iç kaynaklarını fark edebilecekleri ve günlük hayata aktarabilecekleri somut adımlarla ilerletmeyi önemserim.

Seanslarımı online olarak sürdürmekteyim. Mesleki gelişimimi süpervizyon ve güncel eğitimlerle desteklemeye devam ediyorum. Etik ilkelere ve gizliliğe büyük önem vererek, güvenli bir terapötik alan sunmayı hedefliyorum.

Yetişkin

Online danışmanlık

• Sigortası olan hastalar

• Sigortası olan hastalar

• C

Sizinle çalışmaya başladığımız günden bu yana, hem kendimdeki değişimi hem de hayat kalitemdeki artışı çok net bir şekilde görebiliyorum. Profesyonel yaklaşımınız, yerinde müdahaleleriniz ve uzmanlığınız, kendi içimde çözemediğim düğümleri tek tek açmamı sağladı.
    Seanslardaki dikkatiniz ve olaylara kattığınız derin vizyon sayesinde, zorluklarla başa çıkma gücümün geliştiğini hissetmek benim için çok değerli. Yolumu aydınlattığınız, bana rehberlik ettiğiniz ve bu süreçte kendimi her zaman güvende hissettirdiniz. Sizin gibi işini titizlikle yapan bir uzmanla karşılaşmış olmak benim için büyük bir şans.

• Online Danışmanlık  •

• Ö

Terapi almayı düşünüp ertelediğim ve kaygılarımın olduğu bir dönemde Bengisu Hanım'ın sosyal medya sayfası karşıma çıktı. Sosyal medya üzerinden kendisine ulaştım ve ilk görüşmemizi sağladık. Benim terapi alma sebebim, mezun olmamla birlikte gelen iş hayatının kaygısı ve bu gelecek kaygısı hakkında olan düşüncelerimi durduramamamdı aslında. Devam eden terapi sürecimde ise kısa zamanda bunların normal duygular olduğunu fark ederek kendimi psikolojik olarak nasıl geliştirip duygularıma hakim olabilirim kısmına odaklanmaya başladım. En başta bu sürece karşı bir tedirginliğim olmasına rağmen, daha ilk seanslarımdan itibaren Bengisu Hanım'ın profesyonel yaklaşımıyla beraber daha rahat hissetmeye başladım. Ben uzmanımdan çok memnunum ve düşünen arkadaşlarıma da kendisini gönül rahatlığıyla öneriyorum.

• I

Bengisu hanımla toplamda 3 ay kadar görüşme sağladık. Uyguladığı tekniklerin hayatımı kolaylaştırdığını söyleyebilirim.

• Online Danışmanlık  •

• D

Uzmanımıza anksiyete ve depresyon nedeniyle başvurdum. Sosyal medyada karşıma çıktı. Çok ilgili ve rahatlatıcı bir tarzı ve bakış açısı var. Herkese tavsiye ederim.

•  •

Bir arkadaş aracılığıyla tanıştım; depresyon sürecim için başvurdum. Son derece dikkatli ve iyi bir şekilde beni dinledi; aynı zamanda samimi ve içtendi. Bu benim için çok önemli bir unsurdu. Buna rağmen ayarı kaçırmadı; aynı zamanda profesyonelliğini de korudu. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

Psk. Bengisu Cincioğlu

Güzel ve içten geri bildiriminiz için çok teşekkür ederim. Süreçte kendinizi rahat ve anlaşılmış hissetmeniz benim için çok önemliydi. Paylaşımınız için tekrar teşekkür ederim.

Bengisu hanıma sosyal medya aracılığıyla ulaştım. Kendisiyle kaygı bozukluğu nedeniyle görüştüm. Görüşmelerimiz çok verimli olmuştu; süreçle başa çıkmak için birçok farkındalık kazandım. Şu anda hayatımda bu farkındalıkları sık sık kullanıyorum.

Psk. Bengisu Cincioğlu

Değerli geri bildiriminiz için çok teşekkür ederim. Sürecin sizin için verimli geçmesine ve günlük hayatınızda işe yarayan farkındalıklar kazanmanıza çok sevindim. Yolculuğunuzda size eşlik edebilmek benim için kıymetli.